Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matovič bol ONLINE: Šaškovanie ma baví

Igor Matovič
Igor Matovič

BRATISLAVA – Igor Matovič z Obyčajných ľudí má za sebou búrlivý, a ako sám hovorí, hektický deň. Ešte v stredu v noci sa mali s Richardom Sulíkom pri vínku dohodnúť na riešení hlasovania o štátnom občianstve, no napokon je všetko inak! Vo štvrtok, kedy mal odpovedať na vaše otázky v ONLINE rozhovore na Topkách, ho z poslaneckého klubu SaS „vykopli“, čo očividne nečakal.

Matovič tvrdí, že naňho našili pascu, keď sa dohodli, že nebude problém, ak podporí návrh Smeru. Na tlačovke vo štvrtok sa vyhol odpovedi, či po tom všetkom nezvažuje založenie vlastnej strany. Pobavene však dodal, že už dostal ponuku od nemenovaného kolegu z KDH na vstup do ich klubu. Začiatkom týždňa pre SME smelo vyhlásil, že vie, ktorý z koaličných šéfov podporil vo voľbe generálneho prokurátora Dobroslava Trnku, konkretizovať to však včera ešte nechcel.

Igor Matovič je vo veľkej politike len sedem mesiacov, napriek tomu na seba strhol pozornosť ako máloktorý z politikov za niekoľko rokov! Už dávnejšie ho preslávila facka od Anny Belousovovej, roztržka s Robertom Kaliňákom a určite netreba zabudnúť ani na jeho pikantné vyjadrenia na adresu slovenských politikov. Založí vlastnú stranu? Aké budú jeho ďalšie politické kroky po vylúčení z klubu SaS? Na vaše otázky odpovie v piatok 11. februára 2011 od 12:30!

Rozhovor

12:37:34 - otázka od: SOFIA pán matovič, prečo naši poslanci stále nehlasujú podľa svojho vedomia a svedomia, ale ako taký pajáci vždy len podľa toho ako vaša slávna koalícia píska. Kde je tá zmena, kultúra. a ešte ako máme z tých podpriemerných platov zaplátať všetky diery v rozpočte? zdravím všetkých;) k otázke - aj mňa mrzí, že absolútna väčšina poslancov hlasuje ako teliatka bez vlastného názoru. Sú však aj takí, ktorí si svoj názor nezaprú. Nerobte si však nádeje, že by to mali byť hlavne koaličníci. Poslanci Smeru hlasujú ako jeden muž, bez názoru.

12:38:49 - otázka od: sony v každom vašom článku spomínate, aký je fico zlodej. tak to aj dokážte, inak sú to iba krčmové reči. a konečne by ste mohli aj začať niečo robiť, aby sa skutočný obyčajný človek mal lepšie a nie horšie... Ficova vláda ukradla všetkým občanom Slovenskej republiky len na jednom mýtnom tendri 7 miliárd korún. Vy ste však asi žena, ktorá sa veľmi rada skladá na takéto zlodejiny.

12:39:06 - otázka od: silvia Ahoj Igor, si strasne sexi :D . Ake spodne pradlo nosis? (myslim typ a farbu) Silvika :)

12:40:28 - otázka od: Dušan Haladej Ako si predstavujete vstup nezávislých kandidátov do parlamentu? Reálne budú kandidovať len tí ktorí si to finančne môžu dovoliť a to bude ešte horšie. Najprv umožníme komukoľvek, nech sa prihlási, prípadne dá typ na človeka, o ktorom si myslí, že je naozaj fachman vo svojom odbore. Následne si z týchto ľudí ľudia v takých kvázi predvoľbách vyberú tých najlepších. A v tomto poradí ich dáme na kandidátku.

12:42:52 - otázka od: Frantisek BB chcem sa opytat ci uz neprehana ... predsa si nemoze myslet ze vsetko sa bude schvalovat tak ako on chce ? demokracia je aj o kompromisoch ... ci chce byt ako robko a.k.a. vladko co slo len vsetko podla nich Ja som 800-krát hlasoval s koalíciou. Vždy to bolo v súlade s mojím svedomím a s tým, čo sme sľúbili ľuďom pred voľbami. Prišiel však na rad zákon o štátnom občianstve, kde sa náš názor dramaticky rozchádzal s koaličným. Koalícia chcela uzákoniť poklonkovanie sa Orbánovi a my sme ľuďom sľúbili, že to nikdy nedopustíme. A tak sme aj urobili a bolo to správne.

12:43:19 - otázka od: mmm Ste obyčajný exibicionista bez zodpovednosti voči svojim voličom Ďakujem vám za váš názor.

12:44:31 - otázka od: Laci Čau Igi. Za tých pár mesiacov čo si v palamente si sa vyfarbil ako bitkár, kverulant a provokatér. Čo okrem lacných aférok a prázdnych rečí dokážeš ponúknuť tomuto štátu? Že napríklad chránim jeho záujmy na rozdiel od koalície.

12:46:16 - otázka od: Ferdo Pán Matovič.Nepochybne ste do nášho zatuchnutého parlamentu priniesli trochu vzrušenia a už sedem mesiacov tam robíte pekný prievan.Nemyslíte si však,že ak budete takto pokračovať ďalej,bude len otázkou krátkeho času keď sa k moci opäť vráti tá "Ficovská červená banda" ? Mojím cieľom je politikom nastavovať zrkadlo, a preto ten prievan. Postupne to prináša plody a koalícia si dáva bacha na prešľapy. A ak to takto pôjde ďalej, tak na konci budú koaličné strany silnejšie a Fica porazia aj v budúcich voľbách.

12:47:21 - otázka od: hena Chcem sa spýtať tohto pána, kto je podľa neho obyčajný človek.Iní ľudia sú neobyčajní? Zvyčajný pohľad na obyčajnosť človeka je taký, že obyčajný človek je ten, kto má hlboko do vrecka. Ja sa však na ľudí nepozerám cez peniaze. Pre mňa je obyčajný ten, kto napriek tomu, ako hlboko má do vrecka, naďalej zostáva človekom.

12:47:32 - otázka od: vv Dobre si to urobil a podržal všetkých pravých Slovákov.Super. :)

12:48:11 - otázka od: Miroslav BA Zdravím ťa Igor. Tykám, lebo som o cať rokov starší, rodák ako ty TT, ale žijúci dlho v zahraničí a teraz BA.Nesúhlasím s tebou v mnohom viac ako súhlasím. Ale ver mi, čo sa týka tohto zákona - zachoval si sa doslova štátnicky.Slovensko ti to nezabudne. Čo urobíš, aby sme sa predsa len nepoddali nielen v tomto MR? Budem robiť to, čo doteraz. Slovensko si pred Orbánom ochránime.

12:49:09 - otázka od: Milan Pán Matovič, ešte stále si myslíte, že koalícii ide naozaj o blaho SR, o slušnosť, morálku? Ja som presvedčený, že je úplne jedno či Fico, Radičová pardón Dzurinda, ciele sú rovnaké len spôsoby, ako dosiahnuť rovnaký cieľ, sú odlišné. Držím Vám palce, aby ste si zachovali svoju nezávislosť, zdravý rozum a svedomie, čo je v Národnej rade rarita. Veľa zdravia a úspechov. Milan Stále som presvedčený o tom, že táto koalícia je úplne iný mentálny svet na rozdiel od Ficovej bandy.

12:49:54 - otázka od: Markovič Absolútnu slobodu, ktorú vzynávate hlásajte na psychiatrii, a nepoškodzujte iných. Ste amatér, choďte z politiky preč :))

12:51:07 - otázka od: Peter Ked je Bugar taky mudry ako "Salamunove pozadie", preco on nieje vinnik za ten jeho impotentny navrh zakona o obcianstve? Aj ked sa tvari ako lepsie alternativa k SMK stale len presadzuje svoje Madarske zaujmy a dupe nozickou ako male dieta ktoremu nedovolili sa hrat so svojou oblubenou hrackou. Verim ze ste urobili spravnu vec a drzim vam palce! Bugár ukázal, že mu nejde o to, aby sa slovenskí Maďari cítili na Slovensku doma, aby mali prácu, vzdelanie a podobne. Ale že jeho hlavným záujmom je slúžiť Maďarsku.

12:51:44 - otázka od: Alena P.Matovic, s Vasim neodhlasovanim za madarsky zakon suhlasim, no napriek tomu, robite zo seba sasa a neuveritelneho hlupaka. Mali by ste sa postavit po boku Nory Mojsejovej a spolocne urobit nejaku zabavnu relaciu, s rovnakym zmyslom pre primitivny humor by ste skvele pobavili a ziskali ovela viac fanusikov ako v politike. Uvidime, ako dlho nas este budete zabavat svojimi vtipnymi scenkami. Vela stastia. :)

12:52:36 - otázka od: verutak Vazeny pan Matovic velmi som sa vo vás mýlil uz je to inac !!! stali ste sa moj oblubeny politik !!! myslim ze mate na viac ako SaS ja som sice volic SMERU ale od teraz budem volit vas ako aj moji znami je na case zalozit politicku stranu ludia vam veria ! aja tiez verim do ze do NRSR sa dostanete na rozdiel od SaS v mojom okolí kazdy hovori meno pan Matovic ste politik aky tu este nebol len im dajte zlepncom !!! vas buduci volic Alojz Robím si prvú čiarku. Teším sa prvému voličovi Smeru.

12:52:58 - otázka od: Viktor Tvrdy Na kandidátke SaS som Vás a Vašich kolegov z Obyčajných ľudí zakrúžkoval. S Vašim názorom súhlasím. Čo podniknete, aby som Vás mohol voliť do parlamentu aj v budúcom volebnom období ? Dočkajte času jak hus klasu a budete veľmi milo prekvapený.

12:54:16 - otázka od: Peter V Preco ste este hlasovali za SMERacky navrh ked ten koalicny "chory" uz bol stiahnuty? Keby ste potom neurobili nic, mohol tu byt priestor na dalsiu diskusiu o koalicnom navrhu a pripadnych zmien. Hlúposť. Ak by smerácky návrh prešiel do druhého čítania, mohli sme v marci k nemu prijať náš pozmeňovák a opravili by sme tak negatíva Ficovho zákona. Koalícia však zbytočne politikárčila.

12:55:30 - otázka od: xena2312 Chcem sa opýtať, či nemáte strach o svoj život a život svojej rodiny. Na Slovensku je toľko špinavosti a korupcie, že ak niekto o nej otvorene hovorí, nemyslím že sa mu to len tak "prepečie". Držím Vám palce, dúfam že ste PRVÝ, ale nebudete JEDINÝ. Tento štát potrebuje radikálnu zmenu, hoci poctiví ľudia už v žiadnu zmenu neveria. Nemám. To si netrúfnu.

12:56:16 - otázka od: jafedorgal Dokedy chcete podporovať vládnu koaliciu kde sa nedodržuje ústava a trestá prísaha poslanca o slobodnom vyjadrení svoj postoja ? inak si myslím že pykáte skôr za vaše tvrdenie o trafikách rodinných príslušníkov vládnych koaličných poslancov .Toto vám títo ludia nikdy neodpustia . Tiež si myslím, že sú za tým tie trafiky. Trafil som klinec po hlavičke.

12:57:42 - otázka od: feco64 pán Matovič,Vám sa naskytla jedinečná šanca tak ako Vy aj Anna B. je nezávislá poslankyňa čo keby ste založili nejakú novú politickú stranu alebo klub nezávislých poslancov... ? KDH to v prípade podobnej otázky na Dámu Annu odpovedalo: "Máme dosť svojich vlastných problémov." Zdieľam ich názor.

12:58:44 - otázka od: Jozef Dobrý deň p.Matovič, verím, že za svojím názorom ohľadom občianstva si budete stáť aj v budúcnosti a nie, že ho zmeníte z večera do rána ako politici okolo Vás. Vaši traja kolegovia z obyčajných ľudí zostávajú v poslaneckom klube Sas? Názor nezmením. Sú slobodní ľudia, je to ich vlastné rozhodnutie. Nijako ich neovplyvňujem.

12:59:38 - otázka od: tukan priznajte sa Igor, nemali ste strach, že vám Kaliňák naozaj jednu "trafí", keď ste v parlamente prijali jeho výzvu aby ste išiel von? predsa len, Robo je športovec a vy skôr fyzicky slabší typ, takže takéto meranie síl by pre vás nemuselo dopadnúť najlepšie... Viete, v súbojoch zvyčajne nejde o fyzické zdatnosti, ale o odvahu a tej som ja mal v tom čase dostatok.

12:59:55 - otázka od: jafedorgal čo je to za supermana ktorý sa hned pokaká ak Bugar dupne nôžkou .Poprosím o váš názor Dakujem zaň vopred jaroslav B Tiež sa pýtam.

13:01:50 - otázka od: Albert Dobrý deň. Prečo sa nazývate Obyčajní ľudia, keď pre nich nič nerobíte? Všetky opatrenia najviac zaťažujú nižšiu a strednú vrstvu, zo strednej vrstvy sa stane chudobná vrstva, pre tzv. milionársku daň bol posunutý základ smerom hore a pritom papaláši rozkrádajú štátne peniaze ďalej. Hlavne, že je to v súlade so zákonom a všetci majú čisté svedomie, včítane Vás. Ďakujem Ak sa triezvo pozriete na zákony, ktoré naša koalícia prijala, sú zvyčajne o plátaní dier, cez ktoré Fico-Slotova banda Slovensko rozkrádala.

13:02:27 - otázka od: Vilo Poslanec volí podľa svedomia.Si chlap pošli mi kontakt chcem sa pridať k normálnemu človeku z dobrým pohľadom na vec.Máš naše sympatie Mám mnoho dobrých nápadov a bol by som rád keby som ich mohol cez teba.Pekný deň ti prajem prepáč za to tykanie tak mi to vybehlo.Samo od seba. igor.matovic@obycajniludia.sk

13:03:48 - otázka od: Jana Paldhauserová Pán Matovič uvedomujete si, čo vlastne robíte a aké myšlienky spolu s vašim bossom Sulíkom presadzujete? Ako má podľa vás vyzerať tento štát - najvyššie daňové zaťaženie v rámci EÚ, mzdy a príjmy ako v Albánsku a ceny ako v Nemecku? Po prvé - Sulík už nie je môj boss. Viete, ak by sme dvadsať rokov nedovolili politickým stranám Slovensko rozkrádať, mali by sme sa určite výrazne lepšie. Keďže rozkrádanie Slovenska som chcel zastaviť, prišiel som do politiky.

13:04:18 - otázka od: Michalec Dobrý deň,pán MATOVIČ mal ste pravdu, keď ste kedysi písaval o politikochv parlament čo sú zač vo vašich REGIONOVINÁCH. Teraz ste si to skúsil na vlastnej koži. Veril ste "SVOJIM"!Je to tam riadna sebranka falošných ľudí, zlodejov,pokrytcov...Nedajte sa! Ale nedajte sa ani kúpiť! Veď vodu kážu a víno pijú a konajú "KAM VIETOR TAM PLÁŠŤ" A keď vtáčka chytajú pekne mu spievajú. Takže pán MATOVIČ "VYDRŽAŤ"! Kúpiť sa nedám.

13:06:10 - otázka od: Albert Dobrý deň. V tomto štáte stačí, aby poslanci alebo papaláši prepísali majetok na manželku alebo deti a potom sa robia, že nič nevlastnia. Prečo sa v takýchto prípadoch neskúma majetok spoločne a nezisťuje sa, kde na to zobrali peniaze? Ďakujem Tak by to malo byť, jasné. Možno viete, možno nie, aj ja som sa vzdal celého môjho majetku v prospech mojej ženy a mojich detí, len s malým rozdielom od papalášov - ja som to urobil štyri roky pred vstupom do politiky, kedy som o vstupe do nej ani nesníval.

13:06:59 - otázka od: Katarína Dobrý deň pán Matovič, nemám na Váš otázku, iba by som Vám chcela vyjadriť svoju podporu. Hoci svoje postoje a názory vyjadrujete zvláštnym spôsobom, vo svojej podstate máte vždy pravdu. Chcelo by to trocha diplomacie, inak fajn. Ja viem, že nie som klasický politik, ale mňa tá strojenosť fakt neláka. Takže ja ostanem radšej taký, aký som a nebudem sa zbytočne pretvarovať.

13:08:24 - otázka od: Irena Somotor Rozbil si vládu. Hanbi sa. Kľudne si založ stranu, nemáš šancu. Ľudia ťa majú plné zuby. Čau Keď myslíš. Ale ak sa vláda rozpadne, rozbili ju Bugár a jeho primitívna požiadavka na moje vylúčenie z koalície.

13:09:17 - otázka od: Rado Este vas bavi to saskovanie v parlamente. SaSkovanie už nie, ale šaškovanie áno.

13:11:19 - otázka od: Martin Pán Matovič, mám na Vás dve otázky. Prvá znie: nie je Vaše výhadzov z SaS len dákým politickým ťahom z vašej strany (napr. chceli ste sa zbaviť p. Sulíka, pretože Vám jeho politika nepasovala)? A otázka č.2 Pred niekoľkými dňami som sledoval diskusnú reláciu na Markíze, ktorej ste sa zúčastnili spolu s A. Belousovovou. V niektorých systuáciách som si pripadal, akoby ste si k sebe hľadali cestu, pretože ste jej vo veľa veciach dosť tak lichotili. Až mi to na koaličného poslanca bolo dosť také čudné a moc mi to nepasovalo neplánujete spolu s A. Belousovovou v budúcnosti založiť spoločnú politickú stranu? K Dáme Anne - lichotil som jej tak svojsky. Možno niekto to nepochopil, ale ja to mám tak rád. Povedal som jej napríklad, že si myslím, že nekradla, ale hneď za tým som povedal, že tým, že kryla zlodejiny, páchala v podstate to isté. Na prvý pohľad sa to môže zdať ako lichotenie, na druhý už nie.

13:13:39 - otázka od: Igor Vy Ficovi nesiahate ani po clenky. Neviem ako ste sa tam zobrali v tom parlamente, myslim tym SAS vasa politika je najhlupsia a uz dlhe roky taka vymyslena strana nebola. Nenadavat na Fica, ale Fica treba podporovat je to najlepsi politik na Slovensku. Ak myslíte na SaS, obráťte sa na SaS. Ja som už nezávislý :) K Ficovi - Dobrému politikovi záleží na ľuďoch, nie na kšeftoch pre svojich sponzorov. Fico je geniálny rečník a manipulátor.

13:14:36 - otázka od: peťo Ahoj Igor, Fico svojho času povedal, že vy chlapci z poslaneckého klubu SaS obľubujete kokaínové večierky a potom nemáte celkom čisté hlavy na uvažovanie. Nemyslím, že by si Róbert dovolil vypustiť do éteru takéto obvinenie, keby ho nemal overené a podložené, ako je to teda s tým koksom Igor, hm? Hoci ma SaS-ka podrazila, zastanem sa ich. Nemal som žiadnu príležitosť, kde by sa Ficove ohováranie potvrdilo.

13:15:58 - otázka od: jana Všetci sme obyčajní ľudia. Nemyslíte si že ste neobyčajne primitívny??? Nechcem žiť v KOCÚRKOVE ktorému vládne debil! Ani ja.

13:15:58 - otázka od: Milli p. Matovič, mám na Vás len jednu otázku a pritom nechcem byť zlá, alebo zákerná: Zaujímalo by ma, či to všetko, čo robíte, robíte len preto, aby ste sa zvideteľnili, alebo to, čo robíte v parlamente myslíte aj "trochu" vážne ??? Môj subjektívny pocit je taký, že ste dobrý šoumen a darí sa vám od úplného začiatku pútať na seba pozornosť médií...:-)) Budem rád, ak niekedy v budúcnosti pochopíte, čo svojimi na prvý pohľad, priznávam, aj šoumenskými kúskami v skutočnosti sledujem.

13:16:50 - otázka od: Vlado Pán Matovič, necítite sa trápne? Nie, prečo? Robím si, čo chcem. Hovorím si, čo chcem. Politikom nastavujem zrkadlo a plným sľuby, ktoré som dal svojim voličom. Cítim sa fajn. Momentálne síce trošku podvedený zo strany koalície a hlavne z SaS.

13:17:35 - otázka od: dodo Dobrý deň, prečo je Váš názor na homosexualitu taký vyhranený? Vyhranený? Len pomenovávam fakty pravým menom. Homosexualita je pre mňa rovnaké vybočenie z normálu ako každá iná úchylka.

13:18:53 - otázka od: Viktor Poláček Pan Matovic mam pocit ze cas zalozit stranu nez. nieco ako VOX POPULI. Ved nie je mozne aby sa niekto vyhovaral na politicku zodpovednost.To dokedy chcu zakonodarci klamat svojich volicov.Co Vy na to odpoviete ? Dakujem Polaček Evidentne iná cesta nebude, lebo kapry si samy svoj rybníček nevypustia.

13:19:42 - otázka od: Majka Pán Matovič, súdiac z vášho vystupovania na verejnosti, som z vás nadobudla dojem, že ste hrubý a vulgárny človek, riešiaci problémy radšej hrubou silou v štýle IV. cenovej skupiny, než inteligentným dialógom.. mýlim sa snáď? Skúste zájsť k očnému.

13:20:26 - otázka od: Pavol Noskovič je to správne keď predčasný dôchodca nemôže pracovať a brať dôchodok,ale výsluhový dôchodca može pracovať môže brať aj podporu v nezamestnanosti a pritom je aj v dozornej rade. Nie je to správne, nie je to správne, nie je to správne.

13:21:53 - otázka od: vlad ...to že ten zákon neprešiel v parlamente je dobre, ale ten tvoj návrh bol zlý. Ak chcete niečo novelizovať, ta to urob tak, ako to chce koaliícia, s výnimkou že kto požiada o maďarské, tak automaticky by mal stratiť slovenské. Božechráň. Koalícia svojím návrhom umožňuje Orbánovi kupovať si nových občanov Maďarskej republiky na území Slovenskej republiky. To nedopustíme. Aj keď by sa koalícia mala triasť v základoch.

13:22:57 - otázka od: Majlo Cau igor, chutilo vinko? Sulík hocijaké víno nepije a keďže to boli jeho dve fľašky, tak chutilo. Ja som si dal 2 deci a keďže som od obeda nejedol, tak sa mi celkom aj v hlave zatočilo :)

13:23:36 - otázka od: Majlo Cau Igi, aku hudbu pocuvas Čo príde. Mám rád Stinga.

13:24:29 - otázka od: Majlo Ahoj igor, kedy budes hovorit makko? Možno na druhém svete. Víš, já vyprávam tak, jak mi jazyk naróstol. Já sa nepretvarujem.

13:25:46 - otázka od: alexander Ako vnímaš ohlasy na svoje vystúpenie? Presvedčili ťa že sa oplatí konať v mene pravdy? Alebo banuješ, že si bol svojprávny? Za jeden deň mi pribudlo 300 priateľov na Facebooku. Myslím, že to hovorí samé za seba. Väčšina ľudí to vníma ako veľkú krivdu zo strany SaS. Nie je predsa možné, aby bol niekto vyhodený z koalície len za to, že hlasuje podľa svojho svedomia a vedomia. Presne tak, ako to od neho vyžaduje ústava.

13:26:30 - otázka od: Jaroslav Pán Matovič, koľko Vám tentokrát ponúkli za kolaps koalície? Zabezpećí Vás to do konca života? Ja som zabezpečený do konca života, lepšie povedané, kým budem doma poslúchať, a aj preto som nepodplatiteľný.

13:28:09 - otázka od: 100%4% pán Matovič priznám sa, že pre nás gayov ste sexuálne dosť zaujímavý typ... skúšali ste niekedy pohlavný styk s mužom, alebo niečo podobné z princípu odsudzujete? Ako som už povedal, pre mňa je homosexualita rovnaké vybočenie z normálu ako ktorákoľvek iná úchylka. A takto úchylný som nebol a ani netúžim byť.

13:28:29 - otázka od: Viera Co bude teraz nasledovat?Nemam z Vas teraz dobry pocit,hoci som Vam stale fandila... Nebojte sa.

13:30:31 - otázka od: Kiko dobry den.. nedavno som zachytil, ze ste uzavreli spojenectvo s kontroverznym aktivistom Alojzom Hlinom a chcete spolocne s nim zalozit novy politicky subjekt... co si od tejto spoluprace slubujete, ci snad ide len o Hlinove peniaze a crtajuca sa moznost toho, ze novu stranu financne podpori? Keci, keci, keci. Ak Lojzo Hlina získa dôveru ľudí, ja mu nebudem brániť v tom, aby kandidoval medzi nezávislými. Nič viac, nič menej. Žiadne spojenectvo som s ním neuzavrel, ani s nikým iným.

13:31:04 - otázka od: valeria lenova aspon jeden poslanec sa neboji a nehanbi sa za to a stoji si za svojim slovom drzim vam palce a nebojte sa povedat pravdu Ďakujem.

13:32:25 - otázka od: Beata je o vás všeobecne známe, že si ľúbite vypiť... aký druh alkoholu máte najviac v obľube? :))))) Ak považujete pohár šampusu na Nový rok, pri oslavách narodenín, menín a podobne za prílišné pitie, tak potom áno.

13:33:23 - otázka od: Denisa Ste fakt super. Keby nebola Vás tak je v tej politeke nuda. Nedajte sa. Myslím, že politiku robím zaujímavejšiu pre ľudí. Trochu treba tých suchárov popreháňať a získať ľudí, aby sa zaujímali o veci verejné.

13:35:16 - otázka od: Richard Galbavy Hallo pan Matovic, konecne nieco ine, niekto iny, ine myslenie. Kompliment, ale skoda len ze nereagujete na mail. Napisal som Vam, ze by som Vas rad stretol osobne, ale nedostal som ani len - obycajnu odpoved! Skoda, pretoze nezijem na SVK. Pekny den a vela uspechov z Hamburgu, Richard Galbavy Prepáčte, nestíham. Mám niekoľkotisíc nezodpovedaných e-mailov, ktoré si sám sebe sľubujem, že na ne odpoviem.

13:38:35 - otázka od: chorawrana výborne Igor dal si šach!!teraz daj mat!!:)) šecko bude, v správny čas. Ďakujem všetkým vám, mám vás rád, aj keď ma niektorí radi nemáte, mne to nevadí, ja vás raz presvedčím. Prepáčte, že som nestihol zodpovedať všetky otázky, ale asi sme urobili rekord, lebo celkovo tu svieti 1403 otázok a z nich som stihol zodpovedať iba 56. Dík za pochop. Dovi dopo ;)))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu