Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Viki Ráková: Alex Bárta sa bozkáva slušne!

Viki Ráková Zobraziť galériu (14)
Viki Ráková (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Objavila sa na obrazovke a hneď si získala divákov. Či už ako Ildikó, manželka známej postavičky Lászlóa Komároma (Andy Kraus) zo seriálu Susedia alebo najnovšie ako Agáta Fodrászová z obľúbeného seriálu TV JOJ Panelák.

Viki už v detstve chodievala recitovať a počas štúdia na obchodnej akadémii vyhrávala súťaže v umeleckom prednese poézie v maďarskom jazyku. Zmaturovala a mala pred sebou dilemu: Čo ďalej? Po dlhých debatách s mamou šla na konkurz do Thálie a prijali ju. „Dva roky mi trvalo, kým som sa uistila, že práve herectvo je pre mňa to pravé,“ tvrdí.

Na Vysokú školu múzických umení v Bratislave ju prijali až na druhý raz. „Na prvých skúškach som sama cítila, že som bola slabá. Hanbila som sa celkom prejaviť. Ale na druhý raz som už zo seba vydala všetko,“ prezrádza. „Viedla ma Emília Vášáryová a nemohla som dostať lepšiu pedagogičku. Učila nás hlavne úprimnosti na javisku, nedovolila, aby sme zostali len hlúpučké herečky, pestovala v nás záujem o výtvarné umenie,“ spomína Viki na svoje študentské obdobie.

S dvojicou Andy Kraus a Peter Marcin prvý raz Viki Ráková vystupovala v silvestrovskom Hurikáne v Štúdiu L+S. Doteraz nevie, ako na ňu prišli. S populárnym tímom sa jej pracovalo dobre a program mal úspech. Keď začali pripravovať sitkomový seriál Susedia, ponúkli jej postavu Ildikó. „Prijala som ju s obavou, či ľudia uveria, že taká mladá môžem byť Komáromova manželka... Na prvom nakrúcaní som sa v prítomnosti toľkých kamier cítila trochu zvláštne, no len čo som začala hrať, bolo fajn,“ pochvaľovala si.

Markíza jej popri úlohe v sitkome Susedia ponúkla účinkovanie v tanečnej šou Bailando, ktorú spolu s Jurajom Šoltésom aj vyhrala a spolu s nimi i rodina Šmelkovcov, ktorá takto získala peniaze na opravu svojho domu.

Viki je v súčasnosti tvárou televízie JOJ, keď dostala svoju doteraz najväčšiu hereckú príležitosť a šancu vymaniť sa z tieňa rovnako obľúbenej Ildikó. V úspešnom seriáli Panelák stvárňuje postavu mladej začínajúcej podnikateľky Agáty Fodrászovej.

„Postava Agáty sa mi v mnohom podobá, dokonca mám pocit, že ju Andy Kraus písal špeciálne pre mňa. Považujem to za veľkú výzvu. Hrám po boku Diany Mórovej, Božidary Turzonovovej, Henriety Mickovičovej,“ povedala Viki.


Viki Ráková pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Viki Ráková bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

14:51:55 - otázka od: cuca awoj viki hehe :) awoj!

14:51:55 - otázka od: zuzuli Nemyslis ze ti ovela viac sadla uloha Ildiko kde si bola aj viac spontannejsia a uvolnenejsia? ahoj!myslím, ale táto príležitosť bola taká, ktorú herec neodmietne....som rada, že som sa v tom mohla

14:52:42 - otázka od: Emily Kedy sa budes posielať autogramy ??? A inak si super kazdy večer sa na teba tesim ak budes mat niekedy čas tak sa pozri na moju stranku o tebe www.viki-rakova.blog.cz .... Dakujem:-)

14:53:31 - otázka od: btb Caf ! Mas Akvarko ? Caf! nemám:-)

14:54:25 - otázka od: pingueeen:) ahoj :) rada pozeram panelak tak chcem len tolko povedat, ze aj ked sa hovori, ze ta to strasne vycerpava,tak to pls nevzdavaj a neprasti s tym - bola by toho vecna skoda...krom toho, ako sa bozkava alex barta? ;) pekny den :) ahoj!ja sa nevzdávam:-) alex sa bozkáva slušne:-)))

14:56:12 - otázka od: Michala Ahoj,dosť ludí ta malo zafixovanú ako bláznivú Ildikó. V Paneláku je to dosť zmena,žačala som ten seriál pozerať a teraz sa tešim vždy na večer na ďalšiu časť. Prezraď, ako sa bude vyvíjať tvoj vzťah s Milanom Kordiakom? Veľmi sa tam k sebe hodíte, aj ked v súkromí partí Henriete M. Ahoj!sme radi, že to pozeráš, žiaľ ti k nášmu vzťahu veľa nemôžem prezradiť, lebo by ťa to už potom možno nebavilo:-)

14:56:31 - otázka od: Hudy18 Cafffko, mas krasne meno, len tolko som chcel... Dík:-)

14:57:16 - otázka od: Tomáš Ahoj Viky, si super herečka, najmä v Susedoch si sa mi veľmi páčila. S Andym ste taká podarená dvojica, on je o dve hlavy vyšší od teba. Mimochodom koľko meriaš? To je VEľKé tajomstvo:-))))

14:58:06 - otázka od: Juro Ahoj Viki, mohla by si mi prosím Ťa poslať tvoju podpiskartu ? Ak áno, napíš mi prosím tvoju e-mailovú adresu (Ak namáš tak stačí tvojho managera) ...Ďakujem managera nemám:-) a o podpiskarty popros Jojku, ja už prosím od januára:-)

14:58:29 - otázka od: ZUZANA Ahoj Viki.Si moja oblubena herecka.Vela stastia v zivote.Chcem sa ta opytat,bude dlho Vas vztah s Kordiakom trvat?ste nadherný parik.Drzim Vam prsteky Dik, dík

14:59:03 - otázka od: Iveta mas nejake spravy o Smelkovcoch,ako ziju a ci maju uz opraveny dom Žiaľ len toľko, že tú strechu im zatiaľ len sľubujú....:-)

14:59:25 - otázka od: Lola Viki, veľmi vám fandím, panelák si nenechám ujsť. A teší ma to, že ste sa dali s "Kordiakom" dokopy :-) Pekný deň Dik aj Tebe:-)

15:01:00 - otázka od: MICHAELA Dobrý deň, v prvom rade Vas pozdravujem, ste perfektná herečka. Čo by ste chcela v živote ešte dosiahnuť? Pekný zbytok dňa prajem.... Dobrý deň!Tak toho je dosť:-)určite šťastnú rodinku v nejakom krásnom domčeku:-) a aby moji blízky bolo blízko:-)

15:01:22 - otázka od: Andrea Ahoj Viki. Si super a drzim Ti palce aj do buducna. Keby bola moznost zahrat si po Tvojom boku aj ked nie som herecka :-)) Drz sa a aj nadalej rozdavaj ludom smiech. Dakujem:-)

15:01:47 - otázka od: Kosice Ahoj, aka herecka uloha Ti vyhovuje viac? Komedialna alebo vazna...? Dakujem.. Asi komediálna. som rada keď sa ľudia okolo mňa smejú

15:02:02 - otázka od: bordulka ahoj viki, chcela by som sa ťa spýtať, či ti je Alexander Bárta sympatický a ako sa ti s ním natáčali milostné scény :) ďakujem SúúPER

15:02:42 - otázka od: jozef mészáros viki te vagy a legjobb szinésznö és már belédszerettem most mi legyen? Húha! hát most mi legyen???

15:03:18 - otázka od: kacena si super herecka a je to pravda ze bude novy sidkom ako boli suesedia a v panelaku si super a dufam ez ta budem vydiet castejsie v slovenych serialoch Zatiaľ je to pravda:-)

15:03:29 - otázka od: adam sarvaš maš viki svoju stranku.adam Nie:-)

15:04:08 - otázka od: giovanni-kanadan ahoj viki mas rada hokej? a neprides do presova na diskoteku? si s tebou zatancujem ja som presovska star a tvoj kolega z divadla jonasa zaborskeho. pozri si ma na www.youtube.com pod menom kanadan pozriem!!:-)

15:05:15 - otázka od: JANICK ahoooj viki, maaam ta velmi rada v susedoch si bola super, panelak sa mi az tak nepaci ale nevadiiii :-) . mas super postavu mozes mi prosim napisat kolko merias a vazis? diiik :-) koľko meriam je TAJOMSTVOOOO, a vážim 46:-)

15:06:00 - otázka od: x) LiiL Ahoj Viki ! x) si skvela herecka ale s tym madarskym prizvukom by si isto nieco robit mala !!! si na Slovensku !!! Ako je to s tvojim anglickým prízvukom??:-))))))

15:06:27 - otázka od: Dominika ahoj v akom kelektíve si sa cítila lepšie pri nakrucaní paneláku či susedov ?? úprimne v obidvoch a v obidvoch kvôli inému

15:06:54 - otázka od: Wiki Ahoj wiki .. chcem sa ta opytat ako sa ti v panelaku hra s alexandrom bartom??? inaac ste spolu welmi zlatyy :) wedela by si si predstavit zivot s nim? :) no jasnéééé

15:07:33 - otázka od: Zuzana pekný deň, mohla by som sa spýtať, či budú nové časti susedov?tento sitcom je super.... Zatiaľ sa to rysuje.....dúfame, že to vyjde..

15:10:04 - otázka od: COSCO Co povazujes za svoj najvacsi uspech? A vieš, že neviem??? zatiaľ mi všetko tak vychádza a nemusela som za nič bojovať.... aj mi to možno chýba...keď budem mať šťastnú rodinku svoju, tak asi to bude mojim najvačším úspechom

15:10:44 - otázka od: Kris Ahoj, ako sa maš?:) Panelak sa mi velmi pači, len z teba mam pocit ako by si nehrala, ale recitovala:( A mimika tiež žiadna. Nie je to tým, že sa až moc sustrediš na slovenčinu? Pekné den prajem. Kristína Áno, možno v tom niečo bude.. ale to je na dlhú debatu...

15:11:24 - otázka od: jaro nebojis sa,ze budes o chvilu obkukana??? Ani nie, ten ma bude pozerať, kto chce....

15:11:42 - otázka od: martina ahoj Panelák je úžasný...s Alexandrom Bártom by ti to pristalo :)) je sexi čo povieš? :) Je:-))

15:12:11 - otázka od: viki ahoj. aky je Alexander - alias Kordiak - nazivo? Suuper, má veľmi dobrý zmysel pre humor

15:12:51 - otázka od: Peto Ahoj Viki včera v Paneláku si sa bozkávala z Milanom Kordiakom...bolo to naozaj, alebo len televízny trik??? Skúšali sme to na trik ale nešlo to, tak sme museli naozaj:-)))

15:14:44 - otázka od: Janka ahoj Viki, prepáč, ale si stvorená pre komédie, v Paneláku mi nesedíš, povedz Andymu, že ťa chceme v inej role, sranda musí byť Sranda bude!!! treba trošku byť trpezlivý...ja to tiež skúšam

15:15:12 - otázka od: wera ahoj ako sa ti hra v novom seriali? celkom dobre..

15:16:14 - otázka od: kaca v panelaku si lepšia ? je to otázka?

15:17:35 - otázka od: Z truhly Božena Viki, co hovoris na homosexualne vztahy? Pytam sa to preto, lebo som sa dopocula od kamaratky, ze mas lesbicke sklony. Nechce sa mi to verit, ale pre istotu sa pytam - je to pravda? Dakujem dopredu za odpoved :-) Mne homosexualita ako taká nevadí.. keď je to dotieravé, tak je to nepríjemné... ale ja som NA MUžOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15:18:13 - otázka od: dorota ahoj Viki.oslovuje ta vlasne niekto Viktória? ANI nie, len jeden z rodného kraja.... moja prvá láska....strašnééé

15:19:05 - otázka od: Miroslav Ahoj Viki pozdravujem ta a drzim ti palce ako sa mas a planujes po skonceni serialov navrat na divadelne dosky? áno, plánujem, že kedy to bude, neviem....

15:19:18 - otázka od: majo ako sa ti hra v seriali.si super dakujem, dobre

15:19:36 - otázka od: simona ahoj viki, chcem Ti povedat, ze sa mi velmi pacis ako herecka a nezalezi na tom, ci ide o susedov alebo panelak ... kazda z postav je ina a si v oboch dobra, drzim palce do dalsej kariery i v osobnom zivote ! ďakujem

15:20:47 - otázka od: MARIKA Ahoj Viky!Veľmi ti to svedčí s Kordiakom:D a chcem sa opýtať že či je pravda to že Zuzana Bajzová alias Heňa Mickovičova v reálnom živote chodí s Milanom Kordiakom ailias Alexandrom Bártom????ĎAKUJEM a prajem Ti veľa úspechov:D:D a dúfam že ti to v Paneláku vyjde s Kordiakom...Pekný deňti praje MARIKA Áno, je to pravda! Alex a Heňa je JEDEN KRáSNY PáR, a majú aj spoločnú, podarenú dcérku Ester

15:21:11 - otázka od: Zvedavec ahoj..si veľmi pekná žena a chcel by somsa preto opýtať, či si neuvažovala niekedy o nafotení napríklad umelecých aktov...Ďakujem pa Nie zvedavec, nemám, dík:-)

15:21:32 - otázka od: kikusha ahoj viki si ovela lepsia ako agata nez ildkoo kazdy vecer pozeram panelak a este ani jeden som nevinechala :D pozdravuje t moja sestra dikes,

15:22:33 - otázka od: emma ako casto chodievas do Rimavskej Soboty? žiaľ len na sviatky

15:23:06 - otázka od: aduš čo je viac zaujímavé hrať po slovenski alebo po madarski zaujímavé po slovensky a lepšie po maďarsky

15:24:46 - otázka od: Leyla Prajem pekné popoludnie. Páči sa mi postava Agáty aj to ako ju hráte,je to niečo iné ako Ildiko.Zostane Agáta taká ako je,alebo sa jej charakter zmení? Prajem Vam všetko dobré. zatiaľ sa bude meniť len dej okolo nej

15:25:20 - otázka od: Ivana ahoj Viki, a čo bábo? Nechystáš sa na materské povinnosti? jaaj ja by aj rada, ale zatiaľ neni kedy.... ani na výrobu:-))))

15:26:18 - otázka od: majo taka blba otazka jake mas auto? :D ..neviem co sa mam pytat :D audinku a3, tak sa opýtaj ako sa mám...či čo

15:26:33 - otázka od: Andrea Tesis sa znova na ulohu Ildiko? Áno, veľmi

15:27:16 - otázka od: Adrian Je to pravda, že sa pripravuje nový serial na Jojke kde budeš hrať ty a Andy Kraus? Áno je to pravda, ale nič konkrétne ešte okolo toho nevieme

15:29:16 - otázka od: Zuzka..:o) Awoy Viki!Moja sprava a otazky pre teba budu trochu dlhsie ale bola by som veeelmi rada keby si mi odpovedala!!!V 1.rade ti chcem povedat ze si sa mi velmi pacila v susedoch a pacis sa mi velmi aj v Panelaku!Nenecham si ujst ani jednu cast..Vsetci herci ste tam super ale najmä TY a Alexander Barta.:Dvelmi sa k sebe hodite ako Agata a Milan..:Da je to pravda ze si sa spriatelila aj v sukromi s Henrietou Mickovicovou??A ako sa ti hra po boku Alexa Bartu?:Dale zlata v Panelaku je aj Miska.:)a este mala otazocka:pozeravas Panelak aj v telke vecer?prajem ti vela uspechov a pekny den a PROSIM ODPIS paaaa tak. ano spriatelili sme sa, s Alexom sa hrá super, a áno pozerám Panelák každý večer - šak som sa na to namotala!

15:30:48 - otázka od: rak cau viki, nechces so mnou chodit? jasné

15:33:04 - otázka od: Katika Ahoj Viki, si v živote šťastná? Pôsobíš tak, poraď nejakú fintu... :) Ber život spontánne,,, čo ti dá, to ber, a neprefilozofuj ho.. život je super... a šak svieti slnko!!!!choď sa prejsť a počúvaj vtáčiky aj tebe spievajú .. a niekedy je to krajšie, ako nejaké super šaty...

15:33:37 - otázka od: JANA AHOJ PRECO SI ODISLA DO JOJ...SUSEDIA BOLI LEPSI susedia boli ,susedia sú, susedia budú

15:34:07 - otázka od: Majo Ahoj Viki, myslím, že pekne herecky "rastieš". Verím, že toto nie je ani z ďaleka tvoj posledný projekt. Rád by som si ťa pozrel na doskách nejakého divadla ... Dík

15:34:45 - otázka od: kala Prajem Vam pekny den. Nemohla som sa dockat, kedy date Milanovi nahrdelnik:-). Ten serial je super. Ste spokojna? ani ja:-)))))

15:35:36 - otázka od: kata ahoj viki, vcera som pozerala panelak a akurat si sa bozkavala s kordiakom :) beries to natacanie v pohode alebo ti to pozkavanie robila zo zaciatku problemy? a tebe by robil problém bozkávať sa s Alexom?????:-))len keby tie kamery neboli:-)))))))))))))))))))

15:36:45 - otázka od: tvoja faninka Ahoj si super....aj ja chcem byť herečkou hoci mam 12 rokov, ale nikdy nou nebudem lebo sa hanbim nieco hovorit pre ludmi a podobne..... a inak si najlepšia aj ja som sa hanbila.. to ťa prejde.. ak budeš chcieť niečo naozaj "odovzdať", tak to už nebude o hanbení, alebo nehanbení:-)))

15:37:03 - otázka od: timea hehehe...viki bude aj viac takych pikantnejsich situaci s alexom?? dúfam:_))))

15:37:46 - otázka od: Daniel z KE Ahoj Viki, nehnevaj sa na mna, ale tak neprirodzene posobi Tvoja slovencina, o hereckom prejave nemoze byt rec :) Neplanujes navstevovat logopeda ? Dakujem za odpoved. Pekny den. Zatiaľ nie:-)

15:39:21 - otázka od: kubko ahoj ciki, moc sa mi lubis a si zlata, no mojej blizkej osobe zenskeho pohlavia hrozne vadi, ako nesmelo rozpravas. preco to? lebo ja som taká nesmelá.............či čo..:-)

15:40:01 - otázka od: ela dobry den Viki, keby ste nebola hereckou cim by ste asi bola?:o) inak Panelak je the best!!!Susedia boli goog zo zaciatku, teraz uz nic moc ked to ide stale dookola. určite by som si otvorila super krčmu:-)

15:41:36 - otázka od: tandzi ahoj viki,podla mna si uzasna herecka...ako ildikosi mala fakt strasne vela temperamentu v sebe...preto je tazsie si zvyknut na agatu...ink mas krasnu postavu,drzis diety?papa Nedržím, to by som sa zbláznila

15:44:15 - otázka od: sissi Ahoj Viki, si strasne zlatucka osobka, tusim najzlatsia aka sa mohla na nasich obrazovkach kedy objavit. Otazka na Teba: ste este so svojim priatelom spolu?? inak vela stastia a uspechov do zivota.papa dakujem, áno, sme spolu:-)

15:46:35 - otázka od: jasmondka28 ahoj Viki, panelák ma dostal, aj keď nerada priznávam závislosť na telke:-) Viki, trénuj viac slovenčinu, hlavne písmeno h, napríklad v slove rozhodnúť...ináč si skvelá, mám Ťa rada:-) neboj slovíčko rozhodnúť mi už škrtajú:-)))

15:48:58 - otázka od: Mahone Ahoj Viki pozdravujem, ako si rozumies s Dianou Morovou mimo kamier....? a este prajem vela uspechov Veľmi dobre!!!ona je skvelá herečka, a úžasná baba:-)

15:49:34 - otázka od: Peter Skotsko Ahoj Viki asi mi nedas odpoved na otazku Kraus a Marcin ale chcem sa spytat ci mas aj nejake zaporne skusenosti s tym ze pred kamerami hovoris po slovensko-madarsky ? ci ti to dava niekto zo stabu pocitit aj ked vtipom ale predsa:) vela dobrej roboty zelam Nie, nedáva:-)

15:51:15 - otázka od: Tomy Ahoj viki ale úprimne čo Ti viac imponuje Panelák alebo Susedia PS si fakt hviezdička ... KAždá rola kvôli inému...

15:52:17 - otázka od: VSZ zdravim Viki:) ako herecka patris vyzorom k tym najkrajsim co Slovensko ponuka. A my kosicania, sme hrdi na to, ze si na Kosice nezanevrela:)lebo su aj taky, ktory si uz dnes nespomenu z kadial prisli...este otazka tak trocha od temy:) Veris nasim chlapcom HC Kosice, ze zajtra uspeju a vybojuju titul?:) vdaka za odpoved vopred...Pekny den praje Duri z Furce:P No jasné!!!

15:53:05 - otázka od: Mirka ahoj...panelák pozerám každý večer, aký ste tam všetci kolektív ked práve netočíte? Veľmi dobrý! vždy sa počas nakrúcania veľa bavíme

15:54:02 - otázka od: Monca Ahoj Viki, si super aj Panelák, prajem veľa úapechov, aby sme ta ešte dlho videli na obrazovke, je veľa zábavy na natáčaní? S kým si najviac rozumieš z mužov a s kým zo žien? Díky za odpoveď, páá Zo žien s Heňou, Mirkou a z chlapov s ALEXOM:-) a pánom Slezáčkom:-)

15:55:12 - otázka od: Marta Ahoj Viki, chcela som ta len pozdravit a povedat ti, ze radi s manzelom pozerame kazdy vecer panelak a sme zvedavy co bude v dalsej casti. Zijeme v Anglicku takze ficime na nete :). Drzim palce a pozdravujeme aj ostatnym v panelaku. Som zvedava aj na nový sitcom Kutyil. Budes to mat asi narocne, tak dufam, ze sa zadari :). Pa a pekny den :) Sme radi že až z takej dialky nás pozeráte:-))

15:55:59 - otázka od: mato stihas odpisovat? nie!!!:)

15:57:28 - otázka od: Eva Viki máš nejaké zvieratko? ak hej aké a ako sa vola? Teraz nie, ale túžim po írskom setterovi

15:57:52 - otázka od: Emily Ahoj napisala som na adresu JOJky list a na obalku som napisala ze pre viki rakovu teda pre teba len či ti to dali ešte mi nič neprišlo

15:58:16 - otázka od: tanus zaujimave zemoje otazky nikdy nepridu kde ti neprídu otázky??

15:58:47 - otázka od: cvoky kedy sa toci panelak? (cas) Od 07 do 19.00

15:59:36 - otázka od: Monika sorry ale zlepsi kulturu jedenia pred kamerou lebo pekne jest nevies!davaj si mensie susta ked jes a hovoris!V Panelaku si zial najslabsia herecka OSTAN LEN AKO ILDIGO a to je nazor vacsiny pa Ildikó

16:02:27 - otázka od: lukas ahoj viky, chcem sa ta spytat nieco na kolko sa doma so sestrou hadame kvoli tomu hadame : takze otazka znie - ked sa herec bozkava dajme priklad ako ty s kordiakom vcerajsej casti panelaku - tak to bozkavanie je uplne naozaj alebo tomu bozkavaniu doda cosi aj technika???? dakujem za odpoved, vela stastia, si supeeeeeeeeeeeeer to nejde o techniku, Ty!!!:-))))))

16:02:59 - otázka od: Peter Viki,Panelák Ti vôbec nesedí. Ak budeš v JOJ a bude to humoreska, prosím Ťa nedávajte tam ten nútený smiech. Divák si vie vybrať čo je smiešne. Ruší to a pripomína tie americké blbosti. Vz to nepotrebujete. Fandím Vám. šak ja viem, ale to je sitcom, a to tam treba dať....

16:03:26 - otázka od: Mário Ahoj Viki, veris ze s Kutiyl(om) s.r.o. bude dobra zbava? tesis sa ze budes opet Ildigo? Alebo???.... Bude to super uvidíš!

16:05:02 - otázka od: tomeeKE Szia Viki, nemtudom hogy írhatsz e magyarúl de miért is nem. Hogy megy az élet? Nagyon csinos vagy, foznél nekem valami finomat? És mi lenne az? :) Birkaporkolt galuskával???uborkasaláta??

16:07:29 - otázka od: marcellka ahoj viki. Aklej velkosti si kupujes nohavice? niezeby som ti nejake chcela poslat :-D ale tak ma zajima aku velkost nosis... 36-tku? :-)))hmm? 34 ale ak sú tak aj 32:-))))

16:10:14 - otázka od: Ivka Ahoj Viki! V susedoch si bola super... škoda len, že sa to skončilo. Čítala som, že s Andym Krausom budeš zase nejaký seriál nakrúcať. Je to pravda? Áno, chystá sa nový projekt. ´Ja sama sa na to veľmi teším... bude to sitcom...Tak dúfame, že si to užijete! Majte sa krásne! Ja už musím bežať, ďakujem za otázky, ste veľmi milí... a ktorí nie, to nevadí:-)))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu