Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Na narodeniny jej zistili rakovinu, o 2 týždne zomrela!

Kellyann Jobsonová zomrela deň predtým, ako mala začať s chemoterapiou
Kellyann Jobsonová zomrela deň predtým, ako mala začať s chemoterapiou

NEWCASTLE - Až nečakane rýchly priebeh choroby s tragickým koncom čakal na mladú Angličanku, ktorej minulý mesiac diagnostikovali rakovinu. Od oznámenia strašnej správy po ženinu smrť totiž uplynulo len šestnásť dní!

Kellyann Jobsonová bola ešte donedávna mladá žena plná života a s veľkými plánmi do budúcnosti. Všetko sa však zmenilo po tom, ako jej lekári práve v deň jej 24. narodenín oznámili hrozivú diagnózu - Kelly trpela Hodgkinovým lymfómom, čiže rakovinou lymfatického systému.

Mladá žena sa však nevzdávala a svojich blízkych neustále uisťovala v tom, že sa do Vianoc uzdraví. Nedožila sa však ani začiatku chemoterapie, ktorú mala podstúpiť práve v týchto dňoch. Jej smrť je o to šokujúcejšia, že jej doktori dávali veľké šance na uzdravenie.

"S Kellyann sme o chorobe žartovali. Vraj iní dostávajú na narodeniny čokoládu a kvety a ona dostala rakovinu," povedala Kellyannina matka."Povedali nám, že je to liečiteľné, a preto sme všetci dúfali, že sa čoskoro uzdraví. Na náš veľký žiaľ sa však stal pravý opak," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu