Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Berlusconi si objednal tridsať žien, aj na sex

Taliansky premiér Silvio Berlusconi
Taliansky premiér Silvio Berlusconi (Zdroj: SITA)

RÍM - Taliansky premiér Silvio Berlusconi si mal objednávať na párty vo svojej rímskej rezidencii a vo vile na Sardínii okolo 30 žien, ktoré pracovali ako "spoločníčky".

Talianskym vyšetrovateľom to prezradil podnikateľ Gianpaolo Tarantini, ktorý mal tieto služby pre premiéra sprostredkovávať, informuje denník La Stampa. Za každú zo "spoločníčok" Tarantini podľa vlastných slov zaplatil tisíc eur. Bola medzi nimi aj Patrizia D´Addariová, ktorej priznanie celú kauzu odštartovalo. Berlusconi o nej doteraz tvrdil, že ju nepozná a že je zrejme agentkou najatou opozíciou.

Ženy, ktoré sa zúčastnili na najmenej osemnástich celonočných párty v spoločnosti premiéra a jeho spoločníkov, mali v popise práce, že "v prípade potreby" im nebude vadiť ani sex, povedal vyšetrovateľom Tarantini.

Berlusconi sa už dlhé mesiace topí v sérii sexuálnych škandálov. Pre jeho náklonnosť k 18-ročnej modelke sa s ním rozhodla rozviesť manželka.

Taliansky premiér v pondelok vyhlásil, že škandály tohto druhu mu podľa jeho názoru vôbec neuberajú na popularite, pretože Taliani sa v ňom vidia a chceli by byť ako on.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu