Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nestihol zabrzdiť a vpálil do stáda oviec!

Policajti prikrývajú mŕtve telá oviec
Policajti prikrývajú mŕtve telá oviec

SKOJPE - K veľmi bizardnej nehode došlo pred pár dňami na východe Macedónska, pri ktorej zahynuli viac ako tri desiatky oviec. Stádo zvierat totiž prechádzalo cez diaľnicu, na ktorej sa v tom čase rútil bezohľadný vodič, ktorý už nestihol spomaliť.

Pod kolesami jeho auta skončilo najmenej 60 oviec, z ktorých polovica bola na mieste mŕtva. Ďalších približne tridsať utrpelo zranenia. Pastier oviec Dejanco Mihajlovski sa ešte doteraz spamätáva z hrôzostrašného zážitku. 

"Auto vrazilo v plnej rýchlosti do stáda a niektoré ovce zo sebou ťahalo ešte dobrých sto metrov. Všade naokolo bolo plno krvi, zlomených ovčích končatín a rozbitých hláv, vyzeralo to ako na bitúnku," povedal Dejanco po nehode.

53-ročného vodiča auta, ktorý pri nehode neutrpel žiadne zranenia, polícia vyšetruje kvôli neprimeranej rýchlosti. Obvineniu sa však pravdepodobne nevyhne ani pastier oviec, ktorý zvieratá prevádzal cez cestu.

Hodnotu uhynutých oviec stanovili na približne 3500 eur. Na tom istom úseku cesty pritom len za posledné dva týždne prišli o život piati ľudia.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu