Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Horor v USA: Syn odrezal hlavu otcovi a zobrazil video na YouTube

Justin Mohn mal odrezať otcovi hlavu a prezentovať ju na YouTube.
Justin Mohn mal odrezať otcovi hlavu a prezentovať ju na YouTube. (Zdroj: SITA/Bucks County District Attorney’s Office via AP)

LEVITTOWN - Muž mal zavraždiť svojho otca v americkom štáte Pensylvánia a potom zverejnil na internete brutálne video odrezanej hlavy obete. Podľa vyhlásenia zodpovedného orgánu činného v trestnom konaní došlo k zločinu v utorok večer (miestneho času) v meste Levittown, približne 40 minút jazdy od Philadelphie. Polícia zatkla 32-ročného podozrivého v stredu skoro ráno.

Americké médiá informovali, že 14-minútové video bolo dostupné na YouTube niekoľko hodín a dosiahlo viac ako 5000 videní, kým bolo odstránené z online platformy. Má zobrazovať údajného páchateľa, ktorý drží priehľadné plastové vrecko, v ktorom je zrejme odrezaná hlava.

archívne video

Ďalší brutálny prípad v Bratislave: V byte našli dve mŕtve telá (Zdroj: Topky/Maarty)

Obeť pracovala pre vládu

Muž sa identifikoval celým menom Justin Mohn, opakoval konšpiračné teórie z pravicového spektra a svojho otca nazval zradcom, pretože pracoval pre vládu. Podľa správ sa tiež vyhrážal niekoľkým americkým federálnym agentúram a negatívne sa vyjadril na adresu amerického prezidenta Joea Bidena.

Orgán činný v trestnom konaní uviedol, že video zohralo úlohu pri pátraní po údajnom páchateľovi. Po zatknutí ho obvinili okrem iného z vraždy a hanobenia mŕtvol.

 

Viac o téme: HlavaVraždaOtecSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu