Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík v Turičkách dobodal matku, brat mu rozbil lebku

Matku dobodal kuchynským nožom. Zobraziť galériu (2)
Matku dobodal kuchynským nožom.

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Rodinná tragédia včera otriasla obcou Turičky v okrese Poltár. Michal (27) tu kuchynským nožom dobodal vlastnú matku. Motív činu, ktorý sa stal v sobotu večer, zatiaľ nie je neznámy. Špekuluje sa však o Michalovej drogovej závislosti.

Polícia vinníka zadržala a prípad vyšetruje ako vraždu. Synov hrozný skutok nezostal bez odplaty, po vražde ho napadli brat s otcom a spôsobili mu vážne zranenia.

Ako pre topky povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková, polícii vraždu nahlásili okolo druhej ráno. "V Turičkách, blízko Cinobane zabil 27-ročný syn niekoľkými ranami nožom svoju 51-ročnú matku", uviedla. Bodnými ranami jej spôsobil vážne poranenia hrudníka, ktorým žena na mieste podľahla.

Ako poznamenala Vašková, polícia vinníka zadržala a vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin vraždy. "Páchateľ je však momentálne v nemocnici, kde ho strážia policajti," povedala. Pri tele mŕtvej matky ho našli brat s otcom. Brat mal vziať spravodlivosť do vlastných rúk, napadol matkovraha motykou a spôsobil mu vážne poranenie hlavy. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu