Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sneženie spôsobuje problémy na cestách, žena ťažko zranená

Ilustračné foto
Ilustračné foto

VIEDEŇ/MNÍCHOV - Silné sneženie spôsobilo dnes značné dopravné problémy na severe Rakúska a východe Bavorska, teda v oblastiach susediacich so zaviatou Českou republikou. Nepriazeň počasia bola cez víkend osudná aj pre českú vodičku (44), ktorá v Rakúsku utrpela pri dopravnej nehode ťažké zranenia.

V oblasti severorakouského Hollabrunn dostala v sobotu podvečer vo fujavici šmyk miestna vodička (19), ktorá narazila do auta českej automobilistky. Češka predtým z auta vystúpila, pretože sama v nepohode uviazla, zastavila na kraji cesty a stála vedľa svojho auta. Protiidúca šoférka ju v šmyku zrazila a ťažko zranila. Ako uvádza miestna polícia, lekár, ktorý náhodou išiel okolo, Češku oživil a nechal odviezť do nemocnice v Hollabrunn.

Na juhu Nemecka v oblasti Bodamského jazera dnes ráno zahynul na ľadovci vodič (20), neďaleko Heidelbergu vo veľkej neprimeranej rýchlosti zahynul vodič, ktorý bol len o rok starší.

Silné sneženie premenilo na šmýkačky aj cesty na východe Bavorska Meteorológovia a policajti radia vodičom, aby radšej zostali doma.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu