Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Amerika je v strachu z volebnej kampane: Nové Bidenovo zombie vystúpenie vyvolalo zdesenie

Americký prezident Joe Biden
Americký prezident Joe Biden (Zdroj: SITA/AP Photo/Andrew Harnik)

WASHINGTON - Špekulácie o zdravotnom stave Joea Bidena pokračujú. Nové video ukazuje amerického prezidenta opäť zmäteného a v zlom stave. Na internete sa objavujú pochybnosti, či vôbec vydrží do amerických volieb v roku 2024.

5. novembra 2024 sa už po 60. raz uskutočnia prezidentské voľby v USA. Momentálne všetko vyzerá tak, že pôjde o ďalší súboj medzi Joeom Bidenom a Donaldom Trumpom.

archívne video

Zuzana Čaputová sa vo Varšave stretla s prezidentom Spojených štátov Joeom Bidenom (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová)

Zdá sa však, že ani jeden z mužov nie je v najlepšej forme na to, aby prevzal úrad najmocnejšieho muža na svete. Nebol to len Donald Trump, koho nedávno podozrievali z demencie po tom, ako sa zdalo, že 77-ročný muž zabudol na meno guvernéra New Yorku. Joe Biden je tiež takmer denne konfrontovaný so špekuláciami o jeho údajne zhoršujúcom sa zdravotnom stave.

Joe Biden je na novom videu dezorientovaný - výsmech za odchod z pódia

V súčasnosti existuje video, ktoré Republican National Committee (RNC Research) zdieľal v službe krátkych správ spôsobil, že sa opäť rozhoreli klebety proti úradujúcemu prezidentovi USA. Zodpovedajúci príspevok na X hovorí: "Biden - malátny a zmätený - podáva ruku socialistovi Berniemu Sandersovi, ignoruje otázky a šuchce sa späť do dverí." V 21-sekundovom klipe môžete vidieť, ako Biden po vlastnom prejave víta amerického politika Bernieho Sandersa, podáva mu ruku a napokon ide k východu za pódiom.

Joe Biden ako chorľavý dôchodca vedľa vitálneho Bernieho Sandersa

To, že Joe Biden vyzerá ako chorľavý dôchodca po boku Bernieho Sandersa, ktorý je od neho o rok starší a ktorý plný nadšenia vbehne na pódium a podáva prezidentovi ruku, nezostane bez povšimnutia online komunity. "Preboha, pozri sa na neho, koľko má rokov? Bernie má stále vitalitu a beží za Bidenom, takže je to ešte trápnejšie," komentoval video jeden z užívateľov X. „Prekliaty zombie,“ hovorí ďalší užívateľ. "Práve počítam dni do diagnózy Alzheimerovej choroby. Je to tu," hovorí ďalší používateľ s istotou.

Iní už pochybujú, že Joe Biden bude v amerických voľbách v roku 2024 stále nažive. „Nezdá sa, že by sa Biden dostal do ďalších volieb,“ povedal tento používateľ X skepticky. "Vážne si začínam myslieť, že to nedá do novembra," povedal ďalší používateľ v rovnakom duchu.

Aj keď Joe Biden vždy odmietal pochybnosti o svojich mentálnych schopnostiach, správa špeciálneho poradcu opísala pamäť 81-ročného demokrata ako „rozmazanú“,  „chybnú“, „zlú“ a s „významnými obmedzeniami“.

Viac o téme: Donald TrumpJoe BidenPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu