Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Žena do krvi týrala osemdesiatročného manžela

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Bleskovky.sk)

BRNO - Strážnici v Brne odhalili v nedeľu prípad osemdesiatročného týraného seniora. Našli ho u neho doma zbitého, krvácejúceho a trasúceho sa od strachu. Vypovedal, že ho jeho o rok mladšia manželka stĺkla, povedala hovorkyňa strážnikov Denisa Kapitančíková.

Hliadku privolali v noci na dnes do domu v Kneslovej ulici. Jeden z jeho obyvateľov sa sťažoval, že sa zo susedného bytu ozýva nárek. Začuli ho aj policajti.

Strážnici sa dožadovali vstupu do bytu. Jeho obyvateľka im odpovedala, že jej manžel len spadol, nič vážne sa mu nestalo a pomoc nepotrebuje. Nakoniec ale dvere otvorila.

Keď strážnici do bytu vstúpili, našli v kuchyni seniora, ktorý krvácal zo zranenia na čele a na pravom oku. Na predlaktí rúk mal podliatiny, ďalšie modriny mal aj na stehnách a bruchu, celý sa chvel a sťažoval sa, že ho manželka bije.

Hliadka sa od muža dozvedela, že k útoku použila elektrikársku lištu, ktorá ležala v chodbičke bytu a bola od krvi. "Striekance krvi boli po celej kuchyni, na stole, záclonách, okne a tiež chladničke. Sedemdesiatdeväťročná manželka mala stopy krvi na rukách. Seniorovi zavolali strážnici sanitku a prípad odovzdali republikovej polícii," dodala hovorkyňa. Seniorke hrozí stíhanie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu