Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Žena s dcérkou údajne vyskočila z okna, muž viní úrady

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OLOMOUC - Otec dievčatka (†7), ktoré v Olomouci zomrelo so svojou matkou (†31) po páde z 13. poschodia, tvrdí, že za smrť dieťaťa môžu sociálne pracovníčky z magistrátu.

Dievčatko chcel údajne získať do starostlivosti a upozorňoval na psychické problémy svojej bývalej ženy. Úradníčky na to vôbec nereagovali. Informáciu priniesol server Sedmička.cz. Polícia zatiaľ vyšetrovanie príčin tragédie neskončila. Podľa jednej z verzií, matka dcéru vyhodila z balkóna paneláka a potom skočila za ňou.

Tragická udalosť sa stala v piatok 29. januára v popoludňajších hodinách na Heyrovského ulici v Olomouci. Žena sa vtedy so svojou dcérou zrútila z balkóna na 13. medziposchodí panelového domu. Záchranári na miesto nešťastia dorazili po niekoľkých minútach, dvojici už nemohli pomôcť.

Podľa otca by sa tragédia vôbec nemusela stať, keby sa pracovníčky sociálneho odboru na magistráte v Přerove o rodinu viac zaujímali. Že podal žiadosť o zverenie dieťaťa do starostlivosti, nevedela príslušná pracovníčka ani po pol roku. Pár rozviedli pred dvomi rokmi a žena sa už v minulosti vyhrážala samovraždou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu