Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tínedžerku väznili v byte a nútili k prostitúcii

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

OSTRAVA - Z obchodovania s ľuďmi a kupliarstva obvinili dvoch mužov (23 a 31 rokov) z Karvinska. Údajne nútili mladistvú dievčinu na poskytovanie sexuálnych služieb. Dievča im podľa polície zarobilo desiatky tisíc korún.

Dievčaťu sľúbili pohodlný život. Odviezli ho, schovali a zamkli v byte na území Karvinska, kde ju pod určitým psychickým a fyzickým nátlakom nútili k sexuálnym službám. Byt stále strážili. S oboma mužmi sa už dievča údajne poznalo z minulosti. Všetky peniaze, ktoré zarobilo, muselo odovzdať staršiemu mužovi, ktorý je považovaný za šéfa zatknutých.

Páchatelia podľa polície odviezli dievčinu do bytu po tom, čo opustila brány výchovného ústavu. Kriminalisti nechcú jej vek spresniť kvôli ochrane osobných údajov mladistvých osôb.

Dvojicu zatkli v polovici novembra. V prípade preukázania viny im hrozí trest od piatich do 12 rokov. Údajne kvôli zložitosti vyšetrovania mohli kriminalisti zverejniť informácie k prípadu až teraz. Muži boli robotníci a majú za sebou už kriminálnu minulosť. Teraz sú vo väzbe.

Mladá dievčina musela poskytovať sexuálne služby trom až štyrom klientom denne. Páchatelia ju držali v byte minimálne desať dní. Pre mužov mali pracovať aj ďalšie staršie ženy, ktoré im odovzdávali časť svojho zárobku. Väčšina z nich zrejme dobrovoľne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu