Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Umierajúcu ženu na chodníku mali okradnúť cyklisti!

Lindsay Plumbová Zobraziť galériu (3)
Lindsay Plumbová

MANCHESTER - Bezočivosť dvoch cyklistov z anglického Manchestru zašla priďaleko. Keď jednej noci prechádzali okolo bezvládnej ženy ležiacej na chodníku, namiesto toho, aby jej pomohli, ju okradli!

Lindsay Plumbovej (47) sa urobili nevoľno po tom, ako opustila hostinec, ktorý navštívila spolu so svojím manželom. Bol to práve on, kto našiel Lindsay ležať v bezvedomí v jednej z uličiek neďaleko ich bydiska. 

Polícia sa domnieva, že Lindsay sa krátko predtým stala obeťou lúpeže dvoch cyklistov, ktorí išli okolo. Zábery z pouličných kamier totiž ukazujú, ako sa muži priblížili k žene a potom v jej tesnej blízkosti zastavili. O krátku chvíľu nato odchádzajú preč, pravdepodobne aj s kabelkou obete, v ktorej mala mobilný telefón a ďalšie osobné veci.

Detektív Frank Morris sa teraz snaží zistiť totožnosť údajných páchateľov. "Chcem počuť od nich, čo sa naozaj stalo. Veľmi by ma šokovalo, keby sa potvrdila teória, že umierajúcej žene neposkytli pomoc, ale zneužili jej bezmocnosť pre svoj vlastný úžitok," uviedol. V pitevnej správe stojí, že Plumbová zomrela prirodzenou smrťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu