Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najatý vrah v Prahe omylom zavraždil nevinného!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Údajný boss mafie z bývalého Sovietskeho zväzu si mal objednať vraždu svojho známeho, arménskeho podnikateľa. Najatý vrah však v Prahe omylom usmrtil iného!

Nevinnou obeťou sa stal v roku 2007 vodič stávkovej spoločnosti Sazka. Vrah sa však "nepoučil", v centre Prahy neskôr dobodal ďalšieho človeka.

Andranik Soghojan, udajný objednávateľ vraždy, mal v prenasledovaní Arména pokračovať aj ďalej. Pomáhať mu mali ďalší muži. Soghojan je podľa obžaloby jeden z dôležitých bossov zločineckých skupín z krajín bývalého Sovietskeho zväzu.

V kauze dnes vynesie verdikt mestský súd v Prahe. Štátny zástupca navrhol uložiť Soghojanovi výnimočný trest pri hranici 25 rokov väzenia, jeho spoločníkom tresty medzi 12 a 22 rokmi.

Soghojan označil obžalobu za nepravdivú, s arménskym podnikateľom vraj boli priatelia. Advokáti všetkých obvinených spochybnili dôveryhodnosť kľúčového svedka obžaloby a uviedli, že vina ich klientov nebola preukázaná. Navrhli tak trestnému senátu, aby ich klientov spod obžaloby oslobodil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu