Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Poradňa krásy Šereď bola online!

Poradňa krásy Šereď Zobraziť galériu (4)
Poradňa krásy Šereď (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Už nejaký čas na Slovensku pôsobí Poradňa krásy Šereď, ktorej majiteľkami sú odborníčka na všetko a šedá eminencia módneho biznisu, pani Erika a jej výkladná skriňa, pani Lucia.

Čo je tajomstvom úspechu týchto dvoch žien? Koho všetkého už zahojili?  Čo si myslia o zákulisí slovenskej módnej brandže? Ako sa im páčilo na udeľovaní cien OTO a prečo pani Erika počas priameho prenosu nechtiac narušila ďakovnú reč Andyho Krausa? Toto a všetko iné sa ich môžete pýtať, budú totiž online!“

Poradňa krásy Šereď

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

16.03.2012 13:43 - otázka od diana
Ako sa pripravujete na Velku noc?
Di, ňufina, to je nádherná otázka! Už cestou sem sme riešili náš najbližší výjazd do terénu. Chceli by sme totiž pred Veľkov nocov urobiť inšpekciu v hydinárskych závodoch. Biele plášte máme. *** Diana, my tu s pani Erikou v tejto súvislosti riešime aj dilemu, či si pri dnešnej cene vajíčok nezaobstarať do offisu sliepky, ktoré by veľa znášali. Veď taká sliepka je úžasne prítulné domáce zvieratko! Pani Erika, ale už by sme sa mali rozlúčiť, ďalší klienti v teréne čakajú! Čo poviete? *** Áno poklad, máte ako vždy pravdu. V našej dvojici ste vy tá múdra a ja som tá krásna. Títo topkárski klienti boli nesmierne aktívňunkí, som šťastná! Ozaj, pani Lucia, nejsom rozmazaná? Tak dovidenia zlatikovia, ľubenkáme si vás, boli ste skvelí! Vaše pani Erika a pani Lucia
16.03.2012 13:29 - otázka od katkamatka
Dobrý deň, pani Erika mohla by ste pretlmočiť vašej manažérke pani Belešovej, že je neskutočne výborná výrazová komediálna herečka. Dúfam, že raz dostane edekvátnu filmovú ponuku. Zdravím aj pani Lucku a prajem Vám krásny deň obom
Katkamatka, spoľahnite sa, bude sa tešiť z vašej priazne. Pani Lucia a vy sa tu nezubaťte, táto redakcia je plná fotografov!
16.03.2012 13:27 - otázka od mizu
Ahojte! :) Aj ja som vás už videla naživo na lodi a odvtedy som vašou oddanou fanynkou na istej nemenovanej sociálnej sieti a s neotrasiteľnou pravidelnosťou a nadšením sledujem vaše liečivé videjká :) prajem vám všetko dobré, pekné a milé! :) a pozdravte aj Milana (veď aj on je člen tímu).... či? :)
Mizu, vy naša verná problémulka! Vidíte, oplatilo sa prísť za nami na Adyloď a dnes žijete iný život. Tento efekt sme už mali možnosť sledovať na tisícoch a tisícoch ľudí. Ich životy získali nový zmysel, chlpaté ženy stratili strnisko a spotení muži mali zrazu suché podpazušia. Pevne veríme, že naša inštruktáž o posilnení inštinktu lovca u muža, vami pozitívne otriasla. Bravó! (Pre tých, ktorí nevedia o čom je reč: sledujte videá a príďte na Adyloď alebo si na nás počkajte v regiónoch, robíme aj výjazdy!)
16.03.2012 13:16 - otázka od Eugénia
dobrý deň dámy... myslíte si, že tigrovaná dámska spodná bielizeň ešte niekedy príde do môdy? svojho času som si zaobstarala súpravy takejto bielizne v originál tigrovanom, čierno-bielom tigrovanom aj červenkasto tigrovanom vyhotovení, medzitým však tieto vzory akosi vyšli z môdy a teraz ma štve, že mi také čačané prádelko zbytočne vysí nepoužívané v skrini :(((
Evgenia, ty šelma! Vieš, tá tigrovitosť by mala vyžarovať viacej z tvojho vnútra. Potom nemusíš škvrnky aplikovať z vonka a mvožeš úplne zabudnúť na to, či je niečo IN alebo AVT. Tvoja pani Erika (Luci, aj vy si to zapamätajte zlatik, dobre?)
16.03.2012 13:14 - otázka od boris
dobry den dievcata, pani Erika velmi dlho patram po videu kde ste v bez servítke varili. archive to uz nie je:) nemate nahodou vy nejaky sukromny zaznam? dakujem. vas verny Boris :)
Borisko, tu pani Lucia. Pani Erika išla predýchať to, že má takého pozorného klienta ako vy. Žiaľ, záznam nemáme, ale teraz POZOR: 30. marca bude odvysielaná nová časť Bez Servítky, kde sme s pani Erikou zahojili všetkých účinkujúcich a štáb. Nepremeškajte to!
16.03.2012 13:12 - otázka od Tina
Dobry den damy, ja som uz vasim skolenim presla a mvozem povedat ze odvtedy som uz krasna aj mudra. Drzim vasej poradni palce, rozsirujte rady krasnych a mudrych zien aj nadalej - svet to potrebuje!
Tina, ste veľmi milá a my si vážime vašu priazeň. Pani Lucia *** Muculka, dnes už vieš, že len pekní ľudia sú krásni. To je heslo našej Poradne krásy Šereď. Dúfam, že ho realizuješ v praxi vo svojom každodennom živote. Ak nie, príď zas.
16.03.2012 13:10 - otázka od THE ROCK
Ste steklive na chodidlach
Pani Erika sa práve okycala. Mašľu má úplne zmáčanú espressom, tak ju rozrušila vaša otázka. Pani Lucia
16.03.2012 13:09 - otázka od Ester
Hello Ms. Erika. Aký mate feeling na Ms. Noru Mojsojovú z Pereša. Podľa mňa je to veľmi resolute lady a svojím spôsobom mi povahovo trochu pripomína vás. Myslíte si o nej tiež že je cool a sympatizujete s ňou? Prajem nice day!
Esti, takto. Ona o tom ešte nevie, ale sme kamarátky. Tvoja pani Erika.
16.03.2012 13:08 - otázka od Milena
p. Erika aký je váš názor na jednotlivé aspekty Lisabonskej zmluvy? mali by sme sa jej ako krajina striktne pridžiavať alebo od nej radšej takticky odstúpiť?
Milena, zlatino, už si raňajkovala? Lebo pomaly je obed poklad a zdá sa mi, že si na túto dennú hodinu príliš vážna. Choď sa prevetrať, zrelaxuj sa a zabudni.
16.03.2012 13:07 - otázka od Imro
ahoj Lucia, aké je tvoje hlavné kritérium pri výbere partnera: a) vzhľad a fyzická krása, b) povahové vlastnosti, šarm a intelekt, c) stav bankového konta
Imro, ďakujem za veľmi komplexnú otázku. U mňa rozhodne odpoveď B. (Dobre som odpovedala pani Erika? *** Ja by som na vašom mieste odpovedala zlatik, že čo jedno, to druhô. Ale vystrite sa pani Lucia!)
16.03.2012 13:05 - otázka od miska
lucka ty si velkou vyznavackou latexu, citis sa v nom pohodlne? neobmedzuje tento material cloveka v pohybe a inych ukonoch?
Miši, obmedzuje. Je to obeť, ktorú prinášam na oltár úspechu našej firmy. Môj ružový latex so mnou už absolvoval desiatky školení, vystúpení na firemných i súkromných školeniach a nikdy ma nezradil. Jeho veľkou výhodou je umývateľnosť. Minule ma pani Erika v rozrušení obliala kávou... a dnes niet po tomto extempore ani stopy.
16.03.2012 13:03 - otázka od Petra
Zdravím vás baby. Mám na vás takú diskrétnu otázku. Môj manžel ma už dlhšiu dobu nahovára na to, aby sme sa spoločne zúčastnili swingers párty, no ja sa na to nejako neviem odhodlať a dosť sa aj hanbím. Myslíte si, že robím dobre, či by som mala jeho želaniu vyhovieť a skúsiť to?
Peti, dobrý nápad! S mojim manželom Milanom by sme sa radi pridali, ale už vyliezlo jarné slniečko takže dáme prednosť obrábaniu záhradky. Tvoja pani Erika
16.03.2012 13:00 - otázka od vlado
cau chodievas do kostola?
Poklad, tu pani Erika. Áno, práve nedávno bola Poradňa krásy Šereď v najušľachtilejšom svätostánku slovenskej kultúry, v budove Slovenského národného divadla. Možno si to aj zachytil v telke. Zúčastnili sme sa tam jedného podujatia, kde boli všetci. Aj Kuly, aj Boris. *** Vlado, pani Erika chcela prevziať cenu za svoju sestru Beatrix Bežnú z Profesionálov, ale zvíťazil Panelák. Omylom vybehla na pódium, ale aj tak zožala potlesk. Viac sa už čoskoro dozviete na ozene.sk v sekcii Poradňa krásy Šereď.
16.03.2012 12:54 - otázka od meggy
babenky ste zlate fandim Vam ale kde na internete najdem vsetky Vase scenky mne reze tento humor lebo je aj zo zivota nas zien a zelam Vam vela napadov a uspechov
Meggy naša milá, postupne. Naše liečivé videá nájdeš exkluzívne na adrese ozene.sk v sekcii Poradňa krásy Šereď, každý pondelok ťa zahojíme novým. Okrem toho sme veľmi aktívne na sociálnej sieti, tiež nás nájdeš pod menom našej firmy. Stačí si jednoducho len do vyhľadávača Zoznamu dať "pani Erika", "pani Lucia" alebo "Poradňa krásy Šereď" a zaplaví ťa vlna krásy a vkusu. Tvoja pani Lucia (pani Erika si práve tupíruje výčes, preto odpovedám ja)
16.03.2012 12:47 - otázka od DANKA
Dobry den, co radite na kruhy pod ocami okrem spanku a kremikov a plastik?Nejaky make up figel?Dakujem, vela uspechov, Danka
Dana moja neprekrucuj fakty! Nezdá sa ti, že si troštičku prieberčivá? Ty by si aj spať dobre chcela, aj neplatiť za krémiky aj za plastiky. Tak si už konečne vyber, kruci! Načo sme sem prišli pani Lucka? Len ma rozčúlila. Ujmite sa toho lebo vypením! *** Dani, prepáčte, pani Erika je dnes trochu vznetlivá, zle sa vyspala. Mne sa najlepšie osvedčil korektor vo vysúvateľnej tyčinke z drogérie. Ten mi zakryje aj tie najčiernejšie kruhy pod očami keď vstávam o pol štvrtej do Telerána.
16.03.2012 12:43 - otázka od mirka
čaute, mám dilemu - neviem, aký typ spodného prádla je momentálne najviac in a s blížiacim sa letom ma to dosť trápi, Lucia ty si rešpektovaná imagemakerka, aké nohavičky preferuješ ty - klasické, tangá či panty? díky
Mirka, tu pani Erika. Tak v prvom rade: to nie je žiadne prádlo, cukrulka, ale bielizeň. Zapíš si to a už túto chybu neopakuj. *** Miri, ja som zástancom klasickej zdravej spodnej bielizne. Súhlasím s názormi odborníkov, že klasika je pre nás ženy najlepšia a tanga-nohavičky by mali odísť na smetisko dejín. *** S tým nesúhlasím pani Lucka. Ja si ich z času na čas predsa len oblečiem. Mvoj manžel Milan ich zbožňuje.
16.03.2012 12:38 - otázka od Ivan
ahoj... p. Erika prosim vas o pomoc... mojej manzelke vyrazne smrdia nohy co ma pocas nasho intimneho zivota dost irituje... neviem vsak ako jej to co najcitlivejsie naznacil bez toho aby som ju urazil, mam ju rad a nechcem sa jej dotknut...
Zlatik nič nehovor a zapchaj si nos. Mvožeš aj ústa. Tvoja E. *** Ivan, budeme sa vašim podnetom hlbšie zaoberať a ak prídete na školenie do Divadla v podpalubí na Adyloď v Bratislave /27.3./, tak sa dozviete viac. Pani Lucia
16.03.2012 12:36 - otázka od kajo
zdravím vás... Lucka si strašne sexi, prečo si sa podujala hrať afektovanú rolu priblblej, grimasy stúrhajúcej Lucie, keď v skutočnosti si atraktívna žena? P.S:: máš priateľa Lucka?
Kajko, cukor mvoj, tu pani Erika. V našej dvojici pani Lucia je tá múdra a ja som tá krásna, čiže nechápem, kde si nabral tú afektovanú priblblú. Lúbenkám si ťa, pa.
16.03.2012 12:35 - otázka od Janka
Dobrý deň. P. Erika, poraďte mi prosím. Mám 17 rokov, nie som nejako zvlášť atraktívna, chudej postavy a mám aj problémy s akné. Čo mám robiť, aby som sa stala príťažlivou pre chlapcov?? Ďakujem
Zlatik, nepreháňaj! Jani, si najkrajšia na svete a bodka. Tvoja pani Lucia a pani Erika.
16.03.2012 12:34 - otázka od Adrika
Dobrý deň, vlastne ani nemám otázku. Len by som chcela povedať, že sa mi páči ako si viete zo seba urobiť srandu. Lucka, Vaše knižky som zhltla na jeden šup a musím povedať, že toľko sĺz od smiechu si ani nepamätám. Držím palce.
Adrika, vy slniečko pozitívne, ďakujeme obe veľmi pekne. Pani Erika tu vedľa mňa plače od dojatia! Príďte určite na naše školenie - najboižšie sme na Adylodi 27. 3. o 19:00.
16.03.2012 12:33 - otázka od Rudko
Vždy sa nasmejem na Vašich videách, ale myslím to v dobrom, naozaj je to sranda :D chcel by som sa len spýtať, či náhodou nechystáte niečo pravidelnejšie napr. pravidelné pridávanie videí na youtube atď. ja by som si napríklad veľmi rád niečo také pozrel aspoň raz do týždňa :D :) pani Erika je božia :) prajem príjemný deň z pracovného prostredia :)
Rudko, ale veď my pridávame videá raz za týždeň. Pre tých, ktorí nevedia o čom hovoríme, tak na stránke www.ozene.sk v sekcii Poradňa krásy Šereď každý pondelok pribúda nové liečivé video s pani Erikou a pani Luciou.
16.03.2012 12:31 - otázka od jakub
Bol som na Vasom predstaveni na Lodi Adyho Hajdu - divadlo v podpalubi so svojou priatelkou, pravdu povediac som mal najskor obavy, do coho som bol zatiahnuty, ale nakoniec som nelutoval a dobre som sa bavil. Rozsirujete repertoar divadelneho predstavenia?
Sme radi, že sa naše školenia páčia aj mužom Jakub. Pripravujeme Poradňu krásy Šereď II. Ak ste našim fanúšikom na sociálnej sieti, včas sa dozviete kedy bude premiéra. A ak nie ste, tak sa prosím zaregistrujte. Pozdravujeme vás aj vašu priateľku!
16.03.2012 12:30 - otázka od Sabi
ahoj Lucka ,veľakrát si v TV rozprávala o tom, aké si bola šedé káčatko v detstve aj v puberte, a ze si nebola veľmi pekná a že sa ani teraz nepokladáš za moc peknú, aj napriek tomu si sebavedomá, alebo sa tak snažis posobiť??? ocenila by som pár rád ako si udržať zdravé sebavedomie a ako sa mať rád aj s chybami:-) dakujem a si moc zlatá mam ťa rada!!! ps: podľa mna si krásna!!:-)))))))
Ďakujem za krásne slová Sabi. Ja som so sebou úplne spokojná, mám sa rada a moje sebavedomie je autentické. Každú chybu na sebe sa môžeme naučiť milovať, je to len vec tréningu. Ja na sebe v tomto ohľade pracujem a dnes som šťastná. Veľmi držím palce Sabi!
16.03.2012 12:27 - otázka od Lulu
Nerobi pani Erika teraz reklamu pre nejakeho mobilneho operatora? Vyzera tam uplne inak:)
Nie zlatík, to nie som ja, v reklame účinkuje pani Oľga Belešová, naša managerka.
16.03.2012 12:26 - otázka od Lenka
Dobry den damy, chcela by som sa spytat, od kedy ste zacali robit takuto komedialnu dvojicu a ako ste sa k tomu dostali?
Poradňa krásy Šereď funguje od roku 2009. Odvtedy sme zahojili množstvo zaproblémovaných klientov, skrásnili desiatky celebrít.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu