Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Melania Trumpová prelomila mlčanie! Prehovorila o manželovom súde: Je to hanba

Melania Trumpová a Donald Trump
Melania Trumpová a Donald Trump (Zdroj: SITA/AP/Pablo Martinez Monsivais)

WASHINGTON - Súdny proces ohľadom peňazí za mlčanie podrobuje manželstvo bývalého prezidenta Donalda Trumpa a bývalej prvej dámy Melanie novej skúške. A napriek tomu sa zdá, že Melania drží chrbát svojmu mužovi, naznačujú nové odhalenia.

Melania Trumpová (53) sa doteraz vždy vyhýbala komentovaniu súdneho procesu vedenému proti jej manželovi Donaldovi Trumpovi (77). Doteraz. Podľa zasvätených bývalá prvá dáma označila proces s Trumpom za „hanbu“. Informuje o tom denník New York Times.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Podľa neho niekoľko zdrojov údajne uviedlo, že Melania považuje proces na manhattanskom trestnom súde za „nespravodlivý“. Melania tiež vysvetlila blízkym ľuďom, že pojednávanie sa rovná ovplyvňovaniu volieb. Výbušné vyhlásenia Melanie vyšli na povrch deň po začatí historického trestného procesu s Donaldom Trumpom. V pondelok predsedajúci sudca Juan Merchan povedal, že Melania by mohla byť možným svedkom v procese.

Trump údajne Melaniu viackrát podviedol

Trump je prvým bývalým alebo súčasným prezidentom USA, ktorý čelí trestnému konaniu. Je obvinený z falšovania dokumentov počas svojej prezidentskej kampane v roku 2016, aby zakryl údajný mimomanželský škandál s pornohviezdou Stormy Daniels, ku ktorému došlo, keď bola Melania tehotná s ich synom Barronom. Hovorí sa, že Melania bola všetko, len nie nadšená, keď sa v roku 2018 objavili správy o tajnej platbe. Z Bieleho domu odletela do Mar-a-Lago, kde strávila nejaký čas bez manžela.

Teraz Melaniu a Trumpa opäť čakajú búrlivé časy. Trumpove údajné aféry by sa mohli stať opäť témou na súde, čo by mohlo prebudiť aj dávno zabudnuté spomienky Melanie na Trumpove mimomanželské radovánky. Donald Trump by však svoju manželku nemal príliš rozčuľovať. Podľa správ sa považuje za jeho najdôležitejšiu „tajnú zbraň“ v boji o Biely dom. "Na konci dňa môže ona rozhodnúť o jeho kandidatúre," povedala pre Times bývalá tlačová tajomníčka Melanie Stephanie Grishamová. "A na konci dňa by ho pravdepodobne mohla pomôcť vyhrať, alebo ho zlomiť."

Bývalá prvá dáma nechce mať nič spoločné so škandálom Trumpovej aférky

Donald Trump sa predtým postavil pred súd bez svojej Melanie, ktorú naposledy videli verejne s Donaldom na veľkonočnej párty v Mar-a-Lago. Proces s Donaldom Trumpom pokračuje vo štvrtok. Odborníci považujú za nepravdepodobné, že Melania bude tentoraz po boku svojho manžela. V súkromí Melania zjavne dlho považovala manželovu aférku s peniazmi ako „jeho problém“, a nie jej.
 

Viac o téme: Súd Donald TrumpMelania Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu