Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zámoček na vidieku zažil sexuálne orgie!

(Zdroj: Jupiterimages)

LONDÝN - Značné prekvapenie zažil minulý víkend majiteľ zámočku na anglickom vidieku, ktorý prenajal aj s personálom istej holandskej spoločnosti. Namiesto bálu s maskami totiž zámok zažil sexuálne orgie ako vystrihnuté z filmu Eyes Wide Shut. "Povedať, že som bol šokovaný, je slabé slovo," uviedol pre denník The Independent majiteľ Grahame Bond.

Zámok Halswell House v grófstve Somerset obvykle prenajíma k obchodným konferenciám alebo exkluzívnym svadbám. Keď sa minulú sobotu začali k zámku schádzať luxusné autá a vystupovali z nich ľudia v maskách, predpokladal, že ide o nákladný maškarný bál.

Organizátor večierku oznámil pozvaným, že sú zakliati a potom o polnoci vyhlásil, že kliatbu je možné zrušiť bozkom, spomína Bond. Na to sa 350 účastníkov začalo venovať sexu. "Neveril som svojim očiam. Naraz sa to zmenilo na scény ako z Eyes Wide Shut," uviedol v narážke na film režiséra Stanleyho Kubricka, ktorý sčasti zachytáva orgie v maskách.

"Všade boli súložiace páry. Len na zábradlí som napočítal štyri," dodal Bond. Nepomohla ani polícia, ktorá mu oznámila, že ide o súkromnú akciu dobrovoľných dospelých účastníkov. Poslal teda domov dve mladé servírky, ale nechal bar otvorený až do tretej do rána.

Nič netušiaci Bond prenajal zámok za 9000 libier holandskej spoločnosti Little Sins, ktorá sa špecializuje na organizovanie swingers party pre bohatých klientov po celej Európe. Akcia v Halswell House bola ich prvým podnikom v Británii. "Boli sme hrozne naivní. Organizátori boli veľmi zdvorilí a uhladení. Možno sme mali spozornieť, keď chceli relaxačnú izbu s posteľami a hodvábom. Ale mysleli sme si, že chcú niečo v štýle Maroka, mätový čaj a tak," povzdychol si Bond.

Podľa neho boli hostia zjavne zámožní a pripomínali absolventov súkromných škôl. "Povedal som jednému žartom, že by som ho tipoval na sudcu najvyššieho súdu. Odpovedal mi: 'Nie ste ďaleko od pravdy'," dodal Bond.

V každom prípade hostia nerobili žiadne ďalšie problémy a vyčerpali sa do troch hodín ráno. "Nemali sme žiadne problémy a všetci išli rýchlo do postele. Väčšina z nich zostala v zámockých izbách, niekoľkí odišli autobusom do neďalekého motelu," dodal majiteľ zámku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu