Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z prestrelky v Sigorde obvinili 2 mužov, hrozí im 10 rokov!

KOŠICE - Polícia obvinila dvoch účastníkov utorňajšej prestrelky v chatovej oblasti pri Prešove z vydierania. Informovala o tom dnes policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová. Konflikt sa strhol medzi šiestimi ľuďmi, keď sa pätica mužov podľa polície pokúšala so zbraňou vymáhať od majiteľa jednej z chát dlh. Chatár streľbu opätoval, pričom dvoch ľudí postrelil.

"Polícia podala podnet na vzatie dvoch útočníkov do väzby, jeden z nich je hospitalizovaný v nemocnici, kde je strážený," uviedla Fečová. Za vydieranie im podľa Fečovej hrozí až desaťročné väzenie. Ich obvinenia sa počas ďalšieho vyšetrovania ešte môžu rozšíriť, upozornila Fečová. Majiteľa chaty polícia neobvinila.

Muži podľa polície vymáhali od majiteľa chaty na Sigorde starší dlh vo výške 10.000 korún (332 eur). Niekoľkokrát pritom vystrelili smerom k chate. Vlastník chaty sa bránil vlastnou zbraňou, dvoch z mužov postrelil do nôh. Štyria útočníci sa z miesta pokúsili uniknúť na aute, jeden z postrelených ostal pri chate. Polícia auto aj s posádkou neskôr zadržala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu