Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Putinov propagandista sa nezastaví pred ničím: TOTO je jeho plán zákerného útoku na New York

Vladimir Solovjov sa v televízii vyhráža Západu.
Vladimir Solovjov sa v televízii vyhráža Západu. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Propaganda a vyhrážky naďalej pokračujú v ruskej štátnej televízii. V rozhovore so svojimi partnermi Vladimir Solovjov oznámil, ako by si predstavoval útok na New York City. Putinova hlásna trúba má na mysli konkrétny cieľ.

Minimálne od začiatku vojny na Ukrajine „talk show“ ruskej štátnej televízie agitujú proti NATO, Západu a všetkým údajným nepriateľom Ruska. Medzi najznámejšie televízne tváre, ktoré podporujú Vladimíra Putina, patria Vladimir Solovjov, Olga Skabejevová, Olesya Loseva a Margarita Simonjanová.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 823 (Zdroj: Facebook/ General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Solovjov chce raketovým útokom zničiť Sochu slobody

Vo svojich rozhovoroch Solovjov zvyčajne brojí proti Berlínu, Parížu a Washingtonu a opakovane požaduje, aby Vladimir Putin poslal tanky do západných hlavných miest a spôsobil, aby Spojené kráľovstvo kleslo do mora vďaka jadrovému útoku. Solovjov v novom útoku vo svojej talkshow oznámil, ako by si predstavoval úder proti USA. Úryvok si môžete pozrieť v službe krátkych správ X (predtým Twitter).

  • "Navrhujem poslať nad pevninu USA hypersonickú raketu, ale nepoužiť ju proti USA, ale poslať ju ponad ňu," povedal v rozhovore pre Solovjova ruský politológ Dmitrij Evstafiev.
  • Solovjov vyzeral pobavene a urobil svoj vlastný perfídny protinávrh: "Ale zničiť pochodeň Sochy slobody, však?"
  • Dmitrij Kulikov, ďalší ruský politológ, však navrhol: "Čo keby sme otestovali odpálenie (rakety, pozn. red.) z Atlantiku do Pacifiku a uvidíme, čo sa stane?"

 

Čo je v súčasnosti dôležité vo vojne na Ukrajine: Rusko otvorene vedie vojnu proti Ukrajine od februára 2022 a v súčasnosti zaberá približne pätinu susednej krajiny. Ukrajina opakovane zdôrazňuje, že stiahnutie ruských vojsk z jej územia je podmienkou trvalého mieru.

Viac o téme: RuskoVladimir PutinUkrajinaVladimir Solovjov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu