Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chlapca umučili na smrť: Kladivom a dlátom mu spôsobili 101 zranení!

Kirstyho utýrali na smrť Zobraziť galériu (7)
Kirstyho utýrali na smrť (Zdroj: Metropolitan Police)

LONDÝN - Súd v anglickej metropole uznal istý pár vinným z vraždy. Dvojica pri vyháňaní diabla umučila pätnásťročného chlapca, a to mimoriadne krutým spôsobom.

Eric Bikubi a Magalie Bamuová, obaja z Demokratickej republiky Kongo, v decembri 2010 trýznili mladšieho brata ženy Kristyho Bamu. Ten sa počas procesu vyháňania diabla nakoniec na Štedrý deň utopil vo vani.

Kristy a jeho dvaja súrodenci prišli k dvojici na návštevu z Paríža. Bikubi ich obvinil, že do domu zavliekli čarodejníctvo. Všetkých troch zbil a potom útoky spolu so svojou kumpánkou nasmerovali len na spomínaného chlapca. Počas troch dní tak utrpel 101 rôznych zranení nožom, železnou tyčou, kliešťami, kladivom a dlátom.

Bikubi sa k činu priznal. Jeho právnik tvrdil, že bol v čase vraždy duševne chorý. Ako dôkaz predložil sken jeho mozgu, na ktorom sú vidieť lézie.

Podľa hlavnej žalobkyne Jenny Hopkinsovej však Bikubi "vedel, čo robí". "Jeho činy neboli ničím iným ako mučením a na obeti sa dopustil násilia nepredstaviteľného rozsahu," povedala. Jeho partnerka Magalie Bamuová podľa súdu konala z vlastnej vôle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu