Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Viki Ráková: Kvôli účinkovaniu v Paneláku nesmie otehotnieť!

Viki Ráková nesmie otehotnieť - ináč zaplatí milión korún. Zobraziť galériu (13)
Viki Ráková nesmie otehotnieť - ináč zaplatí milión korún.

BRATISLAVA - Mamička z nej tak skoro nebude! Jedna z hlavných hviezd nového jojkárskeho seriálu Panelák Viki Ráková (26) si poriadne zavarila. S produkčnou spoločnosťou a televíziou JOJ uzavrela drsnú zmluvu, v ktorej sa zaviazala, že počas dvoch rokov nakrúcania seriálu neotehotnie!

V prípade, že sa tak stane, herečke podľa informácií Nového Času hrozí pokuta až milión korún.

Viki Ráková, ktorá sa stala hlavnou hviezdou nového jojkárskeho seriálu Panelák, si musí dávať veľký pozor. S televíziou JOJ totiž prednedávnom podpísala tvrdú zmluvu, podľa ktorej v nasledujúcich dvoch rokoch nesmie prísť do iného stavu. Fakt, že Viki pristúpila na tieto podmienky, spôsobilo podľa nášho zdroja aj to, že v čase podpisovania zmluvy prekonávala s priateľom Lászlóom krízu. Obaja síce v súčasnosti opäť plánujú spoločné bývanie v Bratislave, dieťa však v ich plánoch najbližšie dva roky nepripadá do úvahy.

Ráková takúto obetu podstúpila kvôli novému jojkárskemu seriálu Panelák, kde hrá podnikateľku Agátu. Zdá sa však, že dôsledky svojho konania stále nedomyslela. „Až dva roky? Miliónová pokuta za dieťa! Ja viem o roku. To ste ma teraz prekvapili. Áno, viem, že rok by som nemala otehotnieť, lebo nemajú v pláne, že by Agáta otehotnela,“ zareagovala prekvapene Ráková, keď sa jej Nový Čas opýtal, prečo pristúpila na drsné podmienky. A čo by robila, keby do iného stavu predsa len prišla? „Tak dávam pozor,“ tvrdí herečka, ktorá vraj na tehotenstvo nepomýšľa. „Neprekáža mi táto časť zmluvy, lebo sa ešte nechystáme mať s priateľom bábo. Ale na budúci rok ešte neviem, čo bude...“ zaváhala Ráková.

Čo na celú situáciu hovorí Jojka? „K podrobnostiam zmluvy sa nebudeme vyjadrovať, ale tehotenstvo by nakrúcanie seriálu skomplikovalo,“ prezradila hovorkyňa televízie JOJ Tatiana Tóthová. Hneď po uplynutí zmluvnej lehoty sa však Viki môže do prípravy bábätka pustiť vo veľkom. Azda jej opatrovanie v reálnom živote pôjde lepšie ako v Paneláku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu