Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pri nahánačke sa zrazili dve policajné autá, páchateľ utiekol

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Na križovatke v Prahe-Holešoviciach sa včera večer zrazili dve policajné autá. Obe sa zapnutými majáčikom prenasledovali automobil, ktorý jednej z hliadok pri kontrole ušiel. Jedno z policajných vozidiel skončilo po kolízii na streche, vodičovi prenasledovaného auta sa podarilo ujsť. Pri nehode nikto neutrpel vážnejšie zranenie, informoval server iDnes.cz.

Nehoda sa stala o 21:10 na križovatke Plynárne a Argentínskej ulice. "Jedna z hliadok krátko pred tým chcela skontrolovať vodiča prechádzajúceho automobilu, ten jej ale ušiel. Hliadka sa za ním vydala a privolala posily, dva policajné vozy sa ale pri prenasledovaní zrazili," opísala zrážku hovorkyňa pražskej polície Eva Miklíková.

Podľa nej jedno z policajných áut prechádzalo Argentínskou ulicou a na križovatke s Plynárne sa dostalo do protismeru. V tej chvíli do neho zozadu narazilo druhé policajné auto a prevrátil ho na strechu.

Vodiča, ktorého policajti prenasledovali, sa medzitým podarilo zmiznúť. "Žiadne z ďalších hliadok sa ho už nepodarilo dobehnúť," doplnila Miklíková.

V havarovaných autách sedelo päť policajtov, žiadny z nich neutrpel vážnejšie zranenie. "Zdravotnici ich ale preventívne odviezli do nemocnice Na Františku," povedala Miklíková.

Kolízie podľa serveru nijako vážnejšie nenarušila prevádzku. Križovatkou bez problémov prechádzali aj električky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu