Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Berlusconi: S maloletými dievčatami nechodím!

Veronica Lariová a Silvio Berlusconi
Veronica Lariová a Silvio Berlusconi (Zdroj: SITA)

RÍM - Taliansky premiér a mediálny magnát Silvio Berlusconi trvá na tom, že manželka sa mu musí verejne ospravedlniť za tvrdenie, že chodí s maloletými dievčatami! Veronica Lariová obvinila svojho manžela Berlusconiho zo záletov v tlači.

Súčasne oznámila, že po 30 rokoch manželstva má už dosť jeho správania sa k rodine aj jeho záľuby v mladých krásnych ženách a podáva žiadosť o rozvod. Berlusconi na to dnes reagoval nielen požiadavkou, aby sa za svoje výroky ospravedlnila, ale dal tiež najavo, že manželstvo s Lariovou "zrejme neprežije", píše list La Stampa

"Veronica sa musí verejne ospravedlniť - a nemyslím si, že to bude stačiť. Je to už tretíkrát, čo mi niečo podobného urobila uprostred volebnej kampane. To už je veľa," povedal Berlusconi denníku. Na otázku, či ich manželstvo prežije, odpovedal: "Tak to si nemyslím. A neviem, či tentoraz vôbec budem chcieť, aby prežilo."

Zdôraznil, že sa nedopustil ničoho zlého, keď sa zúčastnil na oslavách 18. narodenín svojej známej. Podľa neho manželka príliš podlieha skresleným informáciám, ktoré o ňom prinášajú talianska médiá. "Veronica uverila mnohým nesprávnych vecí, ktoré o mne tlač napísala," vyhlásil.

Podľa denníka Berlusconi naznačil, že už celú záležitosť v súvislosti s jeho manželstvom postúpil svojim právnikom. Premiér má za to, že výroky Lariovej dokonca môžu poslúžiť ako podklad k "súdnemu kroku". "Aby som pravdu povedal, mohli byť dokonca naplnené podmienky týkajúce ohovárania. Lepšie ale bude nechať to plávať," dodal Berlusconi.

Rozpory medzi Berlusconim a Lariovou vypukli pred verejnosťou naplno minulý týždeň. Bývalá herečka Lariová (52) poslala talianskym novinám otvorený list, v ktorom svojho manžela (72) obvinila, že do nadchádzajúcich európskych volieb presadzuje za svoju stranu ako kandidátky mladé krásne ženy, ale bez politických skúseností.

Posledná kvapku ale pridala sporu medzi Lariovou a Berlusconim informáciou, že jej manžel sa zúčastnil na narodeninových oslavách osemnásťročnej dcéry jedného zo svojich obchodných spoločníkov. Noviny napísali, že ide o televíznu hviezdičku z Neapola, ktorá hovorí Berlusconimu "ocko" a "deduško". Ako darček jej Berlusconi údajne dal zlatý náramok vysádzaný diamantmi. "To už je príliš. Nemôžem zostať s mužom, ktorý dvorí neplnoletým dievčatám," povedala Lariová denníku la Repubblica. Tým skôr, že Berlusconi sa neprišiel ani ukázať, keď 18. narodeniny oslavovalajeho vlastná dcéra, dodala.

Berlusconi a Lariová sa spoznali v roku 1980 a vzali sa o desať rokov neskôr, keď sa Berlusconi rozviedol. Majú spolu tri deti vo veku 20 až 24 rokov. Noviny poukazujú na fakt, že v poslednej dobe už manželov takmer nevídať spolu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu