Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kontroverzná postavička v SuperStar: Čo to malo znamenať?!

Leošovi priniesla obálku neznáma, extravagantná slečna. Zobraziť galériu (2)
Leošovi priniesla obálku neznáma, extravagantná slečna.

PRAHA - Prekvapenie! Obálku s menami vyradených súťažiacich priniesla počas pondelkového prenosu Česko Slovenskej SuperStar neznáma slečna. Maskovaná bola pomerne extravagantným oblečením. Pripomínala ním známu speváčku Lady Gaga. Komu tvorcovia programu vlastne zverili túto zodpovednú úlohu?!

Počas druhého finálového vyraďovania sa na pódiu Česko Slovenskej SuperStar zjavila slečna, ktorá v doterajšom priebehu súťaže nefigurovala. Leošovi Marešovi priniesla obálku s menami vyhodených súťažiacich. Moderátor okomentoval jej príchod slovami „najlepšie oblečená fanynka SuperStar”.

Diváci sa však o extravagantnej postavičke nedozvedeli nič viac. Topky.sk sa snažili zistiť, o čo vlastne išlo. „Televízny štáb si v hľadisku všimol dievča, ktoré na každom prenose ohuruje uletenými kostýmami. A tak túto fanynku zakomponovali do programu,” povedal nám zdroj zo zákulisia.

Ako sme sa dozvedeli, slečna v ružovej parochni si želala, aby jej identita zostala utajená. Prezradila iba toľko, že si hovorí Lejdy Dada. Nám sa podarilo nájsť na sociálnej sieti Facebook profil s rovnakým menom. Podľa fotografie a statusov hojne venovaných druhej sérii Česko Slovenskej SuperStar ide o osobu, ktorá sa objavila v pondelkovom priamom prenose.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu