Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po hádke v hračkárstve sa muži navzájom postrieľali!

LOS ANGELES - "Čierny piatok", teda deň, kedy v USA začínajú výrazné predvianočné zľavy, stál dvoch Američanov v Kalifornii život. Po hádke v hračkárstve na seba muži vytiahlii pištole a začali strieľať. Pri prestrelke sa navzájom pozabíjali, informoval o tom v sobotu denník Los Angeles Times.

Streľbe v hračkárstve Toys R Us v meste Palm Desert predchádzala hádka dvoch žien. Podľa svedkov spor rýchlo gradoval a ženy používali nadávky najhrubšieho zrna. V tej dobe sa do sporu zapojili partneri oboch žien, vytiahli zbrane, ktoré mali pri sebe, a začali strieľať.

Podľa svedkov sa muži počas streľby naháňali medzi regálmi, ostatní zákazníci - rodičia a ich od strachu kričiace deti - sa snažili ujsť všetkými smermi a nájsť útočisko v susedných obchodoch. Nakoniec sa strelci prakticky súčasne zasiahli a zosunuli mŕtvi k zemi.

Privolaná polícia našla pištole ležať vedľa tiel. "Je to zázrak, že išlo o jediných mŕtvych pri streľbe v obchode tak plnom ľudí," uviedol podľa denníka šéf miestnej polície Daniel Wilham. O prípadných zranených neboli žiadne správy.

Kvôli čomu sa vlastne obe ženy pohádali a muži navzájom zabili, je jedným z predmetov vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu