Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

V striptízovom klube zamestnávali 14-ročnú

Striptízový klub, v ktorom neplnoleté dievča pracovalo
Striptízový klub, v ktorom neplnoleté dievča pracovalo

DETROIT - Manažéra striptízového klubu zatkli po tom, ako vo svojom podniku zamestnal štrnásťročné dievča.

Striptízový bar The All Star Topless Bar v americkom meste Detroit čelí obvineniam zo zamestnania maloletého dievčaťa, ktoré v klube pracovalo niekoľko mesiacov ako topless tanečnica. Dievča údajne použilo falošný preukaz totožnosti.

V noci, keď som ja spala, ona pracovala v klube," uviedla matka mladej striptérky. Dcéra jej pritom tvrdila, že prespávala u kamarátky.

"Matka mala s dievčaťom, ktoré je údajne mierne mentálne postihnuté, dlhodobé problémy. Keď zistila, že jej dcéra pracuje ako tanečnica v striptízovom bare, zavolala políciu," povedal náčelník polície Warren Evans.

Polícia zatkla manažéra klubu Andrewa Hutsona (31) a obvinila ho zo sexuálneho zneužívania dieťaťa. "Tancovala dve až tri noci týždenne počas posledných minimálne dvoch mesiacov, pričom za noc dostávala okolo 350 dolárov (cca 280 eur)," dodal Evans.

"Strážna služba pri dverách sa ma snažila presvedčiť, že moja dcéra tam nepracuje, tak som im ukázala jej školský preukaz. Nato sa ju vybrali hľadať a priviedli ju ku mne. Bola polonahá, na sebe mala iba malé kúsky oblečenia, v ktorom tancovala," povedala matka, ktorá si dcéru odviezla domov.

Klub je známy aj častými vzájomnými prestrelkami návštevníkov. Za posledných šesť rokov počas nich prišli o život traja ľudia a jedenásti utrpeli zranenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu