Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zavraždil prostitútku, pokúsil sa znásilniť ďalšie dve ženy

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Zavraždil prostitútku a pokúsil sa o znásilnenie ďalších dvoch dievčat. Svoje obete škrtil a bil, až kým nestratili vedomie! Václav Schneider je podľa znalcov sexuálnym agresorom so sadistickymi rysmi.

Schneider podľa verdiktu mestského súdu, ktorý mu v auguste neprávoplatne vymeral 25 rokov väzenia, vlani v novembri zavraždil prostitútku (28), ktorú si objednal do svojho bytu v Prahe.

Po súloži ju údajne zaškrtil a okradol. Jej telo potom údajne nechal ležať vedľa postele, na ktorej po čine zaspal. Ráno potom mŕtvolu podľa verdiktu zahádzal oblečením a odišiel do práce. Na polícii neskôr uviedol, že si nepamätá, prečo ženu usmrtil - bol vraj opitý.

Senát uznal Schneidera vinným aj z toho, že vlani napadol ďalšie dve dievčatá - v auguste študentku (24), ktorá sa vracala z brigády na diskotéke, začiatkom novembra potom rovnako starú Rusku zamestnanú v striptízovom klube.

Obe ženy podľa prvostupňového rozhodnutia škrtil a bil, kým nestratili vedomie. Po neúspešnom pokuse o pohlavný styk ich vraj okradol a ušiel. Policajtom k napadnutím povedal, že "sa to asi stalo", ale že si kvôli opitosti nepamätá podrobnosti.

Schneiderovým prípadom sa teraz zaoberá vrchný súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu