Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Obchodník sa zľutoval, lupiča obdaroval bochníkom!

NEW YORK - Konfrontácia lupiča s bejzbalovou pálkou a obchodníka sa v americkom štáte New York skončila skutočne netradične. Majiteľ obchodu s potravinami mu zo súcitu daroval 40 dolárov a bochník chleba.

Ako napísala agentúra AP, Mohammad Sohail sa práve chystal zavrieť svoj obchod v Garden City. Vtom vstúpil dnu štyridsiatnik. Mal v ruke bejzbalovú pálku. Obchodník sa zohol a keď sa zdvihol spoza pultu, už na lúpežníka mieril s guľovnicou. Nakázal mužovi, aby pálku pustil na zem. V tej chvíli sa lupič rozplakal. Padol na kolená a prosil o odpustenie. Prišiel o prácu a nemá ako nakŕmiť rodinu.

„Bol to dospelý muž, ale plakal ako malé decko“, povedal Sohail. Z ľútosti nad jeho osudom mu obchodník daroval 40 dolárov a chlieb. Lúpežník mu ale musel sľúbiť, že už nikdy nebude kradnúť. Nakoniec si na znak dohody obaja potriasli rukami. Sohail chcel nešťastníkovi ešte podarovať mlieko, ale keď s ním prišiel, muž už zmizol.

Majiteľ obchodu síce po nevydarenej lúpeži zavolal na políciu a všetko oznámil. Odmietol však vzniesť obvinenie a to aj vtedy, ak muža náhodou chytia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu