Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Berlusconi, omladnutý a ľahší o niekoľko kíl, oslávil 72

Silvio Berlusconi Zobraziť galériu (9)
Silvio Berlusconi

RÍM - Šéf talianskej vlády Silvio Berlusconi, zjavne omladnutý a ľahší o niekoľko kilogramov po odtučňovacej a rehabilitačnej kúre, oslávil včera 72. narodeniny v novej vile, ktorú si nedávno kúpil na brehu Lago Maggiore. Informovala o tom talianska tlač.

Berlusconi sa na fotografiách, ktoré uverejnili denníky Corriere della Sera a La Repubblica, usmieva a drží v náručí jedno z vnúčat. Pri vystupovaní z vrtuľníku ho sprevádza jeho druhá manželka Veronica Lariová. Vrtuľník pristáva v parku vily Campari na severe Talianska.

Premiér názorne ukazuje, ako mu je po štyroch dňoch strávených v luxusnom rehabilitačnom stredisku v Umbrii voľný pulóver.

Podľa talianskej tlače kúpil Berlusconi v lete novú vilu preto, aby „zabránil tomu, aby padla do rúk cudzincom“. V poslednom období kupujú významné osobnosti zo zahraničia luxusné nehnuteľnosti na najkrajších miestach Talianska, od Benátok po Sardíniu.

Vila má 30 izieb, veľký park, pristávaciu plochu pre vrtuľníky a súkromný prístav. Berlusconi je majiteľom luxusnej vily na Sardínii, kde má amfiteáter a dokonca pahorok, na vrchole ktorého si dal premiér postaviť lavičku pod olivovníkmi, aby mohol "meditovať".
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu