Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Súdia otca, dcéru mal znásilniť viac ako 160 krát!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

GRAZ - V rakúskom Grazi včera popoludní odročili proces so 45-ročným vodičom kamiónu, ktorý mal v priebehu siedmich rokov viac ako 160-krát znásilniť vlastnú dcéru.

Obžalovaný na súde, ktorý konanie odročil s cieľom prizvať ďalších svedkov, vinu poprel.

Martýrium obete sa podľa prokuratúry začalo v roku 2003, keď sa otec stále častejšie a intenzívnejšie začal zaujímať o svoju dcéru. K prvému znásilneniu došlo podľa žaloby v čase, keď malo dievča 12 rokov a zostalo s otcom doma samé. Vtedy páchateľ napokon čin prerušil kvôli kriku a plaču dievčaťa.

Dievča sa potom pokúšalo vyhýbať 45-ročnému rodákovi z Bosny a Hercegoviny, avšak pri cestách do jeho vlasti mu bola vydané napospas. Skúšalo sa síce brániť, fyzicky však na to nemalo predpoklady. Páchateľ navyše dcéru zastrašoval, uviedla prokurátorka Elisabeth Gasserová.

K trestnému oznámeniu sa dievča, ktoré po 160. znásilnení ich počet už prestala rátať, napokon odhodlalo až v situácii, keď malo už priateľa a žiarlivostné scény jej otca sa stali pre ňu neznesiteľnými.

Obhajoba postavila svoju argumentáciu na tvrdení, že obžalovaný miluje svoju dcéru nadovšetko a nežné dotyky predstavovali normálny vzťah medzi otcom a dcérou. K pohlavnému styku medzi dvojicou vraj nikdy nedošlo. Jestvujú vraj aj svedkovia, ktorí môžu potvrdiť, že k nemu nedošlo ani v Bosne a Hercegovine, tí však nemohli vypovedať, pretože nedostali rakúske vízum.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu