Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Desivý zážitok pasažierov: Lietadlo sa muselo vrátiť z dráhy, jeden cestujúci vykonal čosi nechutné

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

PHOENIX - "Hustá hmla" pred štartom letu American Airlines z Phoenixu (americký štát Arizona) do Austinu (Texas) - nie na dráhe, ale v kabíne! Pre plynatosť cestujúceho sa posádka rozhodla vrátiť k bráne a vinníka vyviesť na čerstvý vzduch.

Rôzne americké médiá informovali o nechutnom incidente, ktorý sa údajne stal nedávno, a citovali cestujúceho, ktorý bol svedkom všetkého z prvej ruky. V príspevku na Reddit, ktorý sa stal virálnym, používateľ s názvom „lamgalatx“ opísal hrozné minúty.

archívne video

Lietadlo Ryanair počas pristávania, rolovania a odletu (Zdroj: Ryanair)

„Ešte predtým, ako väčšina ľudí nastúpila na palubu, som si všimol, že tento muž je kvôli niečomu počuteľne nahnevaný,“ hovorí. „Možno alkoholová opica, ťažký deň, neviem. Len čo si sadol, niečo si pri nadávaní mrmlal popod nos.“ Podľa opisov vykonal ďalší krok, keď už boli na palube takmer všetci pasažieri. Muž zakričal: „Mysleli ste si, že je to neslušné? Čo poviete na ten zápach?“ Potom začal nehanebne prdieť.

Niekoľko pasažierov potom konfrontovalo nerozumného „fartmana“ – očitý svedok mu dal túto prezývku vo svojom príspevku na Reddit – a navrhli mu, aby si hľadal iné lietadlo. Situáciu napokon ukončili letušky.

Keď už lietadlo rolovalo na dráhu, zastavilo sa. Posádka informovala cestujúcich o meškaní oznamom: „Prepáčte za prerušenie, ale vraciame sa k bráne. Viac informácií vám poskytneme hneď, ako ich budeme mať.” Cestujúci pokračoval na Reddite: „Tak sme sa vrátili k bráne a letuška povedala ´fartmanovi´, že nezostane na našom lete. Nerozumel tomu a povedala mu, že mu to vysvetlí, keď vystúpi z lietadla.“ Muž si napokon schmatol tašku a opustil lietadlo. Spoločný výdych úľavy od ostatných cestujúcich! Podľa správ lietadlo odštartovalo do Texasu s miernym oneskorením. Letecká spoločnosť incident nekomentovala.

Viac o téme: PasažierPlynyAmerican Airlines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu