Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Žaluje letisko, vraj mu rozbilo manželstvo

ilustračné foto
ilustračné foto

SAN FRANCISCO - Hluk letiska v San Francisku je podľa muža (60) z Kalifornie natoľko silný, že mu pri pobyte v neďalekom dome spôsobil krach jeho manželstva. Teraz letisko žaluje za svoj zničený život a žiada odškodné 15 miliónov dolárov. Informovala o tom dnes agentúra DPA.

Stanley Hilton žije v Hillsboroughu v blízkosti sanfranciského letiska. Vo svojej žalobe tvrdí, že keď z dráhy štartujú lietadlá, znie to, ako keby padali bomby. Okrem letiska žaluje Hilton aj letecké spoločnosti, ako sú napríklad Lufthansa a Air France, ktoré ho využívajú, a predajcu nehnuteľností, ktorý mu v Hillsboroughu predal dom.

Hilton sa do domu nasťahoval so svojou rodinou v roku 2003. Nehnuteľnosť kúpil približne za 1,5 milióna dolárov. "S manželstvom to išlo hneď po nasťahovaní z kopca," tvrdí. Manželka ho vlani opustila po 13 rokoch spoločného života a s ich trojčatami sa odsťahovala preč.

Vo svojej žalobe označuje Hilton tiež hluk a škodlivé emisie z motorov lietadiel za príčiny jeho zdravotných ťažkostí a problémov v zamestnaní. Na súde sa chce zastupovať sám, je totiž právnik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu