Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerka po zázračnom schudnutí opať váži 216 kíl!

Georgia Davis Zobraziť galériu (2)
Georgia Davis

LONDÝN/BRATISLAVA - Tínedžerka Georgia Davis ohromila Angličanov, keď sa zbavila polovice svojej váhy na odtučňovacom pobyte v USA. Smrteľne obézna dievčina však opäť získala titul "najtučnejší tínedžer Británie", keď počas 16 mesiacov pribrala vyše 110 kíl!

Georgia (17) pribrala, keď sa začala prejedať po smrti otca a bola obeťou šikany v škole. "Jedla som pre útechu a potom som sa cítila ešte horšie, tak som jedla znova," opísalo svoje problémy dievča.

V auguste 2008 210-kilovej Georgii lekári povedali, že buď schudne, alebo zomrie. Popichli ju do akcie a tínedžerka sa zúčastnila deväťmesačného odtučňovacieho pobytu v Severnej Karolíne. Tréneri aj psychológovia ju povzbudzovali, aby každý deň prešla 10 tisíc krokov. Zúfalá študentka z Južného Walesu, ktorá meria 168 cm, schudla 115 kíl.

Do Anglicka sa vrátila v júni 2009, aby sa mohla starať o matku (55) so srdcovou vadou. V tom čase energická študentka verila vo svoj úspech a zaviazala sa, že schudne ďalších 40 kíl. "Zvykla som sa na seba pozrieť do zrkadla a rozplakať sa. Áno, mám sa rada. Páči sa mi moja tvár a aké mám telo,... Mám pocit, že môžem dosiahnuť čokoľvek," tešila sa v rozhovore pre televíziu.

Georgine predstavy sa však nenaplnili. "Začala som jesť lacné, nezdravé jedlo, aké som jedla predtým" povedala pre denník Daily Star. "Chcem byť opäť štíhla a bolo to hrozné, keď som si uvedomila, že mám 216 kíl," uviedla.

Dievčina sa usilovne bráni pred obvineniami, že je lenivá, aj keď pripúšťa, že pribranie na váhe je jej chyba. V tábore bola v kontrolovanom prostredí, kde zjedla 1500 kalórií denne. Avšak, doma sa cítila izolovaná, keď ani rodina, ani jej priatelia nemuseli dodržiavať stravovací plán.

Georgia chce ďalšiu pomoc a podľa nej sa jej problém nijako nelíši od závislosti na alkohole alebo drogách. "Viem, že sa opäť možem prejesť na smrť, ale momentálne tomu nedokážem čeliť," konštatovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu