Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Po rozvode chcel vyhodiť dom do vzduchu!

ŠTRBA – Muž (47) zo Štrby sa dozvedel, že žena dala žiadosť o rozvod. V byte v dvojposchodovom dome otvoril plyn a chcel všetko vyhodiť do vzduchu, aby žene nič nezostalo.

V pondelok popoludní prišiel domov. V dome je ďalších sedem bytov. Predohrou neuveriteľného hazardu s ľudskými životmi bola hádka zo ženou. Najprv na ňu vulgárne ziapal a vyhrážal sa jej, že ju zabije. Potom si to rozmyslel a mal podľa neho lepší plán. Vraj všetko radšej vyhodí do vzduchu, aby jej nič nezostalo.

Žena z bytu utiekla. Muž otvoril všetky plynové ventily. Celú hodinu nechal pustený plyn. Manželka sa našťastie vrátila, plyn zatvorila a vyvetrala byt.

Mužovi to ale nestačilo. Hneď ako žena znovu odišla, opäť plyn pustil. Zase ním plnil byt so zavretými oknami celú hodinu. Manželka sa našťastie opäť vrátila. Plyn zatvorila a všetko vyvetrala.

Do tretice sa celá situácia už neopakovala, lebo zasiahla polícia. Hazardéra s ľudskými životmi obvinila, dala do cely a tam čaká na väzbu. Za divoké riešenie manželských rozporov môže dostať 4 až 8 rokov. O prípade informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu