Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spevák Tomáš Bezdeda bol online: Prezradil, čo má s dvojičkou Molnárovou!

Tomáš Bezdeda bol online. Zobraziť galériu (4)
Tomáš Bezdeda bol online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Práve v týchto dňoch vydal spevák Tomáš Bezdeda (27) svoj nový album s názvom Bronzový. Vo štvrtok bol v topkách na online rozhovore a v odpovediach na vaše otázky prezradil aj mnoho zo svojho súkromia - napríklad tiež to, čo má s dvojičkou Petrou Molnárovou.

Tomáš Bezdeda sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka historicky prvej sérii šou Slovensko hľadá SuperStar. Vtedy sa mu podarilo vybojovať si krásnu tretiu priečku. Zaujímavé je, že aj o niekoľko rokov neskôr sa umiestnil na tej istej pozícii v súťaži Eurovízia. Tým však jeho spojitosť s číslom tri neskončila. Najnovšie vydal v poradí tretí album, ktorý nesie názov Bronzový.

„S týmto nápadom prišla kamarátka. Ide o symboliku - v SuperStar som skončil tretí, na Eurovízii som bol tretí a napokon aj tento album je môj tretí, preto sme ho nazvali Bronzový,“ vysvetlil nám hudobník.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

14.11.2013 12:36 - otázka od Karol
Ahoj Tomko. Dakujem ti za ten album co si vydal. Totalna pecka. Budu hravat aj v radiu hity ? Hravas este futbal ? Pozdravil by si Adelu ked budes s nou, lebo aj jej som velky fanusik. Nech sa ti dari a vela takychto albumikov! S pozdravom Karol z Piscan.
Ahoj Karol, som rad ze sa ti album paci :-), futbal hravam a velmi, pozdravim... neslubujem a vdaka za podporu :-))) Dakujem Vam vsetkym, ze ste si nasli cas na vase otazky. Nestihol som vsetky zodpovedat, lebo uz musim ist... tak este raz vdaka a nech sa Vam dari :-)
14.11.2013 12:33 - otázka od hanka
ahoj Tomas prajem Ti vsetko dobre v zivote prepac za moj nazor ale mne to prislo ze si velmi cisty a uprimny na to aby si bol s Adelou vo vztahu, ktora mi prisla uz velmi ostrielana a spekulativna mozno to tak nie je a krivdim jej pekny den ako stravis silvester?
Ahoj, vdaka za nazor. Silvester? Budem spievat :-)
14.11.2013 12:31 - otázka od Miro
Prosím Ťa a z čoho vlastne spevák tvojho typu dokáže žiť???
z penazi!!!
14.11.2013 12:31 - otázka od radio
tvoj názor na hranie menej svk hudby v rádiach? prečo každí spevak na svk za každú cenu chce spievať po anglicky?
"Hello" radio, no toto je skvela otazka. Videl si niekedy, ze by agnlo-americky manazer pustil na anglo-americky trh nejakeho slovaka, alebo cecha? Cest vynimkam ako ABBA a Skorpion, co samozrejme nie su slovaci, ale myslel som tym kapely z inej krajiny ako Anglicko, alebo Amerika. My si ich ty pustame az prilis. Ono by to ani az tak nevadilo, ale nie v takom pomere v akom to je v nasich radiach teraz. Ved nech sa hra aj hiphop, aj rock aj neviem co este, ale nech sa to obmiena so slovenskymi pesnickami. Ved ked prides na festival a vidis ako si ludia spievaju slovenske skladby, ... tak nech mi nikto nehovori, ze ludia nemaju radi slovensku tvorbu. To je blbost. Ja mam rad anglicku tvorbu, ale nech sa jej tu nehra 95%, ale povedzme ze bude stacit 75%. Stale je to viac, ako domacej. Skratka, nezabijame sami seba a budujme aj tu nasu tvorbu
14.11.2013 12:23 - otázka od Jan
mam na predaj par dobrych skladieb. kontaktuj ma r1n@centrum.sk
Ja som nevedel, ze so skladbami sa obchoduje??? Vau, to mi je novinka :-)))
14.11.2013 12:22 - otázka od nie som Ján Budaj
Co si myslis o tom, ze ochranari spolu s Budajom chcu vytvorit v mestskom lese v okoli rieky Vydrica ( uzemie 480 ha ) rezervaciu s 5.stupnom ochrany prirody-tj absolutny zakaz vsetkeho..Veris im, ze spravia vynimku v zakone a umoznia do lesa pristup turistov a cyklistov?? Bicyklujes? JA velmi nie..
Takto,... kazdy extrem skodi....
14.11.2013 12:21 - otázka od Kleopatra
Ahoj Tomas, Bavila ta ekonomia ? Vedel by byt ma doucit makroekomoniu ?
Bavila ma ekonomika, ale ze by som az doucovat vedel,... tak to radsej nie :-)
14.11.2013 12:21 - otázka od Ivka
Krásny deň prajem:) Ako študentku filmu ma zaujíma tvoj filmový vkus. Čo ťa v poslednom čase dostalo/popríp. ktoré filmy absolútne miluješ? P.S.: To tvoje CD si asi budem musieť zohnať, keďže naň počúvam toľko chvály:)
Ahoj Ivka, velmi sa mi paci film "Braveheart" hra v nom mel Gibson. Mam rad historické filmy, ale aj krimi. Chystam sa momentalne do kina na "Babie leto" a "Kandidata". Ale mam velmi rad scifi. Budem rad ak si novy album vypocujes :-) drzim palce nech sa dari :-)
14.11.2013 12:18 - otázka od Erika
Ahoj Tomáško, mrzí nás, že si včera meškal na rozhovor do rádia kvôli vystúpeniu u nás na ústave. Ďakujeme, že si nám včera spríjemnil oslavy 20teho výročia Nadácie Výskum rakoviny. :) S pozdravom všetci z Ústavu experimentálnej onkológie SAV a Nadácie Výskum rakoviny
Ale ved som vsetko stihol, tak co :-) pozdravujem :-)
14.11.2013 12:17 - otázka od marika
Tomáško, v lete ste hrali u nás na baraních hodoch, my sme sa s manželom a dcérou starali o vaše pohostenie...chcem vám len povedať, že stretnúť dnes mladého,vzdelaného, inteligentného človeka je sviatkom...ďakujem, že som mala možnosť spoznať vás...želám vám do života všetko pekné
Dobry den Marika, dakujem krasne a tesim sa ze sa Vam pacilo a aj Vam zelam len tie najlepsie veci v zivote :-)
14.11.2013 12:16 - otázka od monika
Ahoj Toško ak sa smiem spytat maš priatelku :-)
Ahoj Monika, nie nemam priatelku :-)
14.11.2013 12:16 - otázka od juraj
Mily Tomas, patris medzi najperspektivnejsie slovenske muzske spevacke osobnosti. Gratulujem k novemu albumu a zelam ti vela sil a vytrvalosti, zostan taky aky si, nech ti slava nevstupi do hlavy
Dakujem za podporu Juraj a zelam krasny den :-)
14.11.2013 12:15 - otázka od alex
Ešte sa stále považuješ za speváka? Dlhé roky o tebe nebolo počuť. mám dojem, že ti došli peniaze, preto znova začínaš. alex
Alex, skus vydat album na Slovensku. Som zvedavy kolko za ten album zarobis??? A inak pocuvaj hudbu, ktora sa ti paci :-)
14.11.2013 12:14 - otázka od Peter
AHOJ TOMAš VšETKO OK?
uplne :-)
14.11.2013 12:13 - otázka od cotadotoho
Preco robis hudbu ked je o nicom?...
a preco to pocuvas??? nechapem???
14.11.2013 12:13 - otázka od Alžbetka
Ahoj Tomas prosim ta je za piesnou Odpuste mamicka nejaky konkretny pribeh z vasho zivota. Mozete sa s ním podelit? Ta piesen sa ma hlboko dotkla.
Ahoj Alzbetka, ten text napisal partizan Marcel Herz v roku 1944 pocas SNP. Napisal ho den pred popravou. Je to o luceni sa a zaroven odpusteni. Smutny, ale pravdivy
14.11.2013 12:11 - otázka od Štefan
Ahoj, Tvoje nové CD je skvelé, s predstihom nám ho priniesol (teda manželke) Mikuláš. Neplánuješ ho prezentovať ešte do vianoc v BB?
Ahoj Stevko, mam teraz nejake koncerty a mozes si to pozriet na www.tomas-bezdeda.com, ... inak pozdravujem pani manzelku a nech sa dobre pocuva album :-)
14.11.2013 12:10 - otázka od miso
Ahoj, nevies nahodou programovat v Pythone? mam problem vykreslit viac polygonov...a inak nech sa dari, zlepsi si strelu priklepom, spev je ok ;)
Nazdar Miso, tak v tomto programe celkom urcite neviem vobec nic :-) a s tym priklepom,... budem nieco robit. Dufam ze sa vidime na lade a bacha na strom :-))))
14.11.2013 12:09 - otázka od Maťa
Ahoj Tomas, tesim sa velmi z noveho CD, pekne texty aj hudba. Este by mohla byt nejaka autogramiada k nemu a potom vela vela koncertov ;) Tesim sa na daky a drzim palce nech sa ti dari. Pekny den :)
Dakujem pekne. O autogramiade som neuvazoval, ale nic nevylucujem. Inak ak by si mala zaujem o nejake info o koncertoch, tak si daj www.tomas-bezdeda.com
14.11.2013 12:07 - otázka od eva
Ahoj viem že je ešte skoro ty priat všetko naj k narodeninam ale dufam že to nevadi aj tak prajem nech sa ti dari vo všetkom aj v pracovnom aj osobnom živote :-)a vela stastia .zdravia a lasky prajem
Dakujem Evka :-)
14.11.2013 12:06 - otázka od zoly
Zdravim ta Tomas, koho teraz pichaš?
to by si chcel vediet cooooo? haha
14.11.2013 12:06 - otázka od Karči Stráňava
Co je na tom pravdy ze vas dalsi album uz pripravujete v spolupraci s pánom Patrikom Vrbovskym a ma tam vraj byt duet s Darou. Co na to hovori vasa priatelka? Ten posledný album je super ale trochu malo hiphopovy ta spolupraca by bola urcite prinosom pre Vas oboch.
Ahoj Karci, no je na tom pravda len to, ze ten posledny album nie je vobec hiphopovy :-). Karci, vies si predstavit, ze by som rapoval??? :-)
14.11.2013 12:04 - otázka od jozef
Aku mas najradsej elektroakusticku gitaru, na ktorej najradsej hravas?
Momentalne hram na "Takamine JJ325SRC"
14.11.2013 12:03 - otázka od Misko
Ahoj Tomáško, dočkáme sa aj koncertného DVD v najblizsej dobe?
Nooooo, tak to by nebolo zle, musim nad tym zacat vazne uvazovat, dik za napad.
14.11.2013 12:02 - otázka od Anna
Tomáško, ja už mám 18 dávno preč. Chcem Ti iba zaželať veľa šťastia a úspechov v živote a v práci, ktorú máš rád. Ja mám Manžela aj syna Tomáša. O to viac Ti držím palce ::) Do videnia.
Dakujem :-)
14.11.2013 12:02 - otázka od Anna
Zdravím Vás Tomáš nechcem otázku ale poďakovanie za spríjemnenie poludnia v SAV Ústav experimentálnej onkológie ku príležitosti 20 výročia založenia Nadácie výskum rakoviny boli ste veľmi vtipný a musím konštatovať,že ste príjemný mladý muž a pekne spievate Ďakujem
Dobry den Anna, dakujem pekne za kompliment a rad som prisiel podporit dobru vec :-)
14.11.2013 12:01 - otázka od Anička
Prečo sa voláš Bezdeda?? O.o
Lebo mi zostalo take meno ked sa rozdavali :-)
14.11.2013 12:00 - otázka od Miro
Zdravicko kolega. Vzdy som na tebe obdivoval, ako si zvladal popri svojich povinnostiach este aj stihat studovat na jednej z bratislavskych univerzit tam za Dunajom. Otazka na teba je, ze ci si nemal aj ty ten pocit, ze niektori vyvoleni tam presli cez skusky ako noz maslom aj napriek tomu, ze pocas semestra boli tymi najvacsimi flakacmi, hoci si tie "Ecka" ci "Decka" museli zacvakat, na rozdiel od nas, ktori cele to studium verili v pravdu a cistotu hodnotenia a tym sme museli zaplatit dan v podobe opakovania rocnika ?? Co si o tom myslis. Raz som videl jednu tetusku ako doslova cakala v tom case (pred rokom 2009) este na "Stefanika", dobre ze mi nepichla tu jej otvorenu dlan do hrdla. No ked som nedal, tak tak som si to pekne musel prist zopakovat este raz. Mimochodom bolo to na KPF. Skratka nie len lekari si prilepsuju... Co na to hovoris ? Pozdravujem.
Tak pozri, je vela veci smutnych na Slovensku ako to tu funguju, ale verim ze sa to raz zmeni v lepsie. Neviem ake mas ty skusenosti s tou skolou, ja som opakoval treti rocnik, takze mozem s prehladom povedat, ze mna by taka vec nikdy nenapadla. Keby ano, asi by som ten rocnik neopakoval. Drz sa :-)
14.11.2013 11:57 - otázka od Peter Švajko
Dobrý deň Tomáš. Chcem sa Ťa opýtať,či sa nájdem v ostanom čase na Slovensku spevák, prípadne skupina, ktorá by Ťa svojou tvorbou oslovila. Ďakujem, prajem Ti veľa šťastia.
Urcite je vela zacinajucich spevakov a skupin na Slovensku, len nemaju Bohuzial tolko priestoru a vseobecne sa tak trochu utlaca domaca tvorba. To je len dufam momentalny trend, ktory rychlo zmizne, pretoze si myslim, ze ludia na Slovensku maju radi slovenske pesnicky.
14.11.2013 11:54 - otázka od ada
Ahoj Tomaš ako dlho si daval dole so seba tu farbu ktorou ta natreli :-)nebolelo ta to ked si sa umyval :-)
Kedze to bola farba normalne na material, tak som sa veru dlho rajbal, no viac ako pol hodinu :-)
14.11.2013 11:54 - otázka od gabika
Ahoj Tomáš, otázku ti nepoložím, páči sa mi že si stále sám sebou. Prajem Ti v živote, všetko len to najlepšie.
Dakujem Gabika, aj tebe len to najlepsie zelam :-)
14.11.2013 11:53 - otázka od Stefan
Ahoj tomas. Som tvoj velky fanusik uz ked si bol v superstar som ti velmi fandil a posielal som smsky. chcel som sa ta spytat ci by bolo mozne sa niekedy osobne stretnut . velmi rad by som pokecal niekde pri kave. Za odpoved dakujem
Ahoj Stefan, momentalne som naozaj velmi vytazeny, ale napis mi niekedy na FB a snad to raz vyjde. Vdaka za podporu a zelam ti pekny den :-)
14.11.2013 11:52 - otázka od Emílio Nagy
pekny den zelam chcem sa spitat pana bezdedu pokom zdedil hlas? a dalej by som sa chcel nanho nakontaktovat osobne mam 1 projekt dakujem emilio
Ahoj Emilio, to naozaj netusim, ale moj otec ma rad spev a celkom mu to ide :-)
14.11.2013 11:51 - otázka od lovap
kto je zvedaví na teba curacik
Tak ty asi ano,... ked sem pises!!!
14.11.2013 11:50 - otázka od Slavomír
Ahoj Tomáš, Máš pekné texty v tvojich pesničkách, kto ti ich píše?A ešte jedna otázka.Si veriaci? Dik a všetko dobré :)
Ahoj Slavo, na albume Bronzovy, som si pisal vacsinu textov ja sam, ale su tam aj texty autorov: Monika Hajšová, Martin Sarváš, Marcel Herz, Miloš Kopecký. Verim v Boha, ale co robi tato dnesna cirkev to sa mi velmi nepaci.
14.11.2013 11:48 - otázka od kaka
mas niekoho a co planujes na buduci rok
Ahoj Katka, nenam nikoho a co bude buduci rok? No dufam ze dalsi album :-)
14.11.2013 11:47 - otázka od Daniela
Tomáš som vo veku Tvojej maminy, ale veľmi veľmi ti prajem všetko dobré v živote, si veľmi sympatický a slušný chlapec.
Dakujem pekne Danielka :-) aj tebe vsetko dobre a nech sa dari :-)
14.11.2013 11:47 - otázka od Mirka
Ahoj Tomas, drzim Ti palce, bol si mojim favoritom v prvej SHS. Chcem sa spytat, ze preco ste sa rozisli s Petrou Molnarovou?
Mirka Mirka, ahoj, my sme sa rozisli? My sme sa vela krat zisli :-), stretli, ano, to je pravda, kamarati sme boli a stale sme, Petu mam velmi rad, velmi si ju vazim, ale nechodili sme spolu. Inak, pekny den :-)
14.11.2013 11:45 - otázka od Lusi
Prajem prijemy den, tvoje nove CD Bronzovy je naozaj skvele :-)
Ahoj Lusi, dakujem pekne a pozdravujem Tomasa ;-)
14.11.2013 11:44 - otázka od Jana
Ahoj, nelutujes, ze si toho nedokazal viac? nedokazal si to totizto skoro nic. Zviditelnovat sa vztahom a nie muzikou...no nic moc. Pada na teba prach.
Ahoj Janka, mam 27 rokov a myslim ze zivot pred sebou. Ked sa ti nepaci co robim, ... preco sa tym zaoberas??? Preco radsej neminas svoj cas a energiu na to, aby si sa ty mala lepsie a mna si vobec nemusis vsimat. Sto ludi, sto chuti. Nech sa ti v zivote dari ;-)
14.11.2013 11:41 - otázka od Tereza
Ahoj Tošo:) Ďakujeme za nový album, ktorý sa veľmi dobre počúva. Želám Ti do daľšej Tvojej tvorivej práce ako aj v bežnom živote, aby si mal okolo seba len dobrých ľudí, bez závisti a neprajnosti. A ďakujeme i za tú pozívnu energiu, čo z Teba vyžaruje.
Ahoj Terezka, ja dakujem tebe za pozitivnu energiu, ja som rad ked sa dari kazdemu. Vtedy su vsetci stastni a spokojny. pekny den :-)
14.11.2013 11:37 - otázka od simona
Ahoj Tomi, ako sa ti vodi, co teraz porabas? Ako vyzera tvoj bezny den? :) Vela som o tebe nepocula / necitala v poslednom case...dufam, ze si spokojny, stastny a robis, co ta bavi :)
Ahoj Simonka, tak sa tesim ze sa prostrednictvom "topiek" mozes dozvediet nieco viacej o mne. Mam sa fajn, momentalne som vydal svoj treti album. Kazde rano cvicim aspon hodinku na gitare klasiku. Skoncil som vysoku skolu a som velmi stastny a tesim sa z kazdej malickosti v mojom zivote. Zelam ti nech sa ti dari a nech si stastna ;-)
14.11.2013 11:34 - otázka od Veronika
Ahoj Tomino prečo si nedal viacej tych fotiek na novy album su super si na nich zlaty aj ked je album bronzovy :-)
Veronika, bal som sa aby tam tych fotiek nebolo priliz a aby to nebolo "gycove"
14.11.2013 11:33 - otázka od Elicka
Tomas, mala som ta kedysi rada, ale od vtedy, co sa prevalilo, ze si gay, ta uz nemusim! Preco si to tak dlho zatlkal?
Elicka.... a uz si ma stretla??? ;-) Ked hovoris ze som gay???
14.11.2013 11:32 - otázka od Martina
Budes sa nieky venovat polnohospodareniu? Studoval si, ak sa nemylim
Ahoj Martinka, ano, studoval som to, len si momentalne neviem predstavit, ze co konkretne by som realne mohol robit v tejto brandzi,.... milujem hudbu ;-)
14.11.2013 11:31 - otázka od Borus
Ahoj Tomas, tvoje nove CD je vyborne, potesilo ma, verim, ze vsetci tvoji fanusikovia budu z neho nadseni tak ako ja :) Pekny den a nech sa ti dari :)
Ahoj Borus, tesim sa ze potesil a nech aj nadalej robi dobru naladu :-)
14.11.2013 11:30 - otázka od Marcela
Ahoj Tošo,viem že to nieje príjemná otázka ale ma to zaujíma chcela by som sa ťa pýtať že aký máš po rozchode vzťah z Adelou Banášovou?Ostali ste kamaráti alebo si už neviete prísť na meno?
Vieme si prist na meno :-), velmi horizontalno-vertikalne pozitivny :-)
14.11.2013 11:29 - otázka od lotty
Pozdravujem, aku mas rad hudbu a ake knihy rad citas?
Queen, Pink Floyd, U2, Supertramp, Beatles, Tublatanka a rad citam kriminalky od Dominika Dana, Arthur Headley ...
14.11.2013 11:26 - otázka od Peta
Ahoj uvidime ta este v seriali Den a Noc kde si stvarnoval Oleho sefa? Ako sa ti natacala s predstavitelom Oleho? Vyzera to byst dost uleteny typek..
Cau Peta, ucinkovanie v seriali Den a Noc bola pre mna nova skusenost. Hral som tam len taku vedlajsiu ulohu, ale bolo to fajn. Zo zaciatku som mal dost velku tremu, pretoze bez nejakeho skusania ma postavili pred kameru a musel som "hrat". Este ze ten Ole je skvely clovek a dost mi to pomohlo. Vela ludi stretavam, ze Ole je taky a taky, ale v skutocnosti je uplne normalny, rozhladeny, pozitivne naladeny clovek :-)
14.11.2013 11:21 - otázka od Maja Husárová
Zdravím vás Tomáško. Zlé jazyky tvrdia že po rozchode s Adelou Banášovou spolu nevychádzate zrovna najlepšie. Menším dôkazom toho môže byť aj to že do show Milujem Slovensko do pozície speváka doprovodného bandu dosadila Sama Tomečka a nie vás. Prečo? Ďakujem a prajem pekný deň.
Dobry den Majka, myslim si ze Adela nema nejaky dosah na to, ze kto bude hrat v kapele v relacii MS. Skratka RTVS oslovila Sama a ja mu to velmi zelam. No a aby som odpovedal na otazku zlych jazykov :-), neviem o tom, ze by sme spolu zle vychadzali.
14.11.2013 11:17 - otázka od Mirka
Ahoj,dúfam že tvoje CD mi donesie ježiško lebo moc,moc ho chcem tak dúfam že ma nesklame :D
Ja len dufam, ze si to uz Jeziskovi napisala, ze co chces :-)
14.11.2013 11:15 - otázka od Miky
Nazdar borec, skoro všetci rockeri majú na tele nejaké tetovania, no u teba nevidím žiadne, takže bude nejaká kerka?
Miky, to je pravda s tou kerkou, vacsina rockerov ju ma, ale mna to velmi nelaka. Az tak velmi sa mi to zase nepaci, ale neodsudzujem to.
14.11.2013 11:13 - otázka od Katarína
Ahoj,nemáš ty náhodou viacej ako kamarátsky vzťah z moderátorkou E2 Dominikou Dadíkovou?lebo mne to príde ako keby ste tvorili pár to Vaše správanie na verejnosti.Tak povedz pravdu a netaj to =)
Katarinka, s Dominikou som kamarat, je to skvela zena, kamaratka, je s nou velka sranda, ale nie sme spolu ;-)
14.11.2013 11:11 - otázka od nika
čau Tomáš... neľutuješ s odstupom času, že si si nedokázal udržať Adelinu priazeň a rozišiel sa s ňou, keď vidíš, aká je to stále viac úspešná a inteligentná žena?
Zatial nelutujem nic vo svojom zivote, nikdy som nekalkuloval a ked to nema fungovat, tak preco maju byt dvaja ludia spolu.
14.11.2013 11:10 - otázka od Sophia
Ahoj Tomo,veľmi pekný rozhovor včera na rádiu One a celý čas som počúvala :)A to hodinové meškanie tak že si to ty tak to máš odpustené :-P Základ že si nakoniec došiel :)
Ano, trochu som meskal, ale zvladol som to nakoniec a prisiel som :-)
14.11.2013 11:08 - otázka od Verča
Ahoj Tomáš,ja nemám otázku iba ti chcem popriať aby sa ti v živote darilo,aby si bol šťastný,zdravý a aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš a hlavne aby ťa všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem ťa a prajem ti ešte Pekný zvyšok dňa!
Ahoj Verca, dakujem pekne, bodaj by sa vsetkym ludom na svete darilo :-)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu