Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Superstaristi Buckingham a Piňák boli online: Chystajú veľké prekvapenia!

Celeste Buckingham a Matej Piňák na online rozhovore.
Celeste Buckingham a Matej Piňák na online rozhovore.

BRATISLAVA – V druhom finálovom kole Česko Slovenskej SuperStar vypadli Matej Piňák (25) z Hlohovca a Celeste Buckingham (15) z Bratislavy. Chcete vedieť, ako hodnotia svoje účinkovanie v šou? Na otázky z topkárskeho online rozhovoru odpovedali v dnešnom Teleráne.

Okruh finalistov sa zužuje! V pondelok večer v Česko Slovenskej SuperStar skončili dvaja Slováci - Matej Piňák a Celeste Buckingham. Topky.sk vám spoločne s Teleránom priniesli možnosť vyspovedať ich.

Vo štvrtok o 7:15 prišli všetci dvanásti superstaristi do markizáckej rannej relácie, v rámci ktorej sa uskutočnil aj náš online rozhovor. Vyradení finalisti si na konci vybrali spomedzi položených otázok dve najlepšie. Čitatelia, ktorí ich položili, získali nové mobilné telefóny Samsung Star II od T-Mobilu.

Mobilné telefóny Samsung Star II od T-Mobilu získavajú čitatelia, ktorí položili tieto otázky:

07:48 - otázka od: Lenka

Pre Mateja: Ahoj. Držali sme Ti palce, škoda, že si v súťaži skončil. Na konci si spomínal Jerguša, ako ste si myšlienkovo sadli, hovorili ste aj o nejakej možnej spolupráci, budete sa ešte kontaktovať?

 - nechajme sa prekvapit.....

07:24 - otázka od: Alena Veliká

Chcem sa spýtať Celeste, či sa chystá na veľkolepú svadbu princa Williama, nakoľko má tiež také veľkolepé meno a priezvisko. A podľa mňa by sa to hodilo spojiť všetko veľkolepé.

- Haha, bohuzial moje meno ma tam nedostane...Ale chcela by som tam ist, urcite :)

 

GRATULUJEME!

Rozhovor

07:20:41 - otázka od: Eva Gabajova Dobré ráno prajem. Zaujímalo by ma,či by superstaristi urobili v súťaži niečo inak keby mohli vrátiť čas. No tak urcite ano...to asi vsetci, ale to neznamena ze lutujeme co uz mame za sebou :)

07:24:11 - otázka od: Alena Veliká Chcem sa spýtať Celeste, či sa chystá na veľkolepú svadbu princa Williama, nakoľko má tiež také veľkolepé meno a priezvisko. A podľa mňa by sa to hodilo spojiť všetko veľkolepé. Haha, bohuzial moje meno ma tam nedostane...Ale chcela by som tam ist, urcite :)

07:27:07 - otázka od: Miseliny Ahojky:) mysliš si, že my ako diváci sme zlí, že sme vás nepustili do ďalšieho kola?? Inak ste super:-) V ziadnom pripade! Ste vsetci super- len ze je to sutaz, a musi niekto vypadnut, lebo ostane len jeden na konci :) A dakujeme moc.

07:30:17 - otázka od: Zuzik Celeste, počítala si s tým, že ž vypadneš? Ahojky :)...no musim priznat, ze ked ma porota vybrala na vypadnutie, tak som to uz cakala...sice v tejto sutazi nic nie je iste :)

07:35:01 - otázka od: lenka porubska ahoj celest som tvoja velma fanusicka a chcem sa ta spitat ako si to prezivala po vypadnuti Ahoj....tak moc ti dakujem za podporu...:) Tak, poviem, ze po vypadnutie sme vsetci dvanast finalisti boli na afterparty v Hard Rock Caffee v Prahe- tam bola taka zabava, ze som vobec nemyslela o tom ze som vypadla..:) Mala som dobru naladu cely vecer

07:36:20 - otázka od: mirek booze ... to sa vam chcelo tak skoro vstavat?? haha, vsak jasne, aby sme si s vami pokecali :)

07:38:16 - otázka od: andrea hrašková V Česku máš veľmi veľa fanúšikov.Keby si tam mala viac pracovných ponúk ako na Slovensku,dokázala by si sa tam presťahovať? Neviem...to fakt neviem ci by som to dokazala-milujem Bratislavu, a neviem ci by som mohla navzdy odist :)

07:39:35 - otázka od: Mirec Čav,bola si dobre oblečená vo finálových kolách, kúpila by si si nejaký kostým ktorý si mala oblečená. Urcite...tie nohavice ktore som mala na prve finalove kolo :)

07:40:46 - otázka od: Milan ahojte, plánujete s hudbou pracovať daľej alebo skončíte pri Superstar ... ? Urcite budeme pokracovat dalej, uz mame v plane veci-chystame sa na nase kariery..:)

07:41:22 - otázka od: Jakub Olekšák Ahoj,Celeste ja nemám vžiadnu otázku len ti chcem popriat veľa štastia do života. Dakujem moc krat... :) Ste vsetci uzasni!

07:44:16 - otázka od: misha Ahojte obaja,Matej bol si asi trochu sklamany,ked si vypadol vsak?ja som to tiez pravdupovediac necakala a je velka skoda,ze si vypadol,pretoze si bol moj fav orit!!a kto je vas favorit?koho mate najradsej zo vsetkych?diky a drzim palce vsetci su kvalitny a svojim sposobom originalny...

07:45:43 - otázka od: marek nahanaju vas jak kury, este vas to bavi? vzdy sa usmievat a tvarit sa pritom prirodzene... inak pekne rano prajem a drzte sa v zivote ;) hlavne co najdalej od "spekulantov" ktori na vas budu chciet zbohatnut to je skola profesionality...

07:48:29 - otázka od: Lenka Pre Mateja: Ahoj. Držali sme Ti palce, škoda, že si v súťaži skončil. Na konci si spomínal Jerguša, ako ste si myšlienkovo sadli, hovorili ste aj o nejakej možnej spolupráci, budete sa ešte kontaktovať? nechajme sa prekvapit.....

07:53:47 - otázka od: Dario Horváth matej,si super a povieš mi,či máš rád rock? p.s.je mi lúto že si vypadol jasne..milujem ako aj rock..,tak i viacere styly...,v ktorych je citit kvalita a iste fluidum a teda nieje tuctove,ci gyyc

07:55:25 - otázka od: Veronika Ahoj Matej , ja fakt doteraz neverim ze poslali domou teba, nezasluzil si si to pretoze spievas viac ako krasne , ale chcem sa spytat ci nieco planujes do buducna , nejake koncerty alebo kde ta mozme vidiet ? ano urcite..,zacinam organizovat leto,koncerty a ruozne prekvapenia....

07:56:49 - otázka od: Ada Ahoj Matej, bol si perfektny, chcem Ti podakovat za Tvoje ucinkovanie, pre mna takyto spevak este nikdy v ziadnej Superstar nebol. A nech si hlasuju ludia, ako chcu, nech si deti uziju slavy. Dufam, ze nie si smutny z vypadnutia, iste VYDAJ ALBUM!! Drzime Ti palce. vdaka..,tak isto to citim..

07:58:29 - otázka od: Petra Ahoj Matej, je mi veľmi ľúto, že si vypadol práve ty. Myslím si, že si toho Žbirku zaspieval naozaj perfektne :)Fakt ti to sadlo, dobrý výber:)Ty si bol jediný spomedzi všetkých finalistov, ktorý pri hodnotení poroty vedel povedať aj niečo inteligentné, nie len "ďakujem". Ale chcem sa Vás všetkých opýtať, či Vám chutí ako Vám varia :) a na čom takom dobručkom si pochutnávate :)diky :) vara je super..

08:00:35 - otázka od: Luiza Ahojte. Obom som vám veľmi držala palce a dúfala som, že postúpite ďalej. Určite vaše vypadnutie bol pre všetkých veľký šok. Chcem sa vás spýtať, čo chystáte ďalej. Budete aj naďalej spievať? spev a muzika je nas zivot...a ucinkovanie v sutazi iba nakoplo nase ucinkovanie

08:01:50 - otázka od: Michal Ahojte, obaja ste patrili k tomu lepšiemu v tomto ročníku Superstar. Ak by ste si mohli vybrať, s ktorými známymi (domácimi/zahraničnými) interpretmi by ste si chceli naspievať duet? Obom prajem do budúcnosti veľa úspechov!! mariah carey...stewie vonder a mnoho inych..ramazzoti

08:05:07 - otázka od: Matkt zdravim.. chcel by som sa spytat, ze aky mate nazor na porotu? dobra stvorica alebo by ste niekoho vymenili? porota je super zlozena z originalnych jednotlivcov

08:08:03 - otázka od: Ewka Dobre ranko Celeste,,chcem sa spytat,,ako vnimaš tie davy fanúšikov je to velmi prijema odozva na nase ucinkovanie a naplna nas ked spievame pre niekoho,ako pre nikoho

08:12:19 - otázka od: Zuzka Celeste, bola si skvelá speváčka :) Chcela by som sa opýtať, či chystáš aj neaké CD-čko...a ktorý z porotcov je najlepší a ktorý najhorší? Dakujem moc.... Urcite, uz sa chysta, dokonca aj koncerty :) No s porotcov...to je tazka otazka...musim povedat ze si neviem vybrat :)

08:29:58 - otázka od: maťa Ahoj! Nieje to podľa teba kruté niekoho dostať na výslnie a potom ho zraziť dole? a to v priebehu pár dní?? Prajem ti veľa úspechov!!!!!!!!!!!!!!! podstatne je to vyslnie,ktore nam sutaz da a o jeho nasledovne trvanie sa musi starat kazdy jednotlivo...je to ako vyhrat lotto...a vediet efektivne investovat a napredovat,alebo vsetko minut a ist ku dnu..

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu