Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Opitá dcéra údajne dobodala otca, mala 2,55 promile

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

OTROKOVICE - V noci na utorok sa stala v Otrokoviciach vražda. Dcéra (44) údajne dobodala v malom byte svojho otca (†75). Jej verziu tragédie polícia zatiaľ nepozná, vypočuje ju, až keď žena úplne vytriezvie. Podozrivej, ktorá zatiaľ nebola trestaná, hrozí za vraždu desať až 18 rokov.

Policajti v súčasnosti vyhodnocujú stopy z miesta činu a čakajú na výsledky súdnej pitvy zavraždeného. Na ďalšie informácie zatiaľ uvalili embargo. Podľa informácii boli na príčine útoku nezhody medzi otcom a dcérou, ktorá ho pri hádke v opitosti bodla dlhým kuchynským nožom do srdca.

Podobný prípad sa stal vlani v Starom Městě na Slovácku. Mladá žena (23) vtedy bodla do krku svojho nevlastného otca. V júni na ňu čaká súd. Podľa polície žena napadla svojho otčima v rodinnom dome potom, ako sa spolu s ďalšími ľuďmi vrátili z krčmy. Obaja mali byť opití.

Tento rok sa v Zlínskom kraji stalo doteraz päť vrážd či pokusov o ne. V januári údajne napadol muž (20) z Rožnova pod Radhoštěm v byte svoju matku kladivom. Žena útok prežila.

Vo februári muž (40) z Uherského Ostrohu mal zadusiť svoju starú mamu (†80) a potom založiť požiar, aby čin zakryl. Z domu si mal odniesť peniaze a cennosti za asi 100 tisíc českých korún.

V polovici marca v Otrokoviciach podľa polície uškrtil muž (54) v byte svoju o šesť rokov mladšiu manželku. Na konci apríla muž (45) z okresu Valašské Klobouky mal zaútočiť so sekerou v byte vo Vsetíne na muža (29). Napadnutý útok s pomocou svojej družky vykryl.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu