Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zákazníkov obchodného reťazca vystrašili nové pokladne: Obrovské obrazovky odhalia všetko!

Zákazníkom sa veľká obrazovka nepáči. Zobraziť galériu (2)
Zákazníkom sa veľká obrazovka nepáči. (Zdroj: Aldi Mums/Facebook)

CANBERRA - Zákazníci potravinového reťazca Aldi sa ohradili nad „strašidelným“ detailom na samoobslužných pokladniach v obchodoch po celej Austrálii.

Pri zdieľaní na populárnej facebookovej skupine jeden nakupujúci hovoril o „obrovských“ bezpečnostných obrazovkách nad samoobslužnými pokladňami.

archívne video

Štát sa konečne postará o to, aby ceny potravín nestúpali, hovorí Richard Takáč (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Obrazovky – ktoré sú takmer také veľké ako monitory na pokladniach – boli označené ako „invazívne“, pričom množstvo nakupujúcich bolo nespokojných, že sa ich tváre zrkadlia na takej veľkej obrazovke.

Vo svojom príspevku sa zákazníci pýtajú, prečo musia byť bezpečnostné monitory také veľké.

„Nenávidím túto obrovskú obrazovku na samoobslužnej pokladni. Nechcem sa takto vidieť, keď si kúpim pár vecí,” napísal jeden zákazník na facebookovej stránke Aldi Mums. „Zvyčajne chodím k pokladni s obsluhou, ale keď mám veľmi malý počet vecí a veľa ich čaká v rade na zaplatenie, neochotne používam samoobslužnú pokladňu."

Zákazníkov obchodného reťazca vystrašili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Aldi Mums/Facebook)

„Videl som ich hromady, ale väčšina Aldi, ktoré som videl, vôbec nemá obrazovku. Nie som si istý, prečo musí byť táto taká veľká." Iní zopakovali kritiku Mums a poukázali na to, že sú výrazne väčšie ako bezpečnostné zábery, ktoré sa zobrazujú pri samoobslužných pokladniach vo Woolworths a Coles.

"Neznášam to, nechcem vidieť moju veľkú škaredú tvár, ktorá vyzerá ako h*vno, keď sleduje, ako prudko stúpa cena piatich položiek," povedal jeden.

Iný napísal:"Z toho mám strašidelné pocity." Tretí dodal: „Ešte horšie, keď máte šaty alebo top s nízkym výstrihom a nakloníte sa, aby ste mohli skenovať.“ Ďalší reagoval: „Prečo je taká veľká? Všetko, čo skutočne potrebujú, je kamera a nápis, nepotrebujú ani obrazovku.“ Ďalší povedal: „Bože, toto by som nenávidel. Som rád, že ich nemáme." Iní súhlasili, že to je „invazívne“, povedali, že je to znamenie doby, vzhľadom na množstvo krádeží v obchodoch. "Aj ja to nenávidím. Ale bohužiaľ v dnešnej dobe toľko ľudí kradne veci alebo dáva mäso ako paradajky,“ povedal jeden z nakupujúcich v Aldi.

Ďalší dodal: „Je to väčšia bezpečnosť ako čokoľvek, čo som kedy videl, veľa hovorí o tom, aké cenné je jedlo v dnešnej dobe, doslova ho strážia! Smutný stav sveta a absolútne invazívne nechať sa takto projektovať.“

Ďalšia reakcia znela: "Akokoľvek je to otravné, predstavte si, koľko vecí by museli denne odpísať kvôli krádeži a koľko by to bolo celkovo za rok." 

„Ak je to to, čo musia spoločnosti urobiť, aby udržali svoje zásoby v bezpečí, potom sa to príliš nelíši od inštalácie bezpečnostných kamier na vašom pozemku,“ dodáva ďalší užívateľ.

Viac o téme: ObrazovkaPotravinyReťazec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu