Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Peter Tóth bol online: Remiáš zahynul v dôsledku spolupráce SIS s podsvetím!

(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Peter Tóth je bývalý novinár, člen slovenskej tajnej služby, ktorý dokonca šéfoval kontrarozviedke. Napísal už dve knihy o praktikách tajných služieb. Tá najnovšia vychádza s názvom Komando 52 a prináša šokujúce informácie o praktikách tajných. Pýtať sa môžete už teraz!

Vyčíňanie tajnej služby v divokých 90. rokoch je zväčša spájané s únosom prezidentovho syna. Kniha Komando 52 ukazuje, že touto gangsterskou a navyše aj zbabranou operáciou sa to všetko len začalo.

Už niekoľko dní po únose si celé Slovensko šepkalo, že za únosom stojí SIS. Preto musel námestník riaditeľa SIS Jaroslav Svěchota rázne konať. Zostavil komando, ktoré bolo nielen odhodlané a akčné, ale aj dostatočne profesionálne, aby neboli jeho temné operácie okamžite odhalené. Tak vznikol najobávanejší útvar SIS, teda 52. oddelenie, známe aj ako päťdesiatdvojka.

Kniha Komando 52 sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

09.12.2014 11:07 - otázka od winston
Myslíte si, že kauzy vládnej strany za posledný mesiac sú pravdivé a teda rozkrádajú štát a klamú svojich voličov o tom, že sú sociálna demokracia?
Myslím si, že ralita je oveľa komplikoanejšia a komplexnejšia - v zdravotníctve sa kradlo aj pred touto vládou. ide o systémový problém. To, že sa z toho dnes robí mediálna revolúcia, je inou stránou veci. Nič to však nemení na fakte, že ľudia majú právo byť nahnevaní, že ich politici okrádajú. Tiež sa na to hnevám. Ďakujem vám všetkým za otázky. Boli ste skvelí a snáď o rok do videnia! :)
09.12.2014 11:05 - otázka od Gašparetz Alexander
Pán Tóth o knihe Bežec som nevedel.Komando som si zakúpil. Je ešte možné ju získať?
Áno, vo viacerých kníhkupectvách dnes predávajú Bežca spolu s Komandom 52. Skúste v nejakom väčšom nákupnom centre.
09.12.2014 11:04 - otázka od lolec
Kolko bab si zbalil na to ze si spion?
nebol som špión, pretože som nepôsobil v rozviedke. Parcoval som na úseku vnútorného spravodajstva a baby som na to nebalail. Spravodajský dôstojník musí svoju príslušnosť k tajnej službe utajovať, nie s tým ohlupovať naivné dievčatá.
09.12.2014 11:03 - otázka od mattes
Ako sa v sprostredi spravodaj.sluzieb moze vytvorit take priatelstvo ako je to vase s panom cibulom, teda aspon z vasich knih to vyplyva.
My sme sa s Igorom spoznali v roku 1995, keď sme bojovali proti Lexovej SIS. Naše priateľstvo je oveľa viac ako profesionálny záujem.
09.12.2014 11:02 - otázka od kino
Neťahá Vás to niekedy späť do SS alebo k novinárčine? Dá sa tu dnes robiť ešte nezávislá novinárčina?
Do SS ma to neťahá, tam som našťastie nikdy nebol a ani nechcel byť :) Ak sa pýtate, či ma to ťahá naspäť do SIS alebo do médií, na obe otázky je spoločná odpoveď: nie.
09.12.2014 11:01 - otázka od milan
ahoj Peter, existuje na Slovensku parale;lna tajna sluzba k SIS? alebo nejaka sukromna tajna sluzba?
Milan, taká paralelná tajná služba, aká tu bojovala proti extrémnemu zneužívaniu SIS za mečiarizmu tu už nefunguje. Veľa som o tom písal v Bežcovi. Inou vecou je, že korporácie a niektoré politické skupiny spravodajským spôsobom zhromažďujú informácie o predmete svojho záujmu.
09.12.2014 10:59 - otázka od Jano
Pekný deň, je opodstatnenosť SIS v dnešnej dobe, keď pri dennodennom zisťovaní trestných činov, tieto nepodkladajú orgánom činných v trestnom konaní? Či to by sme boli potom bez vlády?
Jano, tajná služba pokrýva oveľa komplexnejší súbor problematík, ako je organizovaný zločin. je to napríklad kontrašpionáž, ochrana ústavného zriadenia, terorizmus, ochrana ekonomických záujmov a tak ďalej. verejnosť o tajnej službe počuje zväčša len vtedy, keď vznikne nejaký problém, ale nevie a ani nemôže vedieť, čo všetko robí pre ochranu tejto spoločnosti. Chcem tým len povedať, že tajné služby sú opodstatnené a ide o to, aby boli správne riadené a úkolované.
09.12.2014 10:57 - otázka od Jarino
Peto, teraz jedna na prepojenie minulosti s realitou. Existuje nejaky dovod, aby sme sa utesovali tym, ze to vsetko bola "iba historia" a ze sa praktiky byvalej 52-ky neopakuju, resp. sa uz v buducnosti nikdy nebudu? Predsa nie je dolezite, ake cislo nejaka sucast SIS/VS/PZ ma, ale aku cinnost vykonava.
Jarino, nedokážem predpovedať budúcnosť, takže neviem ti povedať, či nám v nejakom čase nehrozí návrat starých čias. Môžem však zodpovedne povedať, že po roku 1998 sa už nikdy neopakovali také praktiky, aké mala na svedomá päťdesiatdvojka.
09.12.2014 10:55 - otázka od Lovec
Peto ahoj. Preco az teraz poukazujes na skutky co sa stali? Co hovoris na momentalnu situaciu v organizovanom zlocine s prepojenim na SIS a byvalych funkcionarov policie? Napriklad kopcik atd. Hm.....
Lovec, tak na Bežca, ako aj na KOmando 52 musel dozrieť čas. A niektoré zdroje neboli ochotné prehovoriť skôr. takže toľko k časovaniu mojich kníh. Spomenul si nejaké meno. nechcem byť osobní, ale nazdávam sa, že mnohí iní policajti by mali čo vysvetľovať, keby na to prišlo...
09.12.2014 10:54 - otázka od Peter
Dobry den. Myslite ze za situaciu na Ukrajine je zodpovedny Putin? Ako vnimate napatu situaciu vo svete?
Veľmi komplexná otázka, Peter. najprv začnem hovoriť o nás - podľa mňa bolo a stále je chybou ponúkať Ukrajine členstvo v EÚ. Nie je to totiž v našom záujme. Na strane druhej si myslím, že Putinova reakcia na ukrajinské udalosti sa mu z dlhodobého hľadiska môže pomstiť. Nie je totiž vylúčené, že východná Ukrajina sa pre Putina stane jeho Vietnamom. Pokiaľ ide o celkovú svetovú situáciu, nazdávam sa, že svetové mocnosti nerešpektujú medzinárodné právo a oháňajú sa ním len vtedy, keď im to vyhovuje. Ale na takomto malom priestore sa dá iba ťažko vyjadriť to, čo by si táto téma zasluhovala.
09.12.2014 10:50 - otázka od winston
Dobrý deň, poviete otvorene, kto dal zavraždiť Roberta Remiáša? Veľa ľuďom by ste otvorili oči.
Na túto otázku som sa usiloval hľadať odpovede v knihe Krycie meno Bežec. Po tom, čo som sa oboznámil s mnohými informáciami, mám určité pochybnosti, či dal tento pokyn niekto zo SIS, keď ju riadili Lexa so Svěchotom. Považujem však za vysoko pravdepodobné, že Remiáš zahynul v dôsledku spolupráce SIS s podsvetím ako tzv. collateral damage, čo je veľmi smutné.
09.12.2014 10:48 - otázka od Never Lost Hope
Nazdar, chodíš ešte do Námestova?
Samozrejme. Prídem na Vianoce :)
09.12.2014 10:48 - otázka od ľubomír drinka
mohli by uplácať zahraničné tajné služby novinárov alebo politikov? Či už postami alebo peniazmi. Čo hovoríte na kauzu Lipšicovho (ne)funkčného odposluchu. Boli ste v tajnej službe počas povolenia preletov nad slovenskom. Vraj to pri hlasovaní neprešlo a dzurinda s kukanom to rozhodli sami. Dokedy myslíte,že budú tajné spisy ohľadom rádiolokácie.
Tajné služby svetových mocností nepochybne pracujú s novinármi. Na tom by ešte nemuselo byť nič zlé, ak ide o zbieranie informácií týkajúcich sa národnej bezpečnosti. Ak sú však novinári používaní na šírenie masových dezinformácií, ide o morálne zlyhanie tak novinárov, ako aj tajných služieb. Pokiaľ ide o odpočúvací systém, nerád by som to personifikoval. Faktom však je, že ten nákup prebehol nekompetentne. Zrejme aj preto v danej veci prebieha trestné konanie a padli aj dve obvinenia. Kauza preletov neprebehla tak, ako ju opisujete. S odstupom času však súhlasím, že bolo chybou dať súhlas na prelety.
09.12.2014 10:43 - otázka od eva
neverím žiadnemu novinárovi ani agentovi, ktorý bol predtým novinár.
Rešpektujem vašu neveru.
09.12.2014 10:43 - otázka od Susla
Aké portály čítate, resp. čo považujete za dobrú žurnalistiku? Počítam, že to budú prevažne zahraničné média...
The Guardina, Britské listy, Stratfor.
09.12.2014 10:42 - otázka od singer
Pan Pittner bol v čase totality obvinený odsúdený a väznený za špionáž, takže existuje predpoklad že pracoval pre cudzie spravodajské služby.... myslíte si že bolo správne pre jeho minulosť ho dosadiť za riaditeľa SIS?
Pán Pittner nikdy nebol za niečo také odsúdený, aj keď je pravda, že jeho rodina mala v 50tych rokoch veľké problémy s komunistickou mocou. Pán Pittner o sebe často šíril mýty, aby sa robil zaujímavým. Dosť veľa o tom píšem v záverečnej časti knihy Komando 52.
09.12.2014 10:41 - otázka od susla
Boli ste novinár, ako sa pozeráte na dnešnú žurnalistiku? Máte niekedy chuť roztrhať noviny? :)
Noviny čítam veľmi selektívne. Je v nich príliš veľa šumu a málo signálu. Čítam skôr zahraničné odborné portály.
09.12.2014 10:40 - otázka od Andrea
dobrý deň Peťo, v hierarchii SIS spadal známy nájomný vrah Roháč alias Potkan v podstate priamo pod vás, takže ste sa s ním museli aj osobne stretnúť... ako na vás tento chladný, bezcitný zabijak zapôsobila a ako by ste v kocke definovali jeho osobu? ďakujem
Andrea, mýlite sa. S Roháčom som sa nikdy nestretol, aj keď som s ním ešte ako novinár urobil cez kuriéra rozhovor. Roháča považujem za chladnokrvného zločinca a sociopata.
09.12.2014 10:39 - otázka od Pedro
Úlohou SIS je odhaľovanie trestných činov???? Si robíte srandu?
Pedro, nikdy som niečo také nepovedal. Úlohou SIS je získavať a vyhodnocovať informácie a poskytovať ich príjemcom zo zákona. Inou vecou je, že ako autor som v knihách Krycie meno Bežec a Komando 52 odhalil nezákonnosti, ktoré sa v SIS diali v 90tych rokoch v časoch mečiarizmu. Nemali by sme si pliesť pojmy.
09.12.2014 10:38 - otázka od Brano
Myslíte si, že súčasné vedenie SIS je poriadku? Máte pocit , že vedenie PZ s p. Prezidentom je nezávisle a neskorumpované?
nazdávam sa, že pán riaditeľ SIS Valko je od roku 2003 najlepším mužom na svojom mieste. Nezávislosť polície nie je problémom len tejto vlády. Za ostatných 15 rokov sa všetci ministri vnútra správali ako ministri polície a tomu zodpovedali aj niektoré výsledky.
09.12.2014 10:36 - otázka od Andrej Lúčny
Je podľa Vášho názoru zlá povesť významných podnikateľov, politikov, sudcov a podobne len ohováraním alebo smutnou realitou? Stretli ste sa v nejakom konkrétnom prípade s dôkazmi, ktoré by podporili Váš názor na túto otázku?
Veľmi ťažko sa odpovedá na takto všeobecne položenú otázku. Platí však, že mediálny obraz často nezodpovedá realite. Faktom však je, že naše elity vlastne ani elitami nie sú.
09.12.2014 10:35 - otázka od Ernest
Dobrý deň p. Tóth. Prečo nepriznáte pravdu, že každá z nasadených ľahkých žien, ktoré v deväťdesiatych rokoch pracovali ako sexuálne volavky a páky na politikov pre 52jku najprv musela podstúpiť test vo vašej posteli, predtým než bola vyslaná do "terénu"?
Ernest, skúste niečo lepšie. Toto je na úrovni prekáračiek v materskej škole a nie je to hodné intelektu čitateľov Topiek. 52. oddelenie prenasledovalo aj mňa, takže ťažko moholo so mnou čokoľvek konzlutovať. Kvalitu nájomných spravodajských kurtizán už vôbec nie :)
09.12.2014 10:33 - otázka od Alojz D.
Na Slovensku maju tajne sluzby prsty snad vo vsetkom, myslite - alebo mate info - ze stoja aj za aktualnymi protestmi v uliciach?
Za aktuálnymi protestmi je oprávnený hnev občanov, ktorí sa už nechcú prizerať, ako ich niekto okráda. A tiež sú za nimi ambície niekoľkých politikov.
09.12.2014 10:32 - otázka od jozef
zdravim, vraj je u nas na 10 ludi 5 policajtov,vratane tajnych a inych... policia ma kolko penazi a ako sa kontroluju,na platenie informatorov?vieme,ze spolupracuje kadejaka banda a je platena z nasich dani.
Tie početné stavy, ktoré uvádzate, nezodpovedajú realite.
09.12.2014 10:31 - otázka od dufus
je vaša kniha komando 52 inšpirovaná známym akčným filmom z 80. rokov v ktorom hral Arnold Švajcneger?
Nie, Komando 52 je inšpirované realitou 90tych rokov, keď na čele SIS stáli páni Lexa a Svěchota.
09.12.2014 10:30 - otázka od Peter Vazovský
Máte ešte v zásobe námety na ďalšie knižky? O čom si budeme môcť prečítať budúci rok?
Už som na túto otázku odpovedal. Áno, plánujem tretiu knihu, ale tentoraz nie o tajných službách. nevylučjem však, že časom sa k problematike SIS vrátim, ale musí na to dozrieť čas.
09.12.2014 10:29 - otázka od koník
Ako vyzerá dôchodok spravodajského dôstojníka? Čo robí napríklad teraz Igor Cibula?
Môj večný priateľ Igor Cibula je predsedom Asociácie bývalých spravodajských dôstojníkov. Práve minulý týždeň sme mali ďalšie medzinárodné sympózium. Tejto činnosti sa venuje veľmi intenzívne a nazdávam sa, že je to veľmi prospešná a záslužná práca z hľadiska osvety.
09.12.2014 10:28 - otázka od Zdeno
Servas Peter. O tajných agentoch sa traduje že obľubujú whisky, brandy či pravý rum. Aké je vaše obľúbené pitie?
Zdeno, moje obľúbené pitie je červené víno malbec z Argentíny alebo biely suvignon z Nového Zélandu.
09.12.2014 10:27 - otázka od etela
dobry den... kdesi som citala ze vase meno sa nachadza na tkzv. black liste vydanym poprednymi moslimskymi nabozenskymi lidrami a za protiislamsku cinnost ktoru ste ako kotrarozviedcik vykonavali by vas hocijaky militantny moslim mohol odstranit, pricom by bol medzi svojimi este oslavovany? takze dovolenka v Dubaji ci Egypte asi v blizkej dobe nehrozi, co?
V Egypte som bol na dovolenke niekoľko rokov po tom, ako som odišiel z SIS, takže buď nemáte správne informácie, alebo si ma džihádisti nevšimli. Etela, nazdávam sa, že preháňate, respektíve preháňa ten, kto vám tieto informácie dal. Nič také sa nezakladá na realite.
09.12.2014 10:25 - otázka od ja
Aké sú reakcie ľudí, keď chodíte túto knihu prezentovať na besedy? Bývajú ľudia agresívni?
Práve naopak, ľudia sú na besedách veľmi milí a majú množstvo podnetných otázok. Veľmi ich zaujímajú detaily o tom, ako som získaval informácie na napísanie knihy Komando 52. Ľudia sú agresívni skôr na internete, v primej interakcii si to zväčša nedovolia.
09.12.2014 10:24 - otázka od Kamil
Ahoj Peťo, viem, že je to zrejme chúlostivá otázka a si viazaný istou mlčanlivosťou, ale dostal si počas aktívnej služby niekedy priamy pokyn niekoho zlikvidovať?
kamil, kým odpoviem na tvoju otázkum, ešte by som chcel opraviť svoju odpoveď, ktorú som dal Janovi o niečo vyššie. Ten ultrabeh bol z Telgártu cez Kráľovú hoľu na Čertovicu - 52 km a cca 2700 metrov s prevýšením a krátkym zablúdením :) A teraz k tvojej otázke, Kamil. Nikdy som nedostal taký pokyn. Generál Mitro nie je Dzeržinský, ale spravodajský džentlmen. Okrem toho by som rád zdôraznil, že je vylúčené, že by sa po roku 1998 v SIS takéto praktiky objavili. Tým si môžeš byť istý.
09.12.2014 10:21 - otázka od Tono
Ako si SIS vyhladava ludi, aby vstupili do sluzobneho pomeru?
Tono, presne tak, ako ste to naznačili vo svojej otázke. Ak má SIS záujem o to, aby sa konkrétny človek stal jej príslušníkom, vyhľadá si ho a po dôkladnej previerke ho osloví a ponúknemu mu prácu.
09.12.2014 10:20 - otázka od aňo
Dobrý deň, Bežca som prečítala na jeden nádych a teším sa aj na Komando 52 (dúfam, že sa ku mne do Vianoc dostane):). Chcem sa spýtať, či bude aj tretie pokračovanie, resp. čo máte teraz v pláne... Papček
Zdravím vás, aňo! teším sa z vážho záujmu o Bežca i Komando 52. veľmi si to cením a je to pre mňa veľkým povzdbudením. Chystám aj tretiu knihu, ale tá nebude o spravodajských službách. Bude sa venovať jednému veľmi známemu zločinu a zlyhaniu médií. Viac zatiaľ prezradiť nechcem :)
09.12.2014 10:18 - otázka od Jozef
Dobrý deň, pán Tóth.Otázka č.1: Čo je na tom pravdy, že únos Kováča ml.bol režírovaný tajnými službami zo zahraničia, čo vidíme aj dnes pri tzv. farebných revolúciach a mal slúžiť na diskreditáciu Mečiara a jeho odstavenie od moci za to, že odmietal posluhovať MMF, či bránil výpredaju strategických podnikov? Otázka č.2:Monitoruje SIS okrem bežných občanov s politicky nekorektnými názormi aj príslušníkov tzv. piatej kolónie,platených zo zahraničia, najmä z USA,ktorý zastávajú dokonca vysoké politické funkcie a predstavujú bezpečnostné riziko pre Slovensko? Ďakujem.
Jozef, na otázku 1 odpovedám, že mladého Kováča uniesla SIS. To je historický fakt a na tom nič nezmení žiadna konšpiračná teória. na druhú otázku vám neviem odpovedať, pretože som v civile a neviem, čomu sa dnes venuje SIS.
09.12.2014 10:17 - otázka od stalan
P.Tóth bol SIS pár dní -v čase jej tototálneho rozvratu-po nástupe zločinného dzurindizmu. Legendou "skúseného" siskára sa však už roky dobre živí. -Nie je mu ani trochu trápne ?
Nemyslím si, že Dzurinda je zločinec. A nie je mi to trápne, mierne hlúpa je vaša otázka, pretože ani len netušíte, na čo sa pýtate. Ale pokojne to skúste s nejakou inteligentnejšou otázkou.
09.12.2014 10:16 - otázka od rudo
Čo robia tajné služby? Prečo nezverejníte fakty a neuvezníte tých politikov ktorý kradli? Alebo spolupracujete s nimi?
Usiloval som sa tak v knihe Krycie meno Bežec, ako aj v knihe Komando 52 zverejniť čo najviac faktov. Viac urobiť neviem.
09.12.2014 10:15 - otázka od robo
Aký je podľa Vás boss sýkorovcov Kýbel?
Robo, máte rovnaké krstné meno ako Kýbel. Podľa mojej mienky je Kýbel nebezpečný a inteligentný zároveň. Aj vďaka tomu prežil tak dlho a aj vďaka tomu sa mu podarilo ujesť pred zatykačom. je to veľké zlyhanie príslušných policajných zložiek.
09.12.2014 10:14 - otázka od jano
ahoj Peťo, no čo bol si na tých Pieninách alebo si len sedel za PC a písal knihu.
Ahoj, Janko! Tak si to predstav, Pieniny som nestihol. Ale vynahradil som si to aspoň úžasným ultrabehom z Telgártu na Kráľovú hoľu. Bolo to úžasné.
09.12.2014 10:13 - otázka od xy
Zdravim! Pri dostupnosti prostriedkov, ktore ma sis k dispozicii, ako mozu existovat mafianske skupiny, a preco nie su zlikvidovane? Akym sposobom je mozne zabranit zneuzivaniu sis politikmi pri moci? Dakujem! Pekny den!
SIS je spravodajská služba, nie je orgánom činným v trestnom konaní. Takže môže iba zbierať informácie, nie vyšetrovať trestné činy a dávať návrhy na podanie obžaloby prokurátorovi. Ale súhlasím s vami, že Slovensko má v rámci Policajného zboru množstvo špecializovaných útvarov a aj napriek tomu tu máme mafiánske skupiny od pouličných gangov až po biele goliere a mnohí z nich sú beztrestní. Myslím si, že je to otázka predovšetkým na vedenie polície a špeciálne NAKA. Zabrániť zneužívaniu SIS sa dá najlepšie vytvorením fungujúceho mechanizmu úkolovania spravodajskej služby. je to vysoko odborná otázka, o ktorej by som mohol hovoriť aj niejkoľko hodín.
09.12.2014 10:10 - otázka od pito.pepe
Ak mi poviete moje heslo k mailu tak vám uverím,SIS vám dovolila uverejniť informácie,kolko rokov nesmiete informovať o organizácii a štruktúrach?za odpoved dakujem
Pito.pepe, myslím, že vašu otázku som zodpovedal v predchádzajúcej odpovedi :)
09.12.2014 10:09 - otázka od P.K.
Nemyslite si, že je vrcholne neprofesionálne vystupovať po asi 10 rokoch od Vášho "nie šťastného" pôsobenia v SIS v médiách a minimálne tým porušovať zákon o utajovaných skutočnostiach ? Boli ste vôbec zbavený mlčanlivosti ako bývalý riaditeľ kontrarozviedky od riaditeľa SIS aby ste mohli vydávať knihy a verejne sa vyslovovať k veciam o ktorých keby ste hovoril napríklad ako bývalý agent MOSADU, či NSI, CIA mali by ste skutočne veľký problém? Nemyslite si, že Vaše aktivity skôr dávajú tušiť o Vašej nevyrovnanej psychike a účtoch z minulosti, hlavne rýpaním sa vo veciach, ktoré zrejme zaujímajú len Cibulu a Vás?
P.K. napísali ste veľa otázok, pokúsim sa odpovedať aspoň na niektoré z nich. neporušil som žiaden zákon. akoby som mohol, keď som písal o tom, že iní, ktorí v rokoch 1995 - 1998 riadili SIS porušovali zákony? Odhaľovanie nezákonností a trestných činov predsa nemôže byť porušením zákona o utajovaných skutočnostiach. Alebo si myslíte, že by malo ostať tajné, že SIS a jej 52. oddelenie pripravovalo medzi iným prepadnutie podpredsedu DÚ a poslanca NR SR Milana Kňažka?
09.12.2014 10:07 - otázka od jujky
nebojite sa ze vas daju "dole" ? :)
Prajem príjemné predpoludnie všetkým čitateľomn Topiek! Teším sa na denšný rozhovor s vami. Jujky! vaša otázka je celkom vtipná a moja odpoveď znie, že sa nebojím, pretože strach a peniaze som nikdy nemal, ako sa hovorí. Okrem toho si myslím, že som neurobil nič zlé, skôr by sa mali báť tí, ktorí páchali trestné činy.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu