Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Je bývalá prvá dáma Melania väzenkyňa? Trump zdieľal bizarné posolstvo lásky

Melania a Donald Trump
Melania a Donald Trump (Zdroj: X)

WASHINGTON - Melania stojí neprítomne vedľa svojho manžela s kamenným výrazom. Kritici ju obviňujú z ľahostajnosti. Iní dokonca tvrdia, že je väzenkyňa. Donald Trump to nechcel nechať len tak a teraz zareagoval verejným posolstvom lásky.

Melania Trumpová (53) už nechce mať nič spoločné s politickými kampaňami svojho manžela. Aspoň to tak vyzerá, keď sa pozriete na nedávny vzhľad bývalej prvej dámy. Vystúpenie sa cez víkend stretlo s posmechom a zlomyseľnosťou. Donald Trump (77) v nedeľu na svojej sociálnej sieti „Truth Social“ zdieľal ďalšie video seba a svojej manželky. Vyzerá to ako zúfalý pokus presvedčiť svet, že medzi ním a Melaniou je všetko v poriadku.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Donald Trump vo veľmi súkromnom videu vzdáva hold Melanii ako „neuveriteľnej žene“


V klipe, ktorý Trump zverejnil na svojej sociálnej sieti v nedeľu (7. apríla), Trump začal tým, že svoju Melaniu nazval „úžasnou matkou“ a „neuveriteľnou ženou“. Nasledujú zábery zobrazujúce pár počas Trumpovho prezidentovania a dokonca aj niektoré klipy z ich svadby. Počas celého videa hrá v pozadí pieseň od Starship z roku 1987 „Nothing's Gonna Stop Us Now“.

Klip má ukázať Donalda a Melaniu ako šťastný pár

Republikána a bývalú modelku už dlho nevideli takých vrúcnych. Trump a Melania sa spolu fotia, tancujú, držia sa za ruky a bozkávajú sa na líce. Na konci videa Trump vyhlasuje: "Naša prvá dáma je žena veľkej milosti, krásy a dôstojnosti, ktorú ľudia tak milujú." Znie to takmer ako vyznanie lásky, keby nebolo grafiky loga Trumpovej kampane, ktorá sa objavuje na konci klipu.

Donald Trump zdieľa klip po zosmiešňovaní Melanie

Samozrejme, intímny klip nie je náhoda. Bývalý prezident zdieľal video po tom, čo jeho kritici zosmiešnili ďalšie video páru na jednej akcii k zbierke na kampaň. Bývalá prvá dáma a jej manžel sa v sobotu zúčastnili na fundraisingovej večeri v Palm Beach na Floride, ktorá údajne priniesla 50,5 milióna dolárov na Trumpovu kampaň. Po príchode na podujatie so svojou manželkou Trump novinárom povedal: "Bol to neuveriteľný večer ešte predtým, ako sa to začalo, pretože ľudia chceli prispieť k tomu, aby bola Amerika opäť skvelá, a to sa aj stalo."

Trumpovi kritici sa posmievajú: Bývalá prvá dáma vyzerá počas svojho vystúpenia ako väzenkyňa

Niektorí ľudia na sociálnych sieťach sa však menej sústredili na Trumpove slová a viac na Melaniin výraz s kamennou tvárou. Ron Filipkowski, šéfredaktor MeidasTouch a hlasný kritik Trumpa, napísal na X (predtým Twitter): "Melania vyzerá, ako keby bola dnes večer na videu ako rukojemníčka. Ak potrebujete pomoc, dvakrát žmurknite." Fred Wellman, moderátor podcastu "On Democracy with FPWellman" na MeidasTouch, komentoval klip: "Melania sa pozerá na hodiny, aby počkala, kým sa skončí jej smena." Novinárka Victoria Brownworthová posmešne dodala: "Melania, ktorá sa na verejnosti neobjavila už mesiace, nevyzerá veľmi šťastne na niekoho, kto sa opäť pripravuje byť prvou dámou - prácu, o ktorej vieme, že ju bude robiť a ktorú absolútne milovala."

Viac o téme: Donald TrumpMelania TrumpováPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu