Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Matka s deťmi spadla v Prahe pod metro

Pražské metro.
Pražské metro.

PRAHA – V pražskej stanici metra Anděl spadla včera večer pod súpravu metra matka s dvomi malými deťmi. Podľa polície žena chcela asi spáchať samovraždu.

Deti vyviazli bez zranení. Matka zranená je, ale nie je v nebezpečenstve ohrozenia života. Po žene a jej dvojmesačnej a trojročnej dcére pátrala polícia. Žena bola nezvestná od nedele. Odišla z domu v Prahe. Ich zmiznutie nahlásil manžel pred polnocou.

Záchranári dostali prvé hlásenie o 18. hod s tým, že pod kolesá metra spadlo niekoľko ľudí. Na miesto preto vyrazili štyri záchranné tímy. Deti, aj keď nezranené, odviezli tiež do nemocnice.

Spravodajca, ktorý bol zhodou okolností v súprave metra, pod ktorú matka s deťmi spadli, situáciu opisuje takto. Vlak začal pri vjazde do stanice trúbiť a prudko zabrzdil. Súprava sa zastavila v zhruba dvoch tretinách nástupišťa. Po nejakom čase vo vagónoch zhasli svetlá. Približne po piatich minútach cestujúci núdzovo otvorili dvere a vystúpili. Staničný rozhlas potom všetkých vyzval, aby stanicu opustili. Napriek tomu sa ľudia hrnuli zo zvedavosti na čelo súpravy, kde zostali stáť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu