Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Priamo zo salónu zmizlo BMW X6, polícia pátra!

ZLÍN – Policajti stále nevedia nájsť luxusné auto BMW X6, na ktorom sa chcel iba povoziť údajný záujemca o jeho kúpu. Sadol si do neho a ufujazdil kade ľahšie.

Predvádzací automobil v nadštandardnej výbave ukradol ešte 23. apríla z predajne v Zlíne. Policajti zostavili z výpovedí svedkov možnú podobu zlodeja. Je na internetových stránkach zlínskej polície.

Muž v tmavom obleku, vo veku asi 35 až 40 rokov, strednej postavy, vysoký asi 180 cm prišiel krívajúc s palicou do predajne s tým, že sa v aute chce previesť. „ Sám šoférovať odmietol, nemusel teda predložiť svoje doklady. Predajca auto pripravil, naštartoval a na chvíľu odišiel. Páchateľ využil chvíľku nepozornosti a okamžite s vyhliadnutým autom odišiel“, uviedla hovorkyňa zlínskej polície Jana Bartíková.

Auto malo prepravnú registračnú značku B 3148. Tú mohol páchateľ odstrániť alebo vymeniť. Súkromná firma prišla o auto v hodnote 1,8 milióna českých korún (67 390 eur). BMW X6 xDrive35d malo tmavo modrú metalízu Monaco. Vo vnútri bolo auto čierne. Sedadlá, stredové lakťové opierky a výplne dverí mali stredne hnedú farbu. Na aute boli liate kolesá BMW model Sternspeiche 258.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu