Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Otca po kolapse zachránila trojročná dcérka!

Alesaundra Tafoyová
Alesaundra Tafoyová

MANTECA - Udatnosť a rozvaha malých detí je niekedy oveľa väčšia ako u dospelého človeka. Svedčí o tom aj najnovší prípad, ktorý sa odohral v Kalifornii, kde tamojšie dievčatko zachránilo život svojmu otcovi tým, že mu došlo pre pomoc na požiarnu stanicu.

Malá Alesaundra Tafoyová sedela v obývacej izbe, keď odrazu pochytila jej otca Franka nevoľnosť a chvíľu nato skolaboval. Dievčatko však nepodľahlo panike a vybralo sa hľadať pomoc na miesto, o ktorom jej rodičia v minulosti už niekoľkokrát rozprávali. Tým bola neďaleká požiarna stanica, ktorá sa nachádza dva bloky od domu Tafoyovcov.

"Robím tu už dvadsať rokov, ale ešte nikdy sa mi nestalo, že by sem prišlo trojročné dieťa," povedal kapitán požiarneho zboru Robert Villalovoz, ktorý bol dievčatkiným rozvážnym počínaním doslova šokovaný. "Alesaundra nás doviedla až k nej domov, kde sme našli jej otca, ako bezvládne leží na zemi."

Ten potreboval okamžitú zdravotnú pomoc, pretože sa nechtiac predávkoval nevhodnou kombináciou liekov. Dcérka mu tak vďaka včasnej pomoci s najväčšou pravdepodobnosťou zachránila život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu