Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pálil telo obete, jeho priateľku zatiaľ znásilňoval

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

OLOMOUC – Nevyliečiteľný sadista bol nebezpečný pre svoje okolie. Za znásilnenie a pokus už sedel štyri roky. Absolvoval sexuologickú liečbu aj protialkoholické liečenie. Mal pokračovať v ambulantnej liečbe, prestal však brať lieky a začal piť alkohol, čo jeho sexuálnu túžbu ešte umocnilo.

V utorok olomoucký súd potvrdil Radimovi Odehnalovi (40) doživotie za vraždu a znásilnenie. Najprv zavraždil muža (†32) a jeho telo pálil. Počas toho niekoľkokrát znásilnil priateľku (20) zavraždeného.

Tieto hrôzy spáchal minulý rok v marci v Brne. S mladým párom sa zoznámil v reštaurácii U piráta. Tam vypili niekoľko pív. Odtiaľ odišli k Odehnalovi. Ten dvojici ponúkol, že u neho môžu prespať.V noci však začal dávať dievčaťu sexuálne návrhy. Keď sa proti tomu jej partner ohradil, schytil vrah osemkilogramovú kovovú tyč, niekoľkokrát ho s ňou udrel a útok dokončil tým, že obeť dobodal dýkou. Šokované dievča okamžite spútal a prvýkrát znásilnil.

Aby sa zbavil tela, zapálil na dvore svojho rodinného domu oheň. Mŕtvolu rozrezal a postupne ju pálil. Dievča zatiaľ ležalo spútané s kolíkom v ústach v kôlni. Počas pálenie pozostatkov k nej Odehnal tri razy zašiel a brutálne ju znásilnil. Dievčaťu sa nakoniec predsa len podarilo ujsť a vraha onedlho policajti chytili.

Odehnal v priebehu celého prípravného konania i na súde stále mlčal. Doživotný rozsudok sudca okrem iného zdôvodnil aj neúspešnou sexuologickou liečbou. Prípadnej recidíve by mohla zabrániť kastrácia, tú ale Odehnal odmieta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu