Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Otec splodil so znásilňovanou dcérou 10 detí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

BUENOS AIRES - Argentínska polícia zadržala v provincii Santa Fe muža, ktorý po tri desaťročia znásilňoval a bil vlastnú dcéru a splodil s ňou celkove desať detí. Informovala o tom včera spravodajská stanica CNN.

Dialo sa tak od 13. roku obete, ktorej meno, podobne ako meno dôvodne podozrivého, miestna justícia zatiaľ zakázala zverejniť. Testy DNA už potvrdili, že otcom potomkov vo veku 7-27 rokov je vlastne ich starý otec. Prvorodené z detí sa po tom, čo sa dozvedelo o svojom pôvode, rozhodlo pre samovraždu.

Podľa vyšetrujúceho sudcu Virgilia Paluda je tento prípad ešte vážnejší než rakúska kauza "monštra z Amstettenu" Josefa Fritzla, ktorá šokovala svet v apríli 2008.

V Argentíne ide už o druhý prípad dlhoročného incestu, ktorý tam objavili v tomto roku. V prvom prípade išlo o 60-ročného muža z provincie Córdoba, ktorý mal počas uplynulých dvoch desaťročí splodiť šesť detí s vlastnou dcérou.

Ako vyplýva z informácií periodika La Voz del Interior, obeť sexuálneho zneužívania, ktorá má v súčasnosti 34 rokov, ohlásila otcovo vyčíňanie až po tom, čo sa násilník zameral aj na jednu z ich spoločných dcér.

Podľa vlastných slov otehotnela obeť zneužívania po prvý raz už v 14 rokoch, postupne dala život šiestim deťom a tri ďalšie potratila po tom, čo ju otec zmlátil.

Už v máji 2009 bola argentínska verejnosť zase konfrontovaná s podobným prípadom z provincie Mendoza, kde zadržali otca, ktorý s vlastnou dcérou splodil sedem detí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu