Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bezdeda kopíruje exmilenku: Adela, teraz ti ukážem!

Zobraziť galériu (10)

BRATISLAVA – Nie som na zahodenie. O tom chce zrejme presvedčiť Tomáš Bezdeda (22) svoju bývalú lásku Adelu Banášovú (28). Dôkazom môže byť aj najnovší spevákov krok - bude moderátorom!

Zlomené srdce bolí dlho, no je čas liečiť ho. Takéto klišé nasleduje po každej stroskotanej láske. V prípade Adely Banášovej a Tomáša Bezdedu je to však trochu inak. Tu až toľko bolesti nebolo.

Vekový rozdiel bol na prominentnom páre je čoraz viditeľnejší. Odlišné názory na život sa stali pre dlhotrvajúci vzťah už ďalej neúnosné. Hlavným ťahúňom vo dvojici bola práve plavovlasá moderátorka. Začínajúcemu spevákovi, po ktorom šaleli tínedžerky, často pomáhala s jeho medializáciou. 

Teraz je však Tomáš odkázaný sám na seba. No ako sa môžeme presvedčiť, nezaháľa. Topky.sk zistili, že mu zachutil moderátorský chlebíček. Práve ten si vyskúša už dnes večer na istej módnej prehliadke, ktorú bude uvádzať spolu s Hanou Rapantovou. Ako nám povedal samotný Bezdeda, bude aj spievať.

Skúsenosti s moderovaním ukázal aj v minulosti, keď pred vyše dvoma rokmi moderoval na Jednotke hudobnú hitparádu XXL. Zaujímavosťou je, že ju zrušil vtedajší šéf STV Branislav Záhradník.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu