Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obamove dievčatá navštívili londýnsky pub

Michelle Obama
Michelle Obama

LONDÝN - Manželka amerického prezidenta Michelle Obama zavítala súkromne do Londýna a počas krátkej návštevy s dcérami Maliou a Sashou si pochutnali na špecialitách v jednom z pubov v britskej metropole.

Prvá dáma Spojených štátov navštívila s deťmi Londýn po tom, ako sa pripojili k americkému prezidentovi Barackovi Obamovi na záver jeho cesty na Blízkom východe a v Európe. Ako dnes pre médiá uviedli zamestnanci pubu, 10-ročná Malia a 8-ročná Sasha si pochutnali na hranolčekoch a rybe.

V pondelok si Obamove dievčatá údajne pozreli Big Ben, potom zašli do pubu v blízkosti amerického veľvyslanectva. Ako uviedli zamestnanci, nevedeli, kto príde, keď miestnosť rezervovali pre 25 ľudí. "Nezmohli sme sa na slovo, keď vstúpili. Nemohla som tomu uveriť. Boli však všetky veľmi priateľské a usmievavé," povedala 24-ročná Cintia Pinto, ktorá obsluhovala Michelle Obama v pube Audley v londýnskej štvrti Mayfair.

"Dievčatá boli veľmi milé a zdvorilé. Poďakovali sa vždy, keď sme im niečo priniesli. Bola to naozaj pocta," dodala. Obamove dcéry si dali ľahké jedlo s rybou, Michelle Obama steak zo sviečkovej. Ako povedal manažér pubu John Gohery, "bolo to skutočné prekvapenie a potešenie. Boli tu už aj iní známi ľudia, ale nikdy nie na takejto úrovni."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu