Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Deti priviazala o posteľ a utýrala takmer na smrť

Dvojica deti bila a nedávala im jesť ani piť
Dvojica deti bila a nedávala im jesť ani piť

SANTA ANA - Nezvyčajným spôsobom prejavovala materinskú lásku žena z južnej Kalifornie. Spolu so svojím priateľom ubila a takmer vyhladovela na smrť svojich dvoch synov.

Matku, akou donedávna bola Cheryl Ann Stuartová (25), by si prial asi málokto. Polícia v jej dome totiž minulý týždeň našla synov vo veku dva a päť rokov, vyhladovených, dehydratovaných a ubitých takmer na smrť.

Chlapci mali početné modriny a pomliaždeniny a cez vychudnuté telá sa jasne črtali obrysy rebier. Žena ich naviac pripútala k posteli, aby nemohli počas jej spánku ujsť. Stuartová na polícii uviedla, že deťom, najmä mladšiemu synovi, nepodávala tekutiny preto, aby neomočil posteľnú bielizeň a aby sa naučil chodiť na nočník.

Podľa brata obvinenej však za všetko môže jej priateľ Mario Alberto Colin (31), ktorý ju údajne zmanipuloval. "Moja sestra nie je monštrum, jednoducho sa dala dokopy s nesprávnou osobou a nevedela, ako vzťah ukončiť," povedal Randy Stuart.

Dvojica sa momentálne nachádza vo väzbe, kde čelí obvineniu z úmyselného týrania dieťaťa. Kauciu sudca stanovil na 250 tisíc dolárov, pričom prihliadal na závažnosť trestného činu. Chlapci sa momentálne zotavujú v miestnej nemocnici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu