Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Harhovský z Pláže 33 prezradil, či mal v sprche sex s Kováčom!

Jozef Harhovský bol online. Zobraziť galériu (7)
Jozef Harhovský bol online.

BRATISLAVA - Na výhru musí zabudnúť! S markizákcou šou Pláž 33 sa musí po tomto víkende rozlúčiť aj Jozef Harhovský (20), ktorý skončil v súťaži už po dvoch týždňoch od jej začiatku. V pondelkovom online rozhovore vám o zákulisí celej šou čo-to prezradil. Mladík, ktorý sa netají tým, že je bisexuál, odpovedal aj na otázku, či mal sex s Adamom Kováčom (24).

Letná šou televízie Markíza s názvom Pláž 33 má po tomto týždni ďalšieho odpadlíka. Ku Klaudii Varaniovej sa tak pridal Jozef Harhovský, ktorý opustil súťaž ako druhý v poradí.

V sobotňajšom dueli porazila rodáka zo Spišského Bystrého mladá mamička Romana Horváthová, ktorá taktiež dostala viac sms hlasov od televíznych divákov. Viac o vyhadzove čítajte TU.

Jozef je slobodný a momentálne bez práce. V minulosti brigádoval v bare a má za sebou taktiež stáž u módneho návrhára. Viac o sebe vám prezradil v online rozhovore.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

23.07.2012 12:02 - otázka od Zrzi
Jožinkoo, bol si super, šikovný a pracovitý takého som ťa ešte nevidela :D Aj keď som ti priala víťazstvo už sa na teba strašne tešííím :)A čo ti na pláži najviac chýbalo?
Zlato to boli najpracovitejšie dva týždne aké kedy som mal, prekonával som sám seba a myslím, že bolo to pre dobro veci, som so sebou spokojný a ďakujem všetkým ktorí mi fandili, obetovali kredity či paušali na moje hlasy :))
23.07.2012 12:00 - otázka od Marika
Ahoj Jozko, moja rodina. O Tvojom vypadnuti som sa dozvedela na dovolenke, uzivam si s Petrinou rodinou - cize vnucatami-casto sme o Tebe hovorili a drzali Ti palce. Ze Ti kuchyna nevonia viem, no aj to sa musis snazit pre svoje dobro v buducnosti zvladnut a da sa to, to mi ver. Este sa Ti to zide, tak sa snaz, vsak doma Ti ma kto poradit s takymi vecami -stara mama Tereza, mamka Rozalka a aj tvoja sestricka. to, ze si vypadol, nech Ta nemrzi, zase si sa posunul o krok vpred. Ziskal si nove skusenosti a novych priatelov. Vsetci Ta objimame a bozkavame. Marika
jej ďakujem tak to ma teší ja si tiež myslím, že každá skúsenosť ma niekde posunie a neľutujem ani sekundu z toho všetkého a tú kuchyňu sa doučím :)) budem musieť :P
23.07.2012 11:58 - otázka od Janka
Ahoj, možno to bude blbá otázka, možno mi ani neodpovieš, ale priznávaš verejne že si gay? Páčil sa ti nejaký chalan z pláže? Dúfam že som ťa touto otázkou neurazila. Pekný deň
ahoj nie neurazila a nie jeden krát som sa k tejto otázke vyjadril :) ani raz som sa tak neprezentoval a ani nebudem, som človek ktorí sa nebráni tomu čo život prináša a bohužial na pláži nebol nikto kto by ma zaujal :)
23.07.2012 11:55 - otázka od Marika
Ahoj Jožko !!! Nemám na Teba žiadnu otázku, len by som Ti chcel popriať všetko len to najlepšie do ďalšieho života !!! Bol si jediný, komu som fandila, lebo si veľmi sympatický, milý, úprimný......a veľký fešák !!!! Tak sa drž !! Papa-Marika
tak to ma teší, ďakujem a pekný deň prajem ;)
23.07.2012 11:55 - otázka od Daniela
Ahoj Joži, to som ja Feriho priatelka ;) ....dakujem ze drzis palce ferimu , koho si dal tim lidrov ?? ;)
ahoj, Feri je podľa mňa najväčší adept na 33 000€ jediný pochopil to čo mal, nehrá sa na niečo čo nieje, žiadnej práce sa nebojí a team leadrov som dal ľudí ktorí mali najviac mudré reči, dal som im možnosť to dokázať :)
23.07.2012 11:53 - otázka od Braňo
Ahoj Jožko bol si môj favorit je mi ľúto že si vypadol :( Prajem ti veľa šťastia v živote :)
ahoj a ďakujem, som rád, že mám zástup ľudí ako si ty
23.07.2012 11:53 - otázka od jana
prajem ti v živote to najlepšie eura nie su všetko
dnes je doba kde práve tie € hýbu všetkým ;)
23.07.2012 11:52 - otázka od Naty
Ahoj,chcem ti len popriať do života,len to dobre.A je škoda,že si vypadol.Váš tím bol lepší a preto nechápem,prečo im bolo všetko odpustené a vy ste sa snažili a ešte vas aj zdrbali.Je to fakt škoda..Drž sa! :)
ani ja som tomu nechápal ale asi to tak malo byť :)
23.07.2012 11:51 - otázka od jaja
Ahoj Jožko, kto ti bol z dievčat najviac sympatický, nemyslíš si že Martina to trochu preháňa? škoda že si vypadol
určite sa mi to nepáčilo ale tak ja mám Maťu rád ;)
23.07.2012 11:49 - otázka od laura
cawko mas dnes robotu? ak nie pod na plaz
uvidíme, ale asi prídem
23.07.2012 11:49 - otázka od Natálka
Možno máš nervy. (zase ona) :D ale podla mna Adam kôli tebe imunitu nestratil ked to raz v kuchyni nevies tak to raz nevies... nemuseli byt hned taky ze ta zvolili za adepta na vyhadzov len preto že to nevieš v kuchyni
tí ľudia ma týmto sklamali, že toto udali za dôvod ale tak už to nezmením :) tiež som si nemyslel, že je OK ale tak boli viacerý a ja sám ;)
23.07.2012 11:48 - otázka od mir0s
cau, komu osobne fandis dalej v show ? :)
jednoznačne Ferimu
23.07.2012 11:48 - otázka od tatiana
aahojj kto ti bol z pláže najväčšou oporou ?
nikto ;) nebol tam človek na ktorého by som sa dokázal 100% spoľahnúť
23.07.2012 11:47 - otázka od nika
prečo nosíš umelé vlasy (vyzerá to zle)
ty si umelá :D
23.07.2012 11:46 - otázka od Ľubka
Ahoj ja si ťa pamätám z bezservítky, máš sympatickú maminu :-) chcem sa ťa spýtať odkiaľ sa poznáte s Evičkou z Farmy? :) pekný deň
ahoj tak s Evou sa poznáme už zo ZŠ a obaja pochádzame z rovnakej dediny asi tak:) hehe a Ďakujem za maminu ;) pekný deň
23.07.2012 11:45 - otázka od xyz
ahoj :) veľmi som ti fandila, škoda že si vypadol. aký máš názor na Emovo správanie?
Emo je úplný pohoďák, neskutočný srandista ale alkohol je metla ľudstva :)
23.07.2012 11:44 - otázka od LINDA
Ahoj, tak co si myslis o Adam a Lucia nevadilo ti ked za nim stale chodila na plaz a sa zadrpkaval??
tak určite ako každému aj mne trošku vadilo keď sa Adam zadrbkával ale nebral som to tragický lebo ja som sa tam tiež veľa krát s Luckou a Jančou zakecal :))
23.07.2012 11:43 - otázka od Jano
Ahoj si strašne zlaty a páčia sa mi tvoje kotníky není šanca na stretnutie ??
moje kotníky??? :D nádej umiera posledná :D
23.07.2012 11:43 - otázka od xy
Ahoj ja sa ťa nechcem nič spýtať, len by som chcela povedať, že vašemu zelenému týmu som moc fandila. Boli ste omnoho lepší ako oranžový. Podľa mňa Jakub "manager" je zaujatý proti Adamovi a tým pádom je aj nespravodlivý čo sa týka jeho rozhodnutí. Je to iba pacholko, ktorý robí rozhodnutia tak ako mu réžia prikáže. Oranžový tým si vôbec nezaslúžilo tú párty a tak isto ani ten wellnes čo mala Martina s Emom. Škoda, že si vypadol držala som palečky. Prajem pekný dník ešte.
ahoj, ja som mal tiež taký názor, že sme lepší a neprávom sme boli stále za niečo potrestaný a oranžový odmenený ale tak čo už:) skúšali koľko vydržíme
23.07.2012 11:42 - otázka od Tiny
Nebodaj si ty ten Jožko, ktorého stále spomínala Eva Orolíniová vo Farme? Inak prajem všetko dobré :)
áno som to ja :)
23.07.2012 11:41 - otázka od Monicka
Ahooooooj..jooj ty si bol taky zlatucky, nemal si hned teraz vypadnut, vobec na nic si sa nehral nie ako ostatni, sama falos medzi sebou. Kde sa chystas na dovolenku? prajem pekny dnik :))
ďakujem nemal som v pláne tak skoro súťaž opustiť no stalo sa, teraz plánujem poriadne na sebe pracovať aby som dosiahol to čo chcem a dovolenka? tá je nedohliadne :)
23.07.2012 11:40 - otázka od pepa
ahoj, ja by som sa chcela opýtať či by si si chcel niekedy vyskúšať aj farmu :) bol si spokojný s fungovaním pláže 33? čo sa ti tam najviac páčilo a čo nie? :) ďakujem za dopoveď
ahoj;) ja sa novým veciam nebránim a nemal by som problém ani z ďalšou reality show, bola by to ďalšia skúsenosť ;)
23.07.2012 11:39 - otázka od Puszta Pál
Bol ste taký úprimný a bol ste aj slušný a to je dnes vzácne. Keď ste pracoval , tak ste bol aj viditeľný . Asi ste sa aj dobre učil . Aký hovoríte na umiestnenie hokeja na majstrovstve Slovákov ? Pozeral ste to ?
my sme TV nemali takže neviem čo bežalo v TV ale som rád, že som ostal sám sebou a nemenil som charakter...v živote som sa veľa krát popálil práve preto, že som chcel byť niekým iným, poučil som sa z toho
23.07.2012 11:37 - otázka od Paťkaa
Ahoj, Ako bolo na pláži? Bola som tam vtedy keď ste mali služnu vy! Váš Team! ... nechali sme vám aj tringelt(P.S- netuším ako sa to píše).. Držala som ti palce..veľmi..sme z východu nie! :) tak ti chcem zaželať iba veľa šťastia do života...
dúfam, že si bola dobre obslužena;) ďakujem za podporu
23.07.2012 11:36 - otázka od barborka
Ahoj, si strašne zlatý.Som smutna že už nebudeš na pláži.Bol si najsymatickejsi!Drzim ti palce v buducnosti.
jeeeeeeee ďakujem som rád, že som si urobil u teba sympatie ;)
23.07.2012 11:36 - otázka od Ema
Ty a Feri ste naj moji výherci a zabávači! Držala som Ti palce moc, si naozaj neskutočne sympatický, zábavný a hlavne sám sebou. Takže už nieje komu držať len Ferimu. Nech sa Ti darí!
ja som si tiež myslel, že to tak aj bude no nevyšlo :) Ferimu budem držať palce nech to vyhrá
23.07.2012 11:35 - otázka od maroš
prečo si sa prihlásil do Pláže 33..?? Chcel si sa zviditelniť ako väčšina..? Cítil si k Adamovi niečo viac ? ..:D
ahoj aj som sa do pláže prihlasil kvôli tej výhre a kvôli zábave nie kvôli zviditeľneniu sa ale tak zviditeľnilo ma to a Adama beriem tak ako som ho aj bral...je to mladý šikovný chalan s chuťou do života, nič viac ;)
23.07.2012 11:34 - otázka od ivana
1. prečo nosíte ten príšerný copík? 2. ste homoš? 3. čo by ste robili kebyže vyhráte Pláž 33?
po 1. v bare kvôli hygiene po 2. nebudem presvedčať presvedčených ľudí po 3. ak by som vyhral potom by som to riešil, predstavu som síce mal no nevyšlo to;)
23.07.2012 11:32 - otázka od Dávid
Ahoj Jožinko ako sa máš? Čo budeš robiť teraz, ked sa pre teba Pláž33 skončila ? Veľmi som chcel aby si vyhral :) želám ti veľa úspechov
ahoj, som rád aj ja by som bol najradšej keby som víťaž ale myslím, že je tam ešte mnoho šikovných ľudí ktorí prekvapia :)
23.07.2012 11:32 - otázka od Lukáš
cawes kamo :) skoda ze si vypadol, bola sranda ale tak co uz hra je hra. ake mas pocity z mareka ? a z jana ako z ludi aku maju povahu podla teba? :D :)
Jana v reálnom živote by som už dávno poslal tam odkaiľ prišiel a Marek? je to svojský človek...je to ťažké ich hodnotiť
23.07.2012 11:31 - otázka od kacenka
Ahoj Jozko, si idealny typek pre reality show, velmi dobre sa na teba pozera. Zelam vsetko dobre a dufam, ze sa este objavis v nejakom formate. S pozdravom Kacka
ahoj, som rád, že to takto vnímaš :) ja sa budem snažiť ostať na očiach tak hádam sa ešte bude načo pozerať :P
23.07.2012 11:30 - otázka od Lol :P
Ahoj ten rozťahovak bol pravý alebo fake?
mam rad exhibiconizmus ale netýram sa, bol to fake :)
23.07.2012 11:30 - otázka od Babrba
Ahoj čo hovoríš na Aničku?
ahoj, Anička je Anička :) nemal som možnosť ju nejako bližšie spoznať ale tak bola šikovná no niekedy až moc sa snažila a potom to nedopadlo OK :)
23.07.2012 11:29 - otázka od Natálka
Ahoj. Som to zase ja. Už iste vieš, že som asi najväčšia tvoja fanúšička a dala by som všetko preto vidieť ťa na živo. Nedalo by sa nejako zariadiť aby som mala tvoju kartičku s podpisom?
ahoj keď budem vedieť kde a kedy tak to zariadím aby si ma videla :)
23.07.2012 11:28 - otázka od Miška
Škoda, že si vypadol bol si porád najlepší. Čo ti na pláži najviac chýbalo a na čo sa tešíš keď prídeš domov? :)
ahoj, ďakujem za podporu myslím že každý a jeden by bol najlepší ak by bol sám sebou ;)
23.07.2012 11:27 - otázka od Miška
Ahoj jožko bol si tam super aj moja babka ti držala palce povedala že si dosť simpatycky a chcem sa ta opytať že ake to bolo na tej plaži ked smte mali vela ludi a jako si sa medzi nimi citil
ja milujem okolo seba ľudí a určite som sa tešil keď sme mali plný podník, bavila ma práce keď som ich obsluhoval ale tá kuchyňa ma zradila, hehe :D
23.07.2012 11:26 - otázka od Ness
ahoj :) čo si myslíš o martine a o tých jej "vztahoch" s jánom a emom? inak skoda ze si vypadol ale nech sa ti darí :)
ahoj myslím, že Maťa rozbehla hru ktorú nepremyslela :) mne sa to osobne nepáči a nerobil by som to ale každý sme nejaký ;) čo už :P
23.07.2012 11:25 - otázka od Miška
Ahoj jožko velmi som ti držala palce v plaži 33 aj moja babaka ta pochvali že si velmi šikovny prajem ti vela štastia do života a chcem sa ta opytať že ake to bolo ked ste obsluhovali že či ste mali chaus v objednavkach
ďakujem a pozdravujem Babinu
23.07.2012 11:25 - otázka od Emily
Ahoj,Čo budeš robiť teraz, ked si vypadol? Čomu sa budeš venovať? V Pláži33 som ti držala palčeky :) papa
ahoj teraz sa idem venovať tomu čo ma baví, idem sa naplno oddať tomu čo za to stojí ;)
23.07.2012 11:23 - otázka od Maťa
Ahoj, ja ti chcem zaležať veľa úspechov, a len takú pripomienku:nechapem, ako takí idioti tam mohli ostať, a takéhoto šikovného, zabávneho človeka ako si ty, poslať domov. O čom to tam je potom, lenivý, uhundraný Jano je tam stale, namyslená Marrtina takisto a nadávajúca Alena takisto, dufam, ze to dakto z tychto troch vyhra, tak ma porazi....a teba asi tiež, či?:))
ja tiež veľa veciam nechápem ale a koľko ľudí toľko chutí :) som rád, že máš takýto názor :)
23.07.2012 11:21 - otázka od klaudia
mal si sex s adamom v sprchce
aj keď som exhibicionista a som za každú srandu no aj v alkohole viem odťial poťial:) myslím, že zbytočné je presvedčať presvedčených ľudí;)
23.07.2012 11:19 - otázka od Palec
Serus. Nechystas sa ostrihat, prosim ta? Podla mna by si tak vyzeral vyrazne normalnejsie.
a čo je pojem normálny?
23.07.2012 11:18 - otázka od Janka
Ahoj. Ako to tam vyzeralo bez kamier?
kamery boli aj aj sú stále a všade :)
23.07.2012 11:18 - otázka od lubka
ahoj, co hovoris na Ema a Martinu?? je to laska??
určite to nieje láska je to skôr také týždňové pobláznenie
23.07.2012 11:17 - otázka od ja
Ahoj :) Ak by si nevypadol, čo by si urobil s peniazmi? :)
keby bolo keby :) keby som ich mal tak ich určite investujem do buducnosti, do otvorenia vlastného centra/komplexu krásy
23.07.2012 11:16 - otázka od Veronika
Ahoj Jožko. Škoda že si vypadol, pretože som zástancom tých, ktorý si vedia povedať svoj názor a stále keď si niečo urobil tak som sa nemohla nezasmiať (nemyslím to v zlom):) Držím ti palce v reálnom živote :-)
hehe, pochopil som, že hrať sa na niekoho kým niesi je istá smrť :) myslím, že ak má ľudia berú tak ma berú takého aký som ;) ďakujem za podporu a som rád, že som pobavil ;)
23.07.2012 11:15 - otázka od JULKA
Prečo si si nechal dlhé vlasy?však to na chlapovi vyzerá hrozne ako keby si bola baba nechceš sa dať ostrihať?a ako často sa dávaš strihať?
myslím, že je to vec názoru ;) mne sa tie vlasy páčia a práve preto, že sú netypické pre chlapa pre mňa sú ideálne, nerád splývam s davom, nechcem byť ako väčšina ja som sám sebou ;)
23.07.2012 11:13 - otázka od Sis
Ahoj Jožko, ako bolo na Pláži33? ...Keby si mal možnosť vrátil by si sa tam? a prečo?... Chceš radšej sa stať modnym navrharom? :-D...a koho si zvolil za teamleadera...prezdraď aspoň jedného :-))) A nech sa darí...:)
ahoj keby bola možnosť tak by som sa vrátil ale už len na zábavu lebo tá práca bola dosť náročná, hehe :) určite do budúcna sa plánujem venovať aj naďalej tomu čo ma baví a verím, že v blízkej buducnosti bude "surprise" inač za tým leadrov som dal ľudí ktorí o sebe najviac tvrdili aký sú fajn :) dal som im možnosť to dokázať
23.07.2012 11:12 - otázka od Simča
Ahoj Jožko, pozdravujem ťa a chcem sa opýtať, komu by si teraz doprial výhru a s kým si si najviac rozumel z Pláže 33. Je škoda, že si vypadol, bola s tebou zábava, ale aj napriek tomu si myslím, že ty sa nestratíš vo svete, ak si dobre pamätám si, že robíš v niečom takom ako nechtový design a pamätám si ťa aj z Markízy, kde si bol v relácii Bez Servítky. Prajem aj napriek ukončeniu tvojho pôsobenia v Pláži 33 veľa úspechov a šťastia v živote, v súkromí. Simča
ahoj a ďakujem za podporu, ja si tiež myslím, že v živote sa nestratím a táto show mi dala množstvo skúsenosti, zážitkov, pekných chvíľ ;) bola to sranda sledovať ľudí ako reaugujú v niektorých situáciach. Výhru by som doprial Ferimu ale aj každému kto sa prebojuje až do finále lebo tá cesta bude ešte poriadne ťažká ;)
23.07.2012 11:10 - otázka od sisa
Chcel si sa touto súťažou iba zviditelniť ?
určite som nešiel do súťaže s úmyslom sa zviditeľniť, šiel som z úmyslom sa naučiť nové veci, zabaviť sa a pokusiť sa hrať o výhru ktorá by mi veľa veci uľahčila :)
23.07.2012 11:09 - otázka od kiki
Ahoj, kto pre teba z pláže je najmenej sympatický, s kým si si najmenej rozumel a s kým naopak najviac. Komu by si doprial výhru, a čo najdivokejšie sa tam udialo..ďakujem.:)
najdivokejší bol deň keď sme mali urobiť nákup za 11€ a kupili sme alkohol :) horucá voda spojená z alkohol a bublinkami to zabila :DD
23.07.2012 11:07 - otázka od Natálka
Ahoj. Keď si vypadol plakala som a smútila. Posielala som ti SMS do ošalenia. Myslela som si že vyhraješ. Keď už si vonku, tak si predsa mladý chalan tak užívaj si! :) Natália, 11
Ahoj, nepláč. Myslím, že aj keď som vypadol tak život ide ďalej a ja budem žiť tak aby som nemusel ľutovať ani jednu sekundu :)
23.07.2012 11:06 - otázka od majka
Ahoj si rodina s evou orolinovou? Aky mas nazor na Adama? ked si bol dieta mal si vsetko co si chcel? Drzala som najviac tebe skoda ze si vypadol...si strasne zlaty a pekny :DD
ahoj, nie niesom rodina s Evou no poznám ju ;) Adam, Adam on je v pohode, šikovný ale stále tam ostané "ale" :)) ďakujem za podporu
23.07.2012 11:05 - otázka od ludka farma
ajoj jozko skoda ze tak skoro si vypadol ale nevadi aspon vies co to reality sou je.bol si super dufam ze sa niekedy uvidime.drz sa a hlavu hore.ludka
Ahooooooooooooooooooj, chcel som tam byť čo najdlhšie ale nejako to neľutujem, že som sa neohrial :) myslím, že videl som, počul som a teraz idem ďalej ;))
23.07.2012 11:04 - otázka od MimkaPP
Ahoj Jozef ake to tam bolo? v telke je veľa zostrihaneho, pôsobil si v pohode, mohol si ostať aj dlhšie....keby je na tebe koho pošleš domov??? z obidvoch timov mam na mysli a komu držiš najviac palce???tak sa drž ;)
keby to je na mne tak domov pošlem Jana a najviac držím palce Ferimu ;) ten sa na nič nehrá a žiadnej práce sa nebojí ;)
23.07.2012 11:03 - otázka od LUCKA
Ahoj,máš rád domáce práce?ktorú z domácich prác robíš nerád?vieš variť?čo dneska ešte ideš robiť?
ahoj, domáce práce robím len ak musím inač nie ;)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu