Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Berlusconiho rozvod: Žena chce 3,5 milióna mesačne!

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi (Zdroj: SITA)

RÍM – Nevery vyjdu talianskeho premiéra pekne draho. Jeho manželaka Veronika Lariová chce, aby jej po rozvode vyplatil 43 miliónov eur ročne. Každý mesiac by si tak polepšila o 3,5 milióna.

Uvedená suma vraj Lariovej (53) umožní udržať si súčasný životný štandard. Jej finančné nároky však premiérovi Berlusconimu pripadajú prehnané. Talianske noviny podľa APA napísali, že premiér ponúka svojej žene po rozvode mesačné príspevky 200 až 300 tisíc eur.

Bývalá herečka Lariová na súde povedala, že za rozpad manželstva nesie vinu jej muž. Tým sa skončili Berlusconiho nádeje na priateľský rozvod alebo aspoň rozvod na základe spoločnej dohody. Súčasťou súdneho konania je aj spôsob rozdelenia Berlusconiho mediálneho impéria medzi jeho päť detí. Matkou troch mladších detí Barbary, Eleonóry a Luigiho je Lariová. Dve staršie Marina a Piersilvio pochádzajú z prvého Berlusconiho manželstva.

Veronica Lariová bude vraj bojovať za spravodlivé rozdelenie majetku medzi všetky deti. Obáva sa totiž, že by Berlusconi zvýhodnil svojich starších potomkov, ktorí už rodinnú mediálnu spoločnosť čiastočne riadia. Lariová verejne oznámila svoj zámer rozviesť sa s Berlusconim na začiatku mája Ako dôvod svojho rozhodnutia uviedla Berlusconiho milostné aféry s mladými dievčatami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu